Connect with us

MOBILZONE

Huawei представляє новий смартфон P40 lite — ще більше розваг та якісних фото

Опубліковано

 Підрозділ Huawei Consumer Business Group (CBG) в Україні представляє новий смартфон Huawei P40 lite про це повыдомив сайт Чайна ревю. Він поєднує стильний дизайн, інноваційну систему Quad-камер, акумулятор великої ємності та високопродуктивний процесор Kirin 810 для покращеного користувацького досвіду. Huawei P40 lite середнього цінового сегмента призначений для молодих користувачів, котрі люблять геймінг, створювати фото- та відеоконтент і ділитися ним у соцмережах. Компанія підготувала для споживачів спеціальну пропозицію від початку продажів 25 березня і до 12 квітня включно: смартфон Huawei P40 lite буде доступний в українському ритейлі за ціною 6 999 грн.

 

Знімайте більше завдяки системі Quad-камер з підтримкою ШІ

48-мегапіксельна основна камера підтримує новітню технологію багатокадрового компонування від Huawei. Вона дозволяє робити якісні та яскраві фотографії, поєднуючи різні послідовно зняті кадри. 8-мегапіксельна ультраширококутна камера забезпечує поле огляду 120° та чудово підходить для зйомки пейзажів, архітектури та групових фотографій. Макрокамера забезпечує універсальність зйомки. Вона може фокусуватися на об’єктах, розташованих на відстані 4 см. Серед інших особливостей системи — камера для зйомки фотографій з ефектом боке та підтримкою ШІ. Вона відтворює природну невелику глибину різкості, щоб знімати високоякісні портрети професійного рівня.

 

Система Quad-камер нового Huawei P40 lite підтримує режим Super Night Mode для зйомки якісних нічних фотографій без штатива. Також Huawei P40 lite підтримує ШІ-відеоредактор для інтелектуальної обробки відео. Користувачі можуть додати фонову музику або обрізати кадри, щоб створити відповідний контент для соцмереж.

 

Окрім того, смартфон оснащений SoC із вбудованим процесором обробки зображення (ISP) четвертого покоління від Huawei, а також ПЗ для мінімізації шумів та корекції переекспонування.

 

Безлімітні розваги нового рівня

Технологія виробництва чипів для смартфонів безпосередньо впливає на продуктивність та енергоспоживання пристрою. Kirin 810 розроблений на базі провідного 7-нм техпроцесу. Порівняно з 8-нм чипами Kirin 810 має на 50% вищу щільність транзисторів та забезпечує на 20% менше енергоспоживання, кращу продуктивність та енергоефективність.

 

Разом із ШІ-плануванням на системному рівні восьмиядерний центральний та графічний Mali-G52 MP6 процесори забезпечують потужні обчислювальні можливості та обробку графічних елементів. Смартфон також підтримує технологію GPU Turbo від Huawei, що скорочує затримку та забезпечує можливості для чудового геймінгу — збільшення частоти кадрів та зменшення споживання енергії. Huawei P40 lite — це нові можливості геймплею.

 

Підтримка 6 ГБ оперативної пам’яті забезпечує високу продуктивність центрального та графічного процесорів. Це гарантує безперервну роботу пристрою при запуску додатків, відеообробці та під час інтенсивного геймінгу.

 

Huawei P40 lite завжди готовий до роботи. Він оснащений акумулятором ємністю 4 200 мА*год та підтримує технологію надшвидкої зарядки Huawei SuperCharge 40 Вт, сертифікованої TÜV Rheinland. Завдяки їй смартфон заряджається до 70% усього за 30 хвилин.

 

Стильний дизайн та підтримка режиму Super Night Selfie для зйомки якісних селфі вночі

Huawei P40 lite оснащений інноваційним дисплеєм Huawei Punch FullView без вирізів. Фронтальна камера розміщена у верхньому лівому куті дисплея. 6,4-дюймовий дисплей Huawei Punch FullView підтримує роздільну здатність Full HD+ та розширену колірну гаму. Співвідношення екрана до корпусу становить 90,6%, що забезпечує ефект занурення в контент.

Фронтальна камера Huawei P40 lite підтримує режим Super Night Selfie 2.0 для зйомки яскравих селфі в різних умовах освітлення. Завдяки покращеним ШІ-алгоритмам камера оптимізує об’єкт та бекграунд для зйомки чудових селфі без жодних зусиль.

 

Задня панель Huawei P40 lite представлена у різних колірних рішеннях з металевими бліками на захисному покритті. Новий смартфон вигнутий із чотирьох боків, має компактні розміри та його зручно тримати у руці. В Huawei P40 lite реалізовано інноваційну кнопку відбитку пальця на бічній панелі, що гарантує його зручне та швидке розблокування.

 

Інтелектуальна взаємодія з гаджетом

У Huawei P40 lite попередньо встановлено інтуїтивний та зручний інтерфейс користувача EMUI10 з інноваційними функціями. Новий журнальний шаблон впорядковує різні елементи інтерфейсу для підвищення якості читання. Темний режим модернізовано відповідно до чутливості людського ока. Таким чином покращено розбірливість тексту, підвищено комфорт під час читання та зручність користування інтерфейсом користувача загалом.

 

Попередньо встановлений магазин додатків Huawei AppGallery

Huawei P40 lite поставляється з попередньо встановленим магазином додатків Huawei AppGallery, що є частиною нової екосистеми Huawei Mobile Services. AppGallery створений із фокусом на безпеку та якість доступних додатків, щоб користувачі могли отримати найкращий досвід користування. Всі необхідні додатки для нормального користування пристроєм вже є в AppGallery.

 

Додатки проходять декілька етапів перевірок, у тому числі й ручне тестування. Huawei активно співпрацює з партнерами по всьому світу, щоб якнайшвидше надати доступ до найкращих сервісів. У свою чергу, користувачі вже зараз можуть насолодитися унікальними перевагами смартфонів Huawei, перевіривши розділ «Подарунки» в AppGallery.

 

VIP-сервіс

На Huawei P40 lite розповсюджується безкоштовний VIP-сервіс, який включає: налаштування профілю Huawei ID, перенесення даних зі старого смартфона на новий за допомогою додатка Phone Clone, консультацію з встановлення додатків, надання додаткового хмарного сховища в Huawei Cloud (5 стандартних ГБ + 15 ГБ на рік). Сервіс доступний одноразово безкоштовно протягом 12 місяців з дати придбання смартфона в усіх сервісних центрах Huawei. Також запитуйте про VIP-сервіс у місцях придбання пристрою. Детальнішу інформацію про VIP-сервіс від Huawei можна знайти на офіційному сайті

 

«Спільнота Huawei»

Приєднуйтеся до «Спільноти Huawei» (Huawei Community) для отримання детальної інформації про новинки, магазин додатків AppGallery, встановлення додатків та мобільні сервіси Huawei.

 

 

Huawei P40 lite буде представлений у «Чорному» (Midnight Black), «Рожевому» (Sakura Pink) та «Зеленому» (Crush Green) кольорах. Новинка з’явиться в Україні 25 березня. Спеціальна ціна на старті продажів, а саме з 25 березня до 12 квітня, — 6 999 грн.

 

Технічні характеристики

 

Система EMUI 10 (на основі Android 10)
Дисплей 6.4″ Full HD+
2310 x 1080
Процесор Huawei Kirin 810 (8-ядерний; 2 x Cortex-A76 2.27 ГГц + 6×Cortex-A55 1.88 ГГц
Пам’ять 6 ГБ ОЗП + 128 ГБ ПЗП

+NM Card до 256 ГБ (замість другої NanoSIM)

Основна камера 48 Мп (f/1.8) + 8 Мп (f/2.4) + 2 Мп (f/2.4) + 2 Мп (f/2.4)
Фронтальна камера 16 Мп, f/2.0 
Акумулятор 4200 мА*год, Type-C, Huawei SuperCharge 40 Вт
Сенсори сканер відбитків пальців, наближення, освітлення, сили тяжіння, цифровий компас
Розміри, вага 159,2 мм (В) × 76,3 мм (Ш) × 8,7 мм (Т), близько 183 г
Кольори «Чорний» (Midnight Black), «Рожевий» (Sakura Pink), «Зелений» (Crush Green)

Facebook Comments

MOBILZONE

У Telegram знайшли нові функції

Опубліковано

У Telegram знайшли нові функції

Портал «Чайна ревю» виявив у новій бета-версії Telegram для Android нові функції, про які поки що не було оголошено офіційно. Серед них — глобальний пошук по хештегах, анімації повідомлень та деякі візуальні зміни.

U beta-versiyi Telegram znayshly novi funktsiyi

Одним із головних нововведень стала можливість пошуку по хештегах у публічних каналах. Натиснувши на хештег у будь-якому повідомленні, можна переглянути всі повідомлення з таким же хештегом у поточному чаті, особистих повідомленнях та у всіх публічних постах.

У Telegram знайшли нові функції

Під час редагування повідомлення додали можливість згортати великі цитати.

У Telegram знайшли нові функції

У власних чатах з’явилася можливість додавати різні анімації повідомленням: для цього потрібно затиснути кнопку відправки та вибрати потрібний ефект.

У Telegram знайшли нові функції

Якщо в загальному чаті затиснути аватарку користувача, можна переглянути всі його повідомлення.

У Telegram знайшли нові функції

Якщо натиснути на номер телефону в чаті, можна швидко написати на нього або зателефонувати, якщо той зареєстрований в Telegram.

У Telegram знайшли нові функції

Для повідомлень з прикріпленими медіафайлами з’явилася можливість обрати розташування тексту: зверху або знизу: для цього під час написання потрібно затиснути кнопку відправки та вибрати Move Caption Up.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi випустила два нові аерогрилі для міжнародного ринку

Опубліковано

Xiaomi випустила два нові аерогрилі для міжнародного ринку

Компанія оголосила про міжнародний дозвіл двох аерогрилів серії Smart Air Fryer. Обидві новинки примітні підтримкою високої робочої температури, широким набором режимів приготування, а також підтримкою функції дистанційного керування через мобільний додаток.

Як і випливає з назв приладів, Xiaomi Smart Air Fryer 5.5L оснащується робочою камерою на 5,5 л, а Smart Air Fryer 4.5L її об’єм становить 4,5 літра. Старша модель підтримує робочу температуру від +40 до +220 °C, молодша — від +40 до +200 °C. Ще однією відмінністю між новинками стала наявність вбудованого у варильну камеру віконця лише у Smart Air Fryer 5.5L.

Крім приготування страв, прилади підтримують функції розморожування продуктів, сушіння фруктів та м’яса, а також приготування йогуртів. Керувати роботою аерогрилю можна за допомогою мобільного додатка. У ньому міститься велика кількість рецептів, є можливість ручного настроювання часу готування та підтримка голосових команд через Google Assistant.

Дата початку продажу та ціни Xiaomi Smart Air Fryer 5.5L та Smart Air Fryer 4.5L будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi представила вуличну IP-камеру за допомогою сонячної панелі

Опубліковано

Xiaomi представила вуличну IP-камеру за допомогою сонячної панелі

Xiaomi оголосила про випуск вуличної камери спостереження BW500. Новинка підтримує запис у високій роздільній здатності, має широкий кут огляду і забезпечує чітку картинку навіть в умовах слабкого освітлення. Ще однією особливістю моделі стала опціональна можливість використання “зеленого” джерела живлення.

Xiaomi BW500 оснащується датчиком зображення з апертурою f/1.6, кутом огляду 136 градусів та підтримкою роздільної здатності до 2560×1440 пікселів. Хороший «зір» при слабкому освітленні і навіть уночі на відстані до 10 метрів камері забезпечує комбінація ІЧ-прожектора та класичного LED-ліхтаря. Також заявлено функцію інтелектуального шумоподавлення для розпізнавання голосу на відстані до 7 м.

Новика підтримує фірмовий ІІ-алгоритм для ідентифікації людей, транспортних засобів та тварин у зоні спостереження. У режимі сигналізації при виявленні стороннього вмикається гучний звуковий сигнал і світиться біле світло. Повідомлення про тривогу також буде надіслано на смартфон власника пристрою.

Для зберігання даних у гаджета є 32 ГБ пам’яті eMMC з підтримкою кодування H.265 та доступ до хмарного сховища. Корпус камери захищений за стандартом IP67, тому її можна використовувати не лише у приміщенні, а й на вулиці.

За автономність гаджета відповідає інтегрована АКБ на 10 000 мАг. У режимі запису тільки при спрацьовуванні датчика руху камера, як стверджує виробник, може працювати до 6 місяців на одному заряді. Поліпшити цей показник можна за допомогою фірмової сонячної панелі (потужність 5 Вт, продається окремо).

Ціна Xiaomi BW500 у Китаї становить $51.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
У Telegram знайшли нові функції
MOBILZONE7 години тому

У Telegram знайшли нові функції

Xiaomi випустила два нові аерогрилі для міжнародного ринку
MOBILZONE12 години тому

Xiaomi випустила два нові аерогрилі для міжнародного ринку

Xiaomi представила вуличну IP-камеру за допомогою сонячної панелі
MOBILZONE14 години тому

Xiaomi представила вуличну IP-камеру за допомогою сонячної панелі

Приватбанк і Монобанк пояснили, для чого обмежать перекази українців з картки на картку
MOBILZONE15 години тому

Приватбанк і Монобанк пояснили, для чого обмежать перекази українців з картки на картку

Офіційно представлений смартфон Samsung Galaxy F55: ціна і характеристики
MOBILZONE16 години тому

Офіційно представлений смартфон Samsung Galaxy F55: ціна і характеристики

Стало відомо, скільки чоловіків, що отримали повістки, приходять до ТЦК: цифри вражають
MOBILZONE17 години тому

Стало відомо, скільки чоловіків, що отримали повістки, приходять до ТЦК: цифри вражають

Xiaomi представила масажер «2-в-1» з підігрівом для шиї та попереку
MOBILZONE17 години тому

Xiaomi представила масажер «2-в-1» з підігрівом для шиї та попереку

Номери операторів Київстар та Vodafonе починатимуться з нових кодів
MOBILZONE17 години тому

Номери операторів Київстар та Vodafonе починатимуться з нових кодів

Як шукатимуть ухилянтів через Оберіг: подробиці
MOBILZONE20 години тому

Як шукатимуть ухилянтів через Оберіг: подробиці

Власники бренду Nokia випустили смартфон для бідних HMD Aura: чим він може похвалитися
MOBILZONE1 день тому

Власники бренду Nokia випустили смартфон для бідних HMD Aura: чим він може похвалитися

Що буде, якщо не оновлювати дані в ТЦК та не сплачувати штрафи
MOBILZONE4 дні тому

Що буде, якщо не оновлювати дані в ТЦК та не сплачувати штрафи

Стало відомо, коли ви вже не побачите ТЦК на вулицях
MOBILZONE3 дні тому

Стало відомо, коли ви вже не побачите ТЦК на вулицях

MOBILZONE2 дні тому

Військовозобов’язаних примусово доставлятимуть до ТЦК: можуть застосувати силу

Офіційно 60 днів ТЦК немають права затримувати та відправляти на ВЛК чоловіків: заборонено
MOBILZONE7 днів тому

Офіційно 60 днів ТЦК не мають права затримувати та відправляти на ВЛК чоловіків: заборонено

Українців будуть штрафувати за переказ грошей з картки на картку: що відомо
MOBILZONE7 днів тому

Українців будуть штрафувати за переказ грошей з картки на картку: що відомо

Майже флагманський смартфон POCO F6 Pro обвалився в ціні до рекодно низького рівня
MOBILZONE3 дні тому

Майже флагманський смартфон POCO F6 Pro обвалився в ціні до рекодно низького рівня

Мобілізація в Україні посилилася: яке майно будуть забирати в ухилянтів
MOBILZONE5 днів тому

Мобілізація в Україні посилилася: яке майно будуть забирати в ухилянтів

В Україні масово розшукують ухилянтів та доставляють до ТЦК
MOBILZONE5 днів тому

В Україні масово розшукують ухилянтів та доставляють до ТЦК

Військовозобов'язані українці отримають індивідуальний штрих-код
MOBILZONE3 дні тому

Військовозобов’язані українці отримають індивідуальний штрих-код

Дія та Резерв+: що відомо про нову форму військового квитка
MOBILZONE3 дні тому

Дія та Резерв+: що відомо про нову форму військового квитка

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.