Connect with us

MOBILZONE

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Опубліковано

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Топові смартфони Xiaomi можуть похвалитися відмінними камерами, чудовими екранами та іншими вражаючими характеристиками. Але зробити вибір між ними може бути непросто, оскільки в асортименті Xiaomi чимало флагманів. Крім серії Mi у Xiaomi є ще суббренди POCO і Redmi, під якими компанія теж випускає топові моделі. Саме тому багато користувачів задаються питанням «який Xiaomi вибрати в 2021 році?» Допоможе вам визначитися нова стаття, де зібрані п’ять кращих смартфонів Xiaomi на сьогоднішній день.

Xiaomi Mi 11 Ultra – кращий з кращих

Шукаєте найкращий на сьогоднішній день смартфон Xiaomi? Тоді можете вважати, що ви його вже знайшли. Це Xiaomi Mi 11 Ultra, який не поступається Samsung Galaxy S21 і iPhone 12 Pro ні за потужністю і продуктивності, ні по дизайну.

Xiaomi Mi 11 Ultra – це смартфон преміум-класу в стильному корпусі з великим 6,81-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Quad HD + і частотою оновлення зображення 120 Гц для максимально плавної картинки. Він також має 12 Гбайт оперативної пам’яті для швидкої і плавної роботи і потрійну основну камеру з головним датчиком на 50 мегапікселів, 48-мегапіксельним модулем з ультраширококутним об’єктивом і 48-мегапіксельною камерою з перископічним об’єктивом. 20-мегапіксельна селф-камера теж заслуговує похвали.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Простіше кажучи, Xiaomi Mi 11 Ultra – це один з кращих камерофонів 2021 року і в цілому один з кращих смартфонів. Мабуть, його єдиний недолік – це великий виступ камери на задній панелі, який може відлякати тих, хто вважає за краще ультратонкі смартфони.

переваги:
Якість преміум-класу.
QHD-дисплей.
Фантастичні камери.

недоліки:
Недостатньо тонкий корпус.

Xiaomi Mi 11 – кращий смартфон в середній ціновій категорії

Чи не можете дозволити собі Xiaomi Mi 11 Ultra, але як і раніше хочете собі топовий смартфон? Тоді приблизно за півціни Xiaomi Mi 11 Ultra ви зможете купити собі щось досить близьке до нього в плані потужності і характеристик. Мова йде про Xiaomi Mi 11, який незважаючи на свої великі розміри приємно лежить в руці завдяки вигнутому корпусу товщиною всього 8,1 мм. А його 6,81-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 20 до 9 має чудове дозвіл QHD + і максимальну яскравість в 1500 ніт.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Основна камера Xiaomi Mi 11 складається з головного сенсора на 108 мегапікселів, ширококутного модуля з дозволом 13 мегапікселів і макрокамери з 5-мегапіксельним датчиком. Так, у смартфона відсутній камера з телефотооб’ектівом, зате він може знімати відео у форматі аж до 8K.

переваги:
Якість преміум-класу.
QHD-дисплей.
Можливість зйомки відео в 8K.

недолік:
Ціна вище середнього.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – кращий смартфон Xiaomi за свої гроші

Шукаєте смартфон з найкращим співвідношенням ціни і якості? Тоді вам потрібно зупинити свій вибір на Redmi Note 10 Pro. За цілком доступну ціну ви отримуєте висококласний смартфон. Він одягнений в пластиковий корпус, але при цьому не виглядає дешево. Навпаки, це великий і важкий апарат, який чудовий як зовні, так і на дотик.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Redmi Note 10 Pro здатний похвалитися крутим екраном з високою частотою оновлення зображення до 120 Гц, пікової яскравістю 1200 ніт, підтримкою HDR10 і захисним склом Corning Gorilla Glass 5 зверху. Основна камера зі 108-мегапіксельним сенсором Samsung ISOCELL HM2 доповнена 8-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом, 5-мегапіксельною макрокамерой і 2-мегапіксельним датчиком глибини. Автономність смартфона теж на висоті. І все це виглядає просто неймовірно, враховуючи досить низьку ціну.

переваги:
Доступна ціна.
Якісний дисплей.
108-мегапіксельна основна камера.

недоліки:
Чи не така низька ціна, як хотілося б.

POCO X3 Pro – кращий недорогий смартфон Xiaomi без підтримки 5G

Якщо ви шукаєте бюджетний смартфон Xiaomi, то вибір просто величезний. Відмінним варіантом може стати POCO X3 Pro. За невелику ціну ви отримаєте сучасний смартфон з Android 11 на борту, 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті, великий батареєю і якісним IPS-дисплеєм з частотою оновлення зображення 120 Гц, а також 48-мегапіксельною основною камерою Sony IMX 582 в поєднанні з 8-мегапіксельним надширококутним модулем, 2-мегапіксельною макрокамерой і 2-мегапіксельним датчиком глибини.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Головну камеру ви можете знімати відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Не залишається від основної камери і 20-мегапіксельна селф-камера. Загалом, якщо вас не турбує відсутність підтримки 5G і ви любите знімати фото і відео на ваш смартфон, то POCO X3 Pro стане відмінним вибором.

переваги:
Універсальний смартфон.
Доступна ціна:
Великий об’єм вбудованої пам’яті.

недолік:
Відсутність підтримки 5G.

Xiaomi Mi 10T Lite – відмінний універсальний смартфон з невисокою ціною

Xiaomi Mi 10T Lite – ще один відмінний бюджетний смартфон. Він трохи дорожче, ніж вищезгаданий POCO X3 Pro, і трохи старше, але зате він має підтримку 5G. Завдяки високій роздільній здатності і частоті поновлення зображення на екрані виходить сверхчёткім і плавним. Камера смартфона складається з головного модуля Sony IMX682 на 64 мегапікселя, 8-мегапіксельного надширококутний датчика з кутом огляду 120 градусів і двох 2-мегапіксельних сенсорів, один з яких виконує роль макрокамери, а інший – датчика глибини для портретної зйомки.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Додайте сюди стереодинаміки, ІК-датчик і підтримку запису відео в 4K і ви отримаєте дуже привабливий апарат. Правда, не можна сказати, що Xiaomi Mi 10T Lite досяг успіху хоч в якійсь з областей. Але якщо ви просто шукаєте хороший універсальний смартфон, то варто зупинити свій вибір на Xiaomi Mi 10T Lite.

переваги:
Підтримка 5G.
Екран з високою роздільною здатністю.
Можливість зйомки відео в 4K.

недолік:
Відсутність явних переваг.

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Опубліковано

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Він створений для збереження оригінальної температури напоїв і вміщує до 500 мл рідини. Також він представлений у кількох кольорах та продається за ціною менше 15 доларів.

Зовні термос покритий матовою фарбою, а всередині є вкладиш із нержавіючої сталі 316L завтовшки 0,12 мм. Він захищений від корозії, стійкий до нагрівання та охолодження та розрахований на збереження температури гарячої (+68 °C) або прохолодної (+10 °C) рідини протягом шести годин.

Кришка термоса виконує роль кружки і оснащена силіконовим кільцем ущільнювача. Воно захищає термос від протікання. Діаметр корпусу становить 65 мм, висота з кришкою – 217 мм, вага – 215 грамів. Термос продається через китайські маркетплейс за ціною $14.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Опубліковано

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Цікавий випадок стався у Китаї з найновішим електромобілем Xiaomi SU7. Машина пана Веня із міста Сяминь (провінція Фуцзянь) зламалася, проїхавши лише 39 кілометрів. Хайповий електричний седан відмовився їхати далі, попередньо видавши такі повідомлення: Автомобіль ось-ось затихне. Будь ласка, зупиніться безпечно і зверніться до сервісного центру» та «Система приводу несправна».

Логічно, що пан Вень захотів замінити зламаний автомобіль, але не тут-то було: співробітники дилерського центру повідомили, що заміна машини не може бути зроблена, оскільки випущені SU7, що випускаються, вже закріплені за конкретними власниками (справжніми або майбутніми). Також дилер заявив, що Xiaomi не може відповідати за користувача і не буде покривати збитки, що виникають при поверненні автомобіля.

Тоді автовласник машини опублікував у соцмережах листування з дилером – і лише після цього на історію відреагував головний офіс Xiaomi. Після деякого внутрішнього розгляду машину забрали для пошуку причини несправності, а Венею пообіцяли новий автомобіль і компенсацію витрат, пов’язаних з поверненням машини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Опубліковано

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Програма називається Final Cut Camera і буде доступна для iPadOS та iOS версії 17.4 або вище цієї весни. Його позиціонують як компаньйон для монтажної програми Final Cut Pro. Програма призначена для реалізації нової функції відеоредактора під назвою Live Multicam. Вона дозволяє знімати багатокамерне відео одночасно в чотирьох ракурсах за допомогою декількох iPhone або iPad, які можна підключити до бездротового зв’язку до пристрою з Final Cut Pro.

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Також за допомогою нової програми у користувача з’являються ручні налаштування відео. На чотирьох пристроях можна настроїти експозицію, зум, фокус, ISO, витримку та баланс білого. Ці функції доступні і без поєднання з програмою Final Cut Pro, тому можна сказати, що на iPhone з’явилася довгоочікувана функція у вигляді ручних опцій під час запису роликів. Тепер залишилося дочекатися аналогічного програмного забезпечення і для фото.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.