Connect with us

Опубліковано

Розробники браузера Opera першими додали кріптовалютний гаманець до свого творіння.

Зараз він доступний тільки в бета-версії браузера для операційної системи Android, а криптовалюта в якій ведуться розрахунки – Ethereum. Її вибрали, оскільки вона друга за популярністю після Bitcon. Вона використовується для оплати в різних іграх, онлайн-магазинах, додатках і різноманітних інтернет-сервісах.

Користувачі можуть імпортувати вже існуючий гаманець або ж створити новий. Серед можливостей: відправляти і отримувати гроші прямо в браузері, а також здійснювати оплату в Всесвітньої мережі.

Крім цього, в кріптокошельке можна зберігати електронні картки та інші колекційні предмети з ігор. Наскільки важлива для вас подібна функція в браузері?

Facebook Comments

MOBILZONE

LG показав свій флагман – LG Velvet на відео

Опубліковано

На YouTube каналі компанії LG Electronics виклали рекламний ролик з демонстрацією нового флагмана компанії – LG Velvet. За словами представників LG, назва телефону відображає специфічний дизайн-код нового пристрою. 

Покупців чекає безрамковий вигнутий екран 21: 9, задня панель схожого форм-фактора і тонкий корпус. Буде потрійна задня камера Raindrop і процесор Qualcomm Snapdragon 765 з підтримкою 5G в якості основи. 

Сьогоднішні смартфони стають все більш схожими і їх складно відрізнити тільки за технічними характеристиками. LG Electronics відповідає на виклик, приступаючи до розробки нової лінійки продуктів, в якій особливу увагу буде приділено дизайну, який відрізняється,  і «тактильній» елегантності. Першим пристроєм, який проілюструє цю нову філософію, є прийдешній LG VELVET з унікальною камерою «Raindrop» і симетричним, плавним форм-фактором, який одночасно радує око і приємний на дотик, – LG Electronics. 

Раніше рендери LG Velvet представив інсайдер Ice Universe – вони повторюють те, що показано в рекламному відео LG. Презентація смартфона очікується 15 травня. Покупці зможуть вибрати з чотирьох колірних рішень. 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple випустила ролик з розпакуванням нового iPhone SE

Опубліковано

Компанія Apple випустила новий відеоролик з процесом зняття заводської плівки з недавно представленого iPhone SE.

У ролику показаний типовий власник iPhone, для якого процес зняття заводської плівки при розпакуванні нового смартфона є дуже значущою подією.

iPhone SE другого покоління був представлений 15 квітня. Він отримав дизайн, аналогічний iPhone 8, з 4,7-дюймовим дисплеєм і кнопкою Home з Touch ID, чіп A13 Bionic, нову основну камеру з підтримкою портретного режиму, бездротову зарядку, водонепроникність IP67, Wi-Fi 6 і eSIM.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

JerryRigEverything протестував OnePlus 8 Pro на схильність до подряпин

Опубліковано

YouTube-канал JerryRigEverything протестував свіжий флагман OnePlus 8 Pro на захищеність екрану від подряпин і відкритого вогню, а також спробував погнути смартфон руками. 

На склі Gorilla Glass, яке захищає дисплей, можна зробити подряпини предметом із твердістю шостого рівня за шкалою Мооса, істотні пошкодження наносяться з сьомого рівня. Схожий результат показують більшість сучасних смартфонів. 

Як з’ясував JerryRigEverything, решітка голосового динаміка зроблена з пластику, але усі кнопки і рамка виконані з алюмінію. Піднесення вогню із запальнички до дисплея на 30 секунд викликала поява білої плями, що не позначилося на роботі сенсора.

Випробування на вигин (bend test) OnePlus 8 Pro витримав: корпус трохи вигинався під тиском, але ніяких тріщин та інших пошкоджень не з’явилося. 

Facebook Comments
Читати далі

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.