Connect with us

MOBILZONE

Поринь у пригоди разом із новим смартфоном OPPO A73

Опубліковано

Поринь у пригоди разом із новим OPPO A73

10 грудня, 2020, Київ — OPPO AED Україна представляють новий смартфон А серії — OPPO A73. Це модель із модним дизайном і дисплеєм, який протягом усього дня дбає про зір свого власника. OPPO A73 оснащений технологією швидкої зарядки 30 Вт VOOC Flash Charge, що гарантує легкість і зручність у користуванні навіть за найактивнішого способу життя.

 

«OPPO A73 виконує нашу публічну обіцянку щодо А серії, поєднуючи в собі практичність, тривалість роботи, гарний дизайн, а також особливу увагу до ігрового досвіду й споживання контенту. Тим, хто часто користується смартфоном, OPPO A73 пропонує набір функцій, що забезпечує постійну турботу про зір, водночас задовольняючи потребу в розвагах», — сказав Генрі Ван, гендиректор ОРРО AED Україна.

Поринь у пригоди разом із новим OPPO A73

Поринь у пригоди з легким і стильним дизайном

Простий та елегантний дизайн новинки дає модним користувачам змогу проявити себе й ненав’язливо підкреслити власну індивідуальність. OPPO A73 — це легкий смартфон з обтічною формою та стильною задньою панеллю.

 

Інтегровану в корпус задню панель зроблено з текстурованої шкіри. Розкішний зовнішній вигляд гаджета допоможе власнику підкреслити свій образ. А тонкий корпус подарує поліпшені відчуття в руці. В Україні смартфон буде представлено в темно-синьому кольорі, вишуканість якого акцентуватиме вигравіювана лазером монограма OPPO. Унікальність поєднання шкіряної поверхні та гравіювання перегукуватиметься з індивідуальним стилем споживача.

 

Розкішний екстер’єр смартфона доповнює дизайн камери на задній панелі. Ідеально збалансована чотиримодульна камера 2 x 2 повністю відповідає останнім модним тенденціям. Ця красива тонка модель поєднує в собі функціональність й естетичність, що робить OPPO A73 ідеальним смартфоном навіть для найвимогливіших користувачів.

Поринь у пригоди разом із новим OPPO A73

Завдяки вигнутому 2.5D-корпусу новинка має вигляд пласкої та зручної, що особливо оцінять геймери. Ультратонкі рамки, створені за допомогою технології лазерного різання, доповнюють тонкий, елегантний дизайн.

 

Поринь у пригоди зі швидкою зарядкою 30 Вт VOOC Flash

Незалежно від того, чим тим займаєшся: проводиш час на вулиці, перебуваєш у дорозі, дивишся улюблене шоу, спілкуєшся з друзями в соціальних мережах чи навіть робиш усе це одночасно, тобі ніколи не доведеться турбуватися про те, що телефону забракне енергії, щоб супроводжувати тебе в активному житті. OPPO A73 має інноваційну систему енергозбереження із запатентованою технологією Flash Charge, щоб повністю задовольняти твої потреби. Для батареї OPPO A73 ємністю 4015 мАг використовується 30 Вт VOOC Flash, що дає змогу повністю зарядити смартфон лише за 56 хвилин або на 7 % лише за 30 хвилин. Попри надзвичайну швидкість зарядка залишається безпечною, адже оснащена безліччю апаратних і програмних засобів захисту та п’ятьма термісторами. Якщо блок надмірно нагрівається, процес заряджання автоматично припиняється, що гарантує користувачам повну безпеку.

Поринь у пригоди разом із новим OPPO A73

Крім технології Flash Charge, яка допомагає швидко зарядити акумулятор, OPPO A73 пропонує також додаткові способи економії заряду: Super Power Saving Mode («Суперенергозбережний режим») і Super Nighttime Standby («Нічний режим очікування»). Вони продовжують час автономної роботи смартфона, даючи змогу не думати про рівень заряду акумулятора під час прогулянок, ігор, перегляду відео або спілкування з друзями.

 

Super Power Saving Mode заряд акумулятора до 17 годин, навіть якщо залишилося тільки 5 %. Цього вдається досягти завдяки низці стратегій енергозбереження. Увімкнувши цей режим, користувач може бути певен, що дістанеться місця призначення, перш ніж акумулятор сяде, і водночас зможе виконати будь-які термінові завдання.

 

Дійсно корисний і режим Super Nighttime Standby. Із ним тобі не потрібно хвилюватися через те, що акумулятор розрядиться серед ночі. Вивчивши сон користувача, система ColorOS творить шаблон оптимізації енергозбереження в нічний час. І протягом 8 годин смартфон залишатиметься в режимі очікування, а енергоспоживання не перевищуватиме 2 %.

Поринь у пригоди разом із новим OPPO A73

Поринь у пригоди з красивим і комфортним для очей дисплеєм

Активні користувачі шукають смартфон, який стане для них надійним компаньйоном у розвагах і тривалому спілкуванні в соціальних мережах. Водночас споживачеві потрібен комфортний для зору гаджет, від якого очі не втомлюватимуться протягом дня. OPPO A73 може автоматично оптимізувати характеристики дисплея та режиму комфорту для очей, щоб власнику новинки не доводилося робити це самому. Не має значення, чи перебуваєш ти на вулиці за яскравого сонячного освітлення, або навколо тебе повна темрява, — OPPO A73 регулює налаштування екрана відповідно до довкілля та якісно захищає твої очі завжди й усюди.

FullHD-екран Waterdrop Fullscreen (із краплеподібним вирізом під камеру), діагоналлю 6,44 дюйма й рамками завтовшки лише 1,67 мм може похвалитися співвідношенням екрана до корпусу 90,7 %, що забезпечує користувачам повне занурення в ігри, перегляд відео та спілкування в соціальних мережах.

 

Sunlight-дисплей OPPO A73 дарує комфорт очам, автоматично регулюючи яскравість за хорошого освітлення для найкращого сприйняття картинки на екрані. Ця технологія може також активувати режим Sunlight Visibility Improvement («Поліпшення видимості за сонячного світла») і High Brightness Mode («Режим високої яскравості») за певних сценаріїв, щоб користувачі бачили контент за будь-якого освітлення.

 

Крім того, AI-режим Intelligent Backlight («Інтелектуальне підсвічування») аналізує, як ти вручну налаштовуєш яскравість екрана в різних сценаріях. Що більше ти використовуєш цей режим, то розумнішим він стає. Надалі він зможе налаштовувати підсвічування залежно від твоїх уподобань, адже штучний інтелект вивчає звички й автоматично регулює яскравість екрана, позбавляючи необхідності робити це вручну.

 

У нічний час OPPO A73 також турбується про комфорт для очей. Технологія Moonlight Screen автоматично встановлює мінімальну яскравість екрана на 2 ніт із 21:00 до 7:00, а решту часу підтримує цей показник на рівні 10 ніт, розуміючи, коли та як захищати очі користувача в темряві, зокрема перед сном. А поєднання технології Moonlight Screen із ColorOS 7.2 забезпечує OPPO A73 Dark Mode («Темний режим»), який вмикається та вимикається в певний час, оптимізуючи налаштування темних тонів, щоб підтримувати комфорт для очей протягом усього дня.

 

На додачу до згаданих технологій захисту зору функція DC Dimming усуває мерехтіння екрана, щоб знизити навантаження на очі під час перегляду відео або використання соціальних мереж.

 

Сучасність і технологічність дисплея OPPO A73 довершує вбудований в екран сканер відбитків пальців, який гарантує підвищену безпеку розблокування, а ще швидке й точне розпізнавання відбитків.

 

Поринь у пригоди з оновленим ігровим досвідом

OPPO A73 — ідеальний смартфон для ігор, адже з ним можна не хвилюватися, що акумулятор розрядиться, а ігровий процес загальмується. Обладнання та програмне забезпечення OPPO A73 гарантують ефект занурення під час гри. Цей смартфон створений для тих, хто цінує продуктивність і швидкість, адже оптимізований для ігрових застосунків, бездоганного відтворення відео й безперервного спілкування в соціальних мережах.

 

Hyper Boost 2.1 забезпечує швидку роботу застосунків й ігор, а система загалом завдяки цій технології працює більш плавно. Базові оптимізації покращують ігровий процес, збільшують кількість кадрів для плавнішого відображення графіки та стабільність мережі. Затримку в грі зменшено, сцени завантажуються швидше, а час відповіді після кліку й час перегляду значно поліпшено. Завдяки можливостям пам’яті на 4 ГБ і сховища на 128 ГБ ігри не зависатимуть навіть після тривалого використання смартфона.

 

Game Space («Ігровий простір») OPPO A73 допомагає ігровим програмам працювати більш ефективно й плавно в трьох режимах, як-от змагальний, збалансований і режим низького споживання енергії. Кожен із них забезпечує захопливий процес для кількох ігрових сценаріїв. Додана функція «Швидке перемикання мережі» дає змогу оперативно перемикати мережу, не виходячи з гри, скорочує час повторного підключення й забезпечує безперервність ігрового процесу. А відключені повідомлення й оптимізація мережі в поєднанні з вивільненням пам’яті не дають втратити задоволення від гри ні на секунду.

 

RAM + Anti-lag і OF2FS оптимізують швидкість і продуктивність OPPO А73, збільшуючи доступну пам’ять у системі, та покращують продуктивність сховища. Платформа Qualcomm Snapdragon 662 пропонує потужний процесор, добре інтегрований з іншими апаратними компонентами. Відмінне поєднання технологій робить ігровий процес більш захопливим для геймерів.

 

Завдяки технології Dual Channel Network Acceleration («Двоканальне прискорення мережі»), щоб забезпечити високу стабільність з’єднання, підключаються і Wi-Fi, і мобільна мережа, що особливо зручно за поганого Wi-Fi-сигналу. Якщо користувач захоплений грою на смартфоні, а з Wi-Fi не все гаразд, мережа автоматично перемикається на мобільні дані, забезпечуючи безперервний процес використання гаджета.

Коли геймери занурюються в улюблену мобільну гру, намагаючись обіграти суперників онлайн, вони аж ніяк не хочуть, щоб їм заважали дзвінки або спливаючі повідомлення. Завдяки функціям Bullet Notifications («Швидкі повідомлення») і Floating Window Reply («Спливаючі повідомлення з можливістю відповіді») відтепер можна не відволікатися. Спливаючі повідомлення не виводитимуться на пів екрана. Користувач побачить на ньому лише текст із застосунків.

 

Поринь у пригоди з AI-квадкамерами

Тим, для кого фотографія стала справжнім хобі, OPPO A73 пропонує АІ-камери, що роблять дійсно приголомшливі світлини, підкреслюючи природну красу на портретних і пейзажних фото. 16 Мп основна камера посилена AI-функцією Dazzle Color («Підсилення кольору»), що робить кольори яскравішими, а також за допомогою алгоритмів глибокого навчання покращує портрети залежно від яскравості та кольорів довкілля.

 

16 Мп фронтальна селфікамера забезпечує найкращий зовнішній вигляд завдяки функції AI Beautification 2.0 («АІ-б’ютифікація 2.0»), яка автоматично видаляє плями, зберігає текстуру шкіри, підлаштовуючись під її колір, і допомагає створювати чіткіші та яскравіші фотографії. Front Night Mode («Фронтальний нічний режим») дає користувачам змогу робити чіткі селфі з потужною деталізацією в темряві.

Можливо, ви створюєте відео для власного задоволення або ж є професійним відеоблогером. У будь-якому разі ви вподобаєте режим стабілізації відео Steady Video Mode, адже він використовує електронну стабілізацію зображення (EIS) для забезпечення стабільного й чіткого відео в динамічних сценах. Крім того, власний застосунок для редагування відео Soloop дає користувачам змогу легко, лише одним дотиком створювати короткі відеоролики для завантаження на відповідні платформи.

 

Поринь у пригоди з операційною  системою ColorOS 7.2 на базі Android 10

 

ColorOS 7.2 одразу готова забезпечувати плавну й ефективну роботу в повсякденному житті. Операційна система пропонує практичні функції, які обов’язково порадують власників новинки: жести для використання та контролю смартфона однією рукою, а також функцію безпеки, завдяки якій можна ділитися гаджетом без втрати конфіденційності.

 

Далеко не завжди зручно користуватися телефоном двома руками. Icon Pull-Down Gesture («Жест вилучення панелі значків») дає змогу відкривати програми у верхній частині головного екрана однією рукою. Досить провести вгору з будь-якого боку головного екрана — і значки застосунків перемістяться донизу, а користувач зможе запустити програму, натиснувши на відповідну іконку пальцем.

«Скриншот трьома пальцями» — функція, що дає змогу зробити фото екрана трьома пальцями. Користувачі можуть регулювати розмір скриншота, щоб зберегти його в пам’яті телефона або відправити друзям. Коли картинка здатна замінити тисячу слів, можливість вирізати необхідну кількість контенту стає безцінною. Ти можеш зробити фото лише частини екрана або навіть поділитися скриншотом, який містить більше інформації, ніж відображається на екрані, наприклад повний діалог у соціальній мережі. Завдяки функції автоматичної прокрутки OPPO A73 вміє обробляти навіть скриншоти з горизонтальною прокруткою, що особливо корисно під час перегляду презентацій із кількох слайдів чи документів.

 

Створюй і налаштовуй власні рингтони за допомогою функції Lab Ringtone («Лабораторія рингтонів») для зберігання та використання у своєму смартфоні та навіть для публікації в соціальних мережах.

 

А якщо збираєшся позичити телефон другові, Privacy Password («Приватний пароль») допоможе зберегти конфіденційність і безпеку інформації та програм, встановивши паролі для застосунків і файлів у Private Safe («Приватне сховище»). Це гарантує: навіть коли телефон розблокований, програми не будуть доступні неавторизованим користувачам, а захищені файли ніхто не побачить. Власники OPPO A73 можуть встановити паролі різної форми для різних копій застосунків: один — для власного використання, інший — для загального доступу без пароля.

 

Доступність на ринку

OPPO A73 (4 ГБ RАM + 128 ГБ RОМ) уже доступний в Україні за 6999 гривень на сайтах і в магазинах.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном

Опубліковано

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном

Заборона в отримані консульських послуг чоловікам за кордоном виглядає, як не ефективний захід для посилення мобілізації, а як банальна помста тим, хто втік з України і не хоче вертатися на батьківщину.

Таку думку висловив юрист й правозахисник Олександр Павліченко у розмові з журналісткою ТСН.

Юрист стверджує, що закриття кордону для військовозобов’язаних чоловіків – це була неправильна дія, оскільки розраховувалося на досить короткий період війни, рік максимум півтора.

“Але коли війна триває понад два роки, може навіть п’ять років, стає нелогічно закривати кордон “, – сказав Павліченко.

Що стосується заборони надання консульських послуг за кордоном, то він вважає логічніше це було зробити ще навесні-влітку 2022 року.

“Коли йшлося саме про те, щоб не було такого потоку ухилянтів і, відповідно, це було б застереженням… такою мірою, яка спрямована в майбутнє. Але ми зараз вже перебуваємо в третьому році широкомасштабної війни. І ці дії, які б мали виправдання на початку… нині видаються трошки ірраціональними, а те, як вони були сформульовані та виконані, більше нагадувало спробу помститися цій категорії населення”, – прокоментував гість ТСН.

Павліченко наголосив, що не захищає і не виправдовую ухилянтів. Але демографи попереджають про іншу проблему – Україна втратить десятки тисяч громадян, які просто відвернуться від неї.

«Можливо, це не найгероїчніша група населення, але Україна не створює стимулів і мотивації… Це втрата для України, як з точки зору її іміджу, так і з точки зору визнання того, що Україна насправді не є зовсім правовою державою, якою вона себе проголошує», – підкреслив юрист.

Також читайте:

Зміни в новому законі, що до мобілізації студентів.

Оновлені правила, позбавлення права власності на житло.

Українським сім’ям з дітьми видають нову фінансову допомогу

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Номери “Київстару” починатимуться з нового коду

Опубліковано

Номери "Київстару" починатимуться з нового коду

“Київстар” отримав дозвіл на використання коду мережі 77 (+380 77). Однак, це нововведення ніяк не вплине на вже діючі номери.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК), зазначили що, дозвіл видано на 5 років, що дозволить «Київстару» підключити до мережі 10 мільйонів нових номерів.

“Київстар” підтвердив отримання нового коду та зазначив, що його впровадження в систему вже відбувається.

«Нещодавно наша компанія отримала дозвіл від НКЕК на використання коду – 077. Ми впевнені, що ці цифри 7 принесуть удачу своїм власникам. Зараз відбувається впровадження нового коду у систему», – повідомили в компанії.

У “Київстарі” зазначили, що додатковий код дозволить компанії зберегти можливість подальшого розвитку наявних послуг, встановити достатній карантинний період для існуючого ресурсу нумерації та створити резерв операторів на випадок збою мережі одного з комунікацій.

Також читайте:

Apple анонсував презентацію нових пристроїв

Київстар пропонує безкоштовний інтернет

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Опубліковано

Monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Monobank знову розширив спектр послуг. Цього разу для зручності клієнтів, банк вирішив спростити умови оформлення дитячих карток. Про це monobank повідомили сайту «Мінфін».

Раніше для того, щоб отримати фізичну (пластикову) дитячу картку, потрібно було попередньо її замовити у додатку та очікувати доставку приблизно 7 днів.

Проте з останнім нововведенням дитячі картки можна отримати в пункті видачі в будь-який зручний для вас час, без попереднього замовлення. При цьому пункти видачі знаходяться в різних регіонах України, тому послуга доступна в десятках населених пунктів.

Дитячі картки розраховані на дітей віком від 6 до 14 років. Отримати її може не лише дорослий, а й навіть дитина. При цьому жодні документи для цього не потрібні.

“На конверті з карткою ми розмістили інструкцію та QR-код, щоб швидко скерувати клієнтів через процес ідентифікації та активації картки. Засканувати код можуть як дорослі, так і діти. Ми передбачаємо різні сценарії залежно від того, хто сканує код.” – повідомили в monobank.

Важливо, що у дитячій картці буде батьківський контроль. Ця функція означає, що один або навіть двоє батьків зможуть переглядати виписки та отримувати сповіщення про транзакції, а також батьки зможуть контролювати такі опції, як зняття готівки, поповнення сторонніми коштами, перекази на інші картки, купувати ігри онлайн та витрати на кафе й розваги.

Окрім зручності для батьків, банк дбає і про розваги дітей. Серед них:

• Вибір між чорною класичною карткою та ексклюзивною жовтою пластиковою карткою;
• Унікальні скіни для віртуальних карток в Apple Pay і Google Pay;
• Нагороди в додатку включають ексклюзивні колекції котів;

Також читайте:

Найбільший державний банк України «ПриватБанку», розглядає можливість виходу на іноземні ринки.

ПриватБанк розробив сервіс “Конверти”

 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном
MOBILZONE2 години тому

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном

Номери "Київстару" починатимуться з нового коду
MOBILZONE2 години тому

Номери “Київстару” починатимуться з нового коду

Monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку
MOBILZONE4 години тому

monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Електронне бронювання від мобілізації через "Дію": як працюватиме
MOBILZONE6 години тому

Електронне бронювання від мобілізації через “Дію”: як працюватиме

MOBILZONE8 години тому

Усі консульства України припиняють надання послуг чоловікам призовного віку

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE21 годину тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв
MOBILZONE21 годину тому

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект
MOBILZONE1 день тому

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою
MOBILZONE1 день тому

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку
MOBILZONE1 день тому

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку

До Реєстру військовозобов'язаних внесуть дані про їхні сім'ї: закон 11143
MOBILZONE3 дні тому

До Реєстру військовозобов’язаних внесуть дані про їхні сім’ї

Вийшла HyperOS на базі Android 14 ще для троьох смартфонів Xiaomi
MOBILZONE4 дні тому

Вийшла HyperOS на базі Android 14 ще для троьох смартфонів Xiaomi

Як каратимуть українців, які не оновлять дані в ТЦК у 60-денний термін
MOBILZONE3 дні тому

Як каратимуть українців, які не оновлять дані в ТЦК у 60-денний термін

Скільки людей розшукують у Києві через неявку до ТЦК: цифра дня
MOBILZONE5 днів тому

Скільки людей розшукують у Києві через неявку до ТЦК: цифра дня

Офіційно представлений дешевий смартфон Samsung Galaxy C55
MOBILZONE2 дні тому

Офіційно представлений дешевий смартфон Samsung Galaxy C55

Які нові зобов'язання прописані для чоловіків у новому мобілізаційному законі: наслідки неявки у ТЦК
MOBILZONE6 днів тому

Які нові зобов’язання прописані для чоловіків у новому мобілізаційному законі: наслідки неявки у ТЦК

Всі чоловіки можуть отримати відстрочку від мобілізації : подробиці
MOBILZONE5 днів тому

Всі чоловіки можуть отримати відстрочку від мобілізації : подробиці

Офіційно представлений смартфон HUAWEI Pura 70 Ultra: новий процесор, висувна камера та захист від води
MOBILZONE6 днів тому

Офіційно представлений смартфон HUAWEI Pura 70 Ultra: новий процесор, висувна камера та захист від води

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE21 годину тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Redmi представила серію 4K-телевізорів для бідних на HyperOS
MOBILZONE6 днів тому

Redmi представила серію 4K-телевізорів для бідних на HyperOS

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.