Connect with us

Опубліковано

UMIDIGI тільки що анонсувала UMIDIGI One & One Pro, компактний флагман. І сьогодні компанія офіційно розмістила відео про нього.

У відео представлені два чудових варіанти цієї серії: Сутінки і Вуглецеве волокно (Twilight і Carbon Fiber), кожен варіант має винятковий зовнішній вигляд. Ми знаємо, що версія Сутінки зараз дуже популярна, так само як і корпус з вуглецевого волокна. Обидві версії виглядають дійсно премиально, і вже багато виробників застосували ці кольори і матеріал при створенні своїх флагманів. Смартфони серії UMIDIGI One оснащені повноекранним дисплеєм із співвідношенням сторін 19: 9, що займає майже 90% лицьової поверхні. Однак маючи 5.9-дюймовий повноекранний дисплей, смартфон не більше за габаритами 5,2-дюймового девайса. Ось чому ми назвали цю версію – компактний смартфон. На алюмінієвій рамці по торцях смартфона, на одній стороні з кнопкою живлення є сканер відбитку пальців. Це означає, що ви можете розблокувати, вимкнути або включити свій One або One Pro, злегка натиснувши на одне і те ж місце. На щастя багатьох, обидві версії компактних UMIDIGI One оснащені 3,5-мм аудіороз’ємом.

Працюючи на чіпсеті Helio P23, з вбудованими 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ внутрішньої, UMIDIGI One Pro може похвалитися високою продуктивністю. UMIDIGI One Pro використовує 12-мегапіксельну + 5-мегапіксельну подвійну камеру, 1,12 мкм, великий оптичний формат 1 / 2.8 ”, великий f / 2.0-діафрагмовий OV12870-датчик, завдяки якому знімки виходять якісними в будь-якій ситуації. One Pro підтримує 18 Вт швидку зарядку і 15 Вт швидку бездротову зарядку. За допомогою швидкої зарядки 18 Вт UMIDIGI One Pro можна повністю зарядити за 90 хвилин. Виправдовуючи назву «флагманський смартфон», UMIDIGI One Pro безсумнівно підтримує функції NFC і VoLTE в обох слотах одночасно.

Тепер UMIDIGI з вбудованою стерео системою. UMIDIGI One як бумбокс. Для поліпшення мультимедійних можливостей UMIDIGI One Pro має подвійний інтелектуальний підсилювач потужності, створює стереофонічний звуковий поле. З цього моменту ви можете чути реальну глибину музики і чистоту звучання, слухаючи ваш смартфон.

Сьогодні компанія UMIDIGI шукає по всьому світу 10 щасливчиків, яким першим пощастить протестувати новий UMIDIGI One абсолютно безкоштовно. Щоб стати одним з таких користувачів, вам просто необхідно виконати нескладні умови UMIDIGI і мати трохи везіння. Серія UMIDIGI One вже офіційно доступна на офіційному сайті компанії, і ви можете отримати більш детальну інформацію та випробувати удачу, заглянувши на сайт.

Скоро почнеться попередній запис на UMIDIGI One. Для отримання додаткової інформації та уточнення подробиць, будь ласка, слідкуйте за оновленнями новинної стрічки.

Facebook Comments

MOBILZONE

LG показав свій флагман – LG Velvet на відео

Опубліковано

На YouTube каналі компанії LG Electronics виклали рекламний ролик з демонстрацією нового флагмана компанії – LG Velvet. За словами представників LG, назва телефону відображає специфічний дизайн-код нового пристрою. 

Покупців чекає безрамковий вигнутий екран 21: 9, задня панель схожого форм-фактора і тонкий корпус. Буде потрійна задня камера Raindrop і процесор Qualcomm Snapdragon 765 з підтримкою 5G в якості основи. 

Сьогоднішні смартфони стають все більш схожими і їх складно відрізнити тільки за технічними характеристиками. LG Electronics відповідає на виклик, приступаючи до розробки нової лінійки продуктів, в якій особливу увагу буде приділено дизайну, який відрізняється,  і «тактильній» елегантності. Першим пристроєм, який проілюструє цю нову філософію, є прийдешній LG VELVET з унікальною камерою «Raindrop» і симетричним, плавним форм-фактором, який одночасно радує око і приємний на дотик, – LG Electronics. 

Раніше рендери LG Velvet представив інсайдер Ice Universe – вони повторюють те, що показано в рекламному відео LG. Презентація смартфона очікується 15 травня. Покупці зможуть вибрати з чотирьох колірних рішень. 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple випустила ролик з розпакуванням нового iPhone SE

Опубліковано

Компанія Apple випустила новий відеоролик з процесом зняття заводської плівки з недавно представленого iPhone SE.

У ролику показаний типовий власник iPhone, для якого процес зняття заводської плівки при розпакуванні нового смартфона є дуже значущою подією.

iPhone SE другого покоління був представлений 15 квітня. Він отримав дизайн, аналогічний iPhone 8, з 4,7-дюймовим дисплеєм і кнопкою Home з Touch ID, чіп A13 Bionic, нову основну камеру з підтримкою портретного режиму, бездротову зарядку, водонепроникність IP67, Wi-Fi 6 і eSIM.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

JerryRigEverything протестував OnePlus 8 Pro на схильність до подряпин

Опубліковано

YouTube-канал JerryRigEverything протестував свіжий флагман OnePlus 8 Pro на захищеність екрану від подряпин і відкритого вогню, а також спробував погнути смартфон руками. 

На склі Gorilla Glass, яке захищає дисплей, можна зробити подряпини предметом із твердістю шостого рівня за шкалою Мооса, істотні пошкодження наносяться з сьомого рівня. Схожий результат показують більшість сучасних смартфонів. 

Як з’ясував JerryRigEverything, решітка голосового динаміка зроблена з пластику, але усі кнопки і рамка виконані з алюмінію. Піднесення вогню із запальнички до дисплея на 30 секунд викликала поява білої плями, що не позначилося на роботі сенсора.

Випробування на вигин (bend test) OnePlus 8 Pro витримав: корпус трохи вигинався під тиском, але ніяких тріщин та інших пошкоджень не з’явилося. 

Facebook Comments
Читати далі

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.