Connect with us

MOBILZONE

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Опубліковано

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Топові смартфони Xiaomi можуть похвалитися відмінними камерами, чудовими екранами та іншими вражаючими характеристиками. Але зробити вибір між ними може бути непросто, оскільки в асортименті Xiaomi чимало флагманів. Крім серії Mi у Xiaomi є ще суббренди POCO і Redmi, під якими компанія теж випускає топові моделі. Саме тому багато користувачів задаються питанням «який Xiaomi вибрати в 2021 році?» Допоможе вам визначитися нова стаття, де зібрані п’ять кращих смартфонів Xiaomi на сьогоднішній день.

Xiaomi Mi 11 Ultra – кращий з кращих

Шукаєте найкращий на сьогоднішній день смартфон Xiaomi? Тоді можете вважати, що ви його вже знайшли. Це Xiaomi Mi 11 Ultra, який не поступається Samsung Galaxy S21 і iPhone 12 Pro ні за потужністю і продуктивності, ні по дизайну.

Xiaomi Mi 11 Ultra – це смартфон преміум-класу в стильному корпусі з великим 6,81-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Quad HD + і частотою оновлення зображення 120 Гц для максимально плавної картинки. Він також має 12 Гбайт оперативної пам’яті для швидкої і плавної роботи і потрійну основну камеру з головним датчиком на 50 мегапікселів, 48-мегапіксельним модулем з ультраширококутним об’єктивом і 48-мегапіксельною камерою з перископічним об’єктивом. 20-мегапіксельна селф-камера теж заслуговує похвали.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Простіше кажучи, Xiaomi Mi 11 Ultra – це один з кращих камерофонів 2021 року і в цілому один з кращих смартфонів. Мабуть, його єдиний недолік – це великий виступ камери на задній панелі, який може відлякати тих, хто вважає за краще ультратонкі смартфони.

переваги:
Якість преміум-класу.
QHD-дисплей.
Фантастичні камери.

недоліки:
Недостатньо тонкий корпус.

Xiaomi Mi 11 – кращий смартфон в середній ціновій категорії

Чи не можете дозволити собі Xiaomi Mi 11 Ultra, але як і раніше хочете собі топовий смартфон? Тоді приблизно за півціни Xiaomi Mi 11 Ultra ви зможете купити собі щось досить близьке до нього в плані потужності і характеристик. Мова йде про Xiaomi Mi 11, який незважаючи на свої великі розміри приємно лежить в руці завдяки вигнутому корпусу товщиною всього 8,1 мм. А його 6,81-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 20 до 9 має чудове дозвіл QHD + і максимальну яскравість в 1500 ніт.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Основна камера Xiaomi Mi 11 складається з головного сенсора на 108 мегапікселів, ширококутного модуля з дозволом 13 мегапікселів і макрокамери з 5-мегапіксельним датчиком. Так, у смартфона відсутній камера з телефотооб’ектівом, зате він може знімати відео у форматі аж до 8K.

переваги:
Якість преміум-класу.
QHD-дисплей.
Можливість зйомки відео в 8K.

недолік:
Ціна вище середнього.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – кращий смартфон Xiaomi за свої гроші

Шукаєте смартфон з найкращим співвідношенням ціни і якості? Тоді вам потрібно зупинити свій вибір на Redmi Note 10 Pro. За цілком доступну ціну ви отримуєте висококласний смартфон. Він одягнений в пластиковий корпус, але при цьому не виглядає дешево. Навпаки, це великий і важкий апарат, який чудовий як зовні, так і на дотик.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Redmi Note 10 Pro здатний похвалитися крутим екраном з високою частотою оновлення зображення до 120 Гц, пікової яскравістю 1200 ніт, підтримкою HDR10 і захисним склом Corning Gorilla Glass 5 зверху. Основна камера зі 108-мегапіксельним сенсором Samsung ISOCELL HM2 доповнена 8-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом, 5-мегапіксельною макрокамерой і 2-мегапіксельним датчиком глибини. Автономність смартфона теж на висоті. І все це виглядає просто неймовірно, враховуючи досить низьку ціну.

переваги:
Доступна ціна.
Якісний дисплей.
108-мегапіксельна основна камера.

недоліки:
Чи не така низька ціна, як хотілося б.

POCO X3 Pro – кращий недорогий смартфон Xiaomi без підтримки 5G

Якщо ви шукаєте бюджетний смартфон Xiaomi, то вибір просто величезний. Відмінним варіантом може стати POCO X3 Pro. За невелику ціну ви отримаєте сучасний смартфон з Android 11 на борту, 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті, великий батареєю і якісним IPS-дисплеєм з частотою оновлення зображення 120 Гц, а також 48-мегапіксельною основною камерою Sony IMX 582 в поєднанні з 8-мегапіксельним надширококутним модулем, 2-мегапіксельною макрокамерой і 2-мегапіксельним датчиком глибини.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Головну камеру ви можете знімати відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Не залишається від основної камери і 20-мегапіксельна селф-камера. Загалом, якщо вас не турбує відсутність підтримки 5G і ви любите знімати фото і відео на ваш смартфон, то POCO X3 Pro стане відмінним вибором.

переваги:
Універсальний смартфон.
Доступна ціна:
Великий об’єм вбудованої пам’яті.

недолік:
Відсутність підтримки 5G.

Xiaomi Mi 10T Lite – відмінний універсальний смартфон з невисокою ціною

Xiaomi Mi 10T Lite – ще один відмінний бюджетний смартфон. Він трохи дорожче, ніж вищезгаданий POCO X3 Pro, і трохи старше, але зате він має підтримку 5G. Завдяки високій роздільній здатності і частоті поновлення зображення на екрані виходить сверхчёткім і плавним. Камера смартфона складається з головного модуля Sony IMX682 на 64 мегапікселя, 8-мегапіксельного надширококутний датчика з кутом огляду 120 градусів і двох 2-мегапіксельних сенсорів, один з яких виконує роль макрокамери, а інший – датчика глибини для портретної зйомки.

Який Xiaomi вибрати в 2021 році: кращі смартфони від Redmi до Poco

Додайте сюди стереодинаміки, ІК-датчик і підтримку запису відео в 4K і ви отримаєте дуже привабливий апарат. Правда, не можна сказати, що Xiaomi Mi 10T Lite досяг успіху хоч в якійсь з областей. Але якщо ви просто шукаєте хороший універсальний смартфон, то варто зупинити свій вибір на Xiaomi Mi 10T Lite.

переваги:
Підтримка 5G.
Екран з високою роздільною здатністю.
Можливість зйомки відео в 4K.

недолік:
Відсутність явних переваг.

Facebook Comments

MOBILZONE

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

Опубліковано

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток для тих, хто любить відвідувати кафе, бари та ресторани. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Дане оновлення сервісу, дозволяє переглядати меню понад 1700 ресторанів по всій Україні, оплачувати рахунок з чайовими та залишати відгуки про кафе та ресторани за допомогою QR-кодів.

Expirenza 2.0 містить підбірку пропозицій щодо того, в які ресторани піти й що там спробувати – так званий “Їжлисти». Вони надходять від рестораторів і шеф-кухарів. Користувачі також можуть створювати власні добірки та ділитися ними з друзями та іншими користувачами програми.

Ще одна нова функція – “Частування” – дозволяє пригощати інших.

“Ви купуєте людині щось смачненьке у закладі за допомогою Expirenza, а вона приходить і куштує ваше частування в зручний для себе час”, – пояснює Гороховський.

У вересні 2021 року monobank придбав сервіс Expirenza – на той час платформу для меню та оглядів для так званої індустрії гостинності.

Бренд Expirenza інтегрований в екосистему monobank і отримав назву Expirenza by mono.

У вересні 2023 року monobank придбав сервіс бронювання столиків TakeUsEat, а вже в лютому 2024 року monobank запустив кампанію збору коштів для ЗСУ через кафе та ресторани, а в березні розширив сервіс збору коштів «Банка».

Також читайте:

Американська компанія Sentry Enterprises продемонструвала першу у світі банківську картку, оснащену OLED-дисплеєм

ПриватБанк та monobank почали блокувати картки українців після операцій з криптовалютою.

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE

Опубліковано

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE

Модельний ряд телефонів Nokia поповнила оновлена модель 220 4G. Апарат підтримує роботу з двома SIM-картами та оснащується портом USB Type-C.

Nokia 220 4G (2024) забезпечили 2,8-дюймовим IPS-екраном та фізичною T9-клавіатурою з великими кнопками. У телефоні є два слоти для SIM-карт, підтримка мереж 4G та технології VoLTE з подвійним режимом очікування. Доступно також FM-радіо.

Пристрій отримав 64 МБ оперативної пам’яті та накопичувач на 128 МБ. За автономність відповідає акумулятор ємністю 1450 мАг, що заряджається через роз’єм USB Type-C. Існує підтримка Bluetooth 5.0 для підключення бездротових аксесуарів.

Новинка надійде у продаж у Китаї 29 квітня за ціною приблизно 40 доларів. Про доступність в інших регіонах поки що не повідомляється.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Оновлення Telegram принесло безліч нових функцій для всіх користувачів

Опубліковано

Оновлення Telegram принесло безліч нових функцій для всіх користувачів

Для месенджера Telegram вийшло велике оновлення, яке додало в сервіс одразу 16 нових функцій. Цього разу більшість із них буде доступна всім користувачам, а не лише власникам Premium-підписки. Основний наголос було зроблено на налаштування профілю, покращені інструменти модерації для адміністраторів груп та систему рекомендації каналів.

Ключові нововведення квітневого оновлення Telegram:

  • У «Налаштуваннях» з’явився розділ «Мій профіль», де показано, як ваш профіль бачать інші користувачі. Тут можна додати, видалити або змінити інформацію про себе.
  • У профіль можна додати день народження, щоб інші користувачі отримували відповідне повідомлення. При відкритті профілю у цей день буде відображатися святкова анімація.
  • Автори каналів можуть додавати їх до сторінки свого профілю.
  • Власники колекційних адрес можуть прив’язувати їх до своїх облікових записів або каналів в Telegram. Ці адреси купуються та продаються на платформі Fragment за криптовалюту Ton.
  • У меню пошуку з’явилася вкладка “Канали”, де зібрані канали, на які підписано користувача. Також показується список рекомендованих каналів на схожі теми.
  • З’явилася можливість транслювати свою геопозицію в реальному часі на особистий чат або групу в безстроковому режимі.
  • У налаштуваннях тепер можна керувати повідомленнями про реакції до ваших повідомлень.
  • При надсиланні повідомлень тепер відображається не тільки автор, але і його фотографія.
  • Під час прочитання в групі останнього повідомлення можна потягнути екран вгору, щоб перейти до наступної групи з непрочитаними повідомленнями.
  • У десктопній програмі Telegram Desktop додали швидкий перегляд сайтів прямо всередині месенджера без необхідності їх відкриття у браузері.
  • [Тільки Premium] Додана можливість використовувати анімовані та користувацькі емодзі в опитуваннях.
  • [Тільки Premium] Можна увімкнути відображення прихованої реклами у «Параметри» → «Telegram для бізнесу» → «Показувати рекламу».
  • [Тільки Premium] Історії інших користувачів можна переглядати в режимі інкогніто.
  • Адміністратори груп можуть вибирати відразу кілька повідомлень і здійснювати кілька модераційних дій із ними одночасно.
  • У розділі «Нещодавні дії» адміністратори груп можуть переглядати події, які сталися протягом останніх 48 годин.
  • У адміністраторів каналів з’явилася можливість вказати максимальну кількість різних реакцій одне повідомлення.

Оновлення з цими нововведеннями вже доступне на всіх платформах.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло
MOBILZONE1 годину тому

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE
MOBILZONE2 години тому

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE

Оновлення Telegram принесло безліч нових функцій для всіх користувачів
MOBILZONE2 години тому

Оновлення Telegram принесло безліч нових функцій для всіх користувачів

В Україні сім'ям із дітьми виплатять нову допомогу: від 25 до 40 тисяч гривень
MOBILZONE3 години тому

В Україні сім’ям із дітьми виплатять нову допомогу: від 25 до 40 тисяч гривень

В Україні запровадять нову систему визначення придатності до служби
MOBILZONE5 години тому

В Україні запровадять нову систему визначення придатності до служби

Замість "обмежено придатний": в Україні з'являться нові статуси військовозобов'язаних
MOBILZONE7 години тому

Замість “обмежено придатний”: в Україні з’являться нові статуси військовозобов’язаних

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку
MOBILZONE9 години тому

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку
MOBILZONE20 години тому

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати
MOBILZONE22 години тому

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)
MOBILZONE1 день тому

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.