Connect with us

MOBILZONE

Huawei представляє новий смартфон P40 lite — ще більше розваг та якісних фото

Опубліковано

 Підрозділ Huawei Consumer Business Group (CBG) в Україні представляє новий смартфон Huawei P40 lite про це повыдомив сайт Чайна ревю. Він поєднує стильний дизайн, інноваційну систему Quad-камер, акумулятор великої ємності та високопродуктивний процесор Kirin 810 для покращеного користувацького досвіду. Huawei P40 lite середнього цінового сегмента призначений для молодих користувачів, котрі люблять геймінг, створювати фото- та відеоконтент і ділитися ним у соцмережах. Компанія підготувала для споживачів спеціальну пропозицію від початку продажів 25 березня і до 12 квітня включно: смартфон Huawei P40 lite буде доступний в українському ритейлі за ціною 6 999 грн.

 

Знімайте більше завдяки системі Quad-камер з підтримкою ШІ

48-мегапіксельна основна камера підтримує новітню технологію багатокадрового компонування від Huawei. Вона дозволяє робити якісні та яскраві фотографії, поєднуючи різні послідовно зняті кадри. 8-мегапіксельна ультраширококутна камера забезпечує поле огляду 120° та чудово підходить для зйомки пейзажів, архітектури та групових фотографій. Макрокамера забезпечує універсальність зйомки. Вона може фокусуватися на об’єктах, розташованих на відстані 4 см. Серед інших особливостей системи — камера для зйомки фотографій з ефектом боке та підтримкою ШІ. Вона відтворює природну невелику глибину різкості, щоб знімати високоякісні портрети професійного рівня.

 

Система Quad-камер нового Huawei P40 lite підтримує режим Super Night Mode для зйомки якісних нічних фотографій без штатива. Також Huawei P40 lite підтримує ШІ-відеоредактор для інтелектуальної обробки відео. Користувачі можуть додати фонову музику або обрізати кадри, щоб створити відповідний контент для соцмереж.

 

Окрім того, смартфон оснащений SoC із вбудованим процесором обробки зображення (ISP) четвертого покоління від Huawei, а також ПЗ для мінімізації шумів та корекції переекспонування.

 

Безлімітні розваги нового рівня

Технологія виробництва чипів для смартфонів безпосередньо впливає на продуктивність та енергоспоживання пристрою. Kirin 810 розроблений на базі провідного 7-нм техпроцесу. Порівняно з 8-нм чипами Kirin 810 має на 50% вищу щільність транзисторів та забезпечує на 20% менше енергоспоживання, кращу продуктивність та енергоефективність.

 

Разом із ШІ-плануванням на системному рівні восьмиядерний центральний та графічний Mali-G52 MP6 процесори забезпечують потужні обчислювальні можливості та обробку графічних елементів. Смартфон також підтримує технологію GPU Turbo від Huawei, що скорочує затримку та забезпечує можливості для чудового геймінгу — збільшення частоти кадрів та зменшення споживання енергії. Huawei P40 lite — це нові можливості геймплею.

 

Підтримка 6 ГБ оперативної пам’яті забезпечує високу продуктивність центрального та графічного процесорів. Це гарантує безперервну роботу пристрою при запуску додатків, відеообробці та під час інтенсивного геймінгу.

 

Huawei P40 lite завжди готовий до роботи. Він оснащений акумулятором ємністю 4 200 мА*год та підтримує технологію надшвидкої зарядки Huawei SuperCharge 40 Вт, сертифікованої TÜV Rheinland. Завдяки їй смартфон заряджається до 70% усього за 30 хвилин.

 

Стильний дизайн та підтримка режиму Super Night Selfie для зйомки якісних селфі вночі

Huawei P40 lite оснащений інноваційним дисплеєм Huawei Punch FullView без вирізів. Фронтальна камера розміщена у верхньому лівому куті дисплея. 6,4-дюймовий дисплей Huawei Punch FullView підтримує роздільну здатність Full HD+ та розширену колірну гаму. Співвідношення екрана до корпусу становить 90,6%, що забезпечує ефект занурення в контент.

Фронтальна камера Huawei P40 lite підтримує режим Super Night Selfie 2.0 для зйомки яскравих селфі в різних умовах освітлення. Завдяки покращеним ШІ-алгоритмам камера оптимізує об’єкт та бекграунд для зйомки чудових селфі без жодних зусиль.

 

Задня панель Huawei P40 lite представлена у різних колірних рішеннях з металевими бліками на захисному покритті. Новий смартфон вигнутий із чотирьох боків, має компактні розміри та його зручно тримати у руці. В Huawei P40 lite реалізовано інноваційну кнопку відбитку пальця на бічній панелі, що гарантує його зручне та швидке розблокування.

 

Інтелектуальна взаємодія з гаджетом

У Huawei P40 lite попередньо встановлено інтуїтивний та зручний інтерфейс користувача EMUI10 з інноваційними функціями. Новий журнальний шаблон впорядковує різні елементи інтерфейсу для підвищення якості читання. Темний режим модернізовано відповідно до чутливості людського ока. Таким чином покращено розбірливість тексту, підвищено комфорт під час читання та зручність користування інтерфейсом користувача загалом.

 

Попередньо встановлений магазин додатків Huawei AppGallery

Huawei P40 lite поставляється з попередньо встановленим магазином додатків Huawei AppGallery, що є частиною нової екосистеми Huawei Mobile Services. AppGallery створений із фокусом на безпеку та якість доступних додатків, щоб користувачі могли отримати найкращий досвід користування. Всі необхідні додатки для нормального користування пристроєм вже є в AppGallery.

 

Додатки проходять декілька етапів перевірок, у тому числі й ручне тестування. Huawei активно співпрацює з партнерами по всьому світу, щоб якнайшвидше надати доступ до найкращих сервісів. У свою чергу, користувачі вже зараз можуть насолодитися унікальними перевагами смартфонів Huawei, перевіривши розділ «Подарунки» в AppGallery.

 

VIP-сервіс

На Huawei P40 lite розповсюджується безкоштовний VIP-сервіс, який включає: налаштування профілю Huawei ID, перенесення даних зі старого смартфона на новий за допомогою додатка Phone Clone, консультацію з встановлення додатків, надання додаткового хмарного сховища в Huawei Cloud (5 стандартних ГБ + 15 ГБ на рік). Сервіс доступний одноразово безкоштовно протягом 12 місяців з дати придбання смартфона в усіх сервісних центрах Huawei. Також запитуйте про VIP-сервіс у місцях придбання пристрою. Детальнішу інформацію про VIP-сервіс від Huawei можна знайти на офіційному сайті

 

«Спільнота Huawei»

Приєднуйтеся до «Спільноти Huawei» (Huawei Community) для отримання детальної інформації про новинки, магазин додатків AppGallery, встановлення додатків та мобільні сервіси Huawei.

 

 

Huawei P40 lite буде представлений у «Чорному» (Midnight Black), «Рожевому» (Sakura Pink) та «Зеленому» (Crush Green) кольорах. Новинка з’явиться в Україні 25 березня. Спеціальна ціна на старті продажів, а саме з 25 березня до 12 квітня, — 6 999 грн.

 

Технічні характеристики

 

Система EMUI 10 (на основі Android 10)
Дисплей 6.4″ Full HD+
2310 x 1080
Процесор Huawei Kirin 810 (8-ядерний; 2 x Cortex-A76 2.27 ГГц + 6×Cortex-A55 1.88 ГГц
Пам’ять 6 ГБ ОЗП + 128 ГБ ПЗП

+NM Card до 256 ГБ (замість другої NanoSIM)

Основна камера 48 Мп (f/1.8) + 8 Мп (f/2.4) + 2 Мп (f/2.4) + 2 Мп (f/2.4)
Фронтальна камера 16 Мп, f/2.0 
Акумулятор 4200 мА*год, Type-C, Huawei SuperCharge 40 Вт
Сенсори сканер відбитків пальців, наближення, освітлення, сили тяжіння, цифровий компас
Розміри, вага 159,2 мм (В) × 76,3 мм (Ш) × 8,7 мм (Т), близько 183 г
Кольори «Чорний» (Midnight Black), «Рожевий» (Sakura Pink), «Зелений» (Crush Green)

Facebook Comments

MOBILZONE

Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Опубліковано

Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Після появи реклами в меню “Пуск” багато користувачів Windows виявилися незадоволені таким нововведенням від Microsoft. Розробник популярної утиліти Winpilot був серед них, тому запропонував вирішення цієї проблеми в останньому оновленні свого додатку.

Winpilot – це відомий твікер для Windows 11. Він допомагає позбавитися непотрібних системних програм, відключити вбудованого в систему ІІ-помічника і виконує ще кілька подібних операцій. В останньому оновленні програма отримала функцію блокування реклами. За допомогою дев’яти повзунків можна вимкнути рекламні повідомлення у різних елементах інтерфейсу Windows.

Windows 11 за замовчуванням включає рекламу у вигляді просування сервісів і додатків Microsoft. Ці оголошення можуть містити цікаві факти, поради, хитрощі, рекомендації та пропозиції в рамках інтерфейсу Windows 11», – говорить опис AdBlock у Winpilot.

Раніше утиліта називалася Bloatynosy, але після оновлення до Winpilot навчилася не лише видаляти встановлений софт, а й виконувати інші функції. Про них автор розповів на своїй сторінці на сайті GitHub.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Опубліковано

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення до інших пристроїв розумного будинку.

Кондиціонер поміщений у вертикальний корпус срібного кольору заввишки 1863 мм. Усередині встановлені подвійні опуски повітря KuNY, що забезпечують надширокий кут подачі повітря (160 градусів), оптимальний як для великих, так і для маленьких приміщень.

Подача повітря здійснюється зі швидкістю 1710 м3/год. Потужність при виробленні холодного повітря досягає 1930 Вт, а гарячого – 2680 Вт. Виробник передбачив два режими повітряного потоку, які адаптуються до різних потреб користувача.

Серед іншого новинка оснащена антибактеріальним та протигрибковим фільтрами. Вони запобігають зростанню бактерій усередині пристрою з ефективністю до 99%, що дозволяє уникнути повторного їх викиду в повітря. Пристрій отримав удосконалену систему самоочищення як внутрішнього, так і зовнішнього блоків за допомогою високотемпературного сушіння.

Відзначає виробник і низький рівень шуму під час роботи приладу – від 42 до 46 дБ, а також перший рівень енергоефективності та підтримку Xiaomi HyperOS Connect. Програма Mijia дозволяє віддалено регулювати температуру та режими роботи пристрою.

Xiaomi Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner доступний у Китаї для попереднього замовлення за ціною $820

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Мобілізація дійшла не всюди: у Києві ТЦК обминають деякі житлові масиви

Опубліковано

Мобілізація дійшла не всюди: у Києві ТЦК обминають деякі житлові масиви

В Україні третій рік триває війна, і вже третій рік триває загальна мобілізація. Останнім часом мобілізація стала ще суворішою, але не скрізь це відчувається. В Києві існують райони, де мобілізація поки що не дійшла і, швидше за все, до них не дійде.

 

Ці райони, які називають “ареалами спокою”, насправді є місцями, де проживають особи, які уникають мобілізації.

Війна в Україні триває третій рік, і якщо на початку війни в чергах до військкоматів стояли добровольці, то зараз ці черги вичерпалися. Нині ніхто не бажає йти на війну, а добровольці самі вже дуже втомлені. їм потрібна заміна на фронті.

 

Ніхто з них не очікував, що війна триватиме так довго, коли вони добровільно записувалися в ТЦК. Люди на фронті вже дуже змучені і просто хочуть повернутися додому, щоб знову бути зі своїми рідними. Щоб допомогти армії, влада посилила мобілізацію і ухвалила новий закон, який розширює повноваження ТЦК (військкоматів), але водночас обмежує права військовозобов’язаних чоловіків.

Зокрема, працівники військкоматів отримали повноваження зупиняти чоловіків на вулицях, перевіряти їх документи та примусово доставляти до ТЦК. Це призвело до того, що багато чоловіків-ухилянтів стараються якнайменше виходити з дому. Проте це не заважає працівникам ТЦК щодня відловлювати ухилянтів під час їхньої поїздки на роботу або з неї. Більше того, їм доводиться проводити частіше рейди по домівках, пробуючи виявити ухилянтів, які зачаїлися у своїх оселях.

 

Один із районів Києва, який називається “Острів виживання”, є місцем, куди працівники ТЦК не заходять. Тут живе 36-річний Олександр, який працює ІТ-менеджером. Він вважає, що краще переміщатися по місту на автомобілі, щоб уникнути перевірок документів на вулиці.

 

Олександр спеціально переїхав в один із багатих районів міста, де практично немає “вилову ухилянтів”. Працівники ТЦК уникають цих районів, оскільки знають, що там переважно проживають люди, які не підлягають мобілізації, або ж мають певні зв’язки, що їх захищають від призову. Дехто з сусідів Олександра – колишні депутати та чиновники, які зазвичай не потрапляють на фронт.

 

“Військові сюди не приїжджають. Наш комплекс – острів виживання. Бути бідним в Україні – означає бути мертвим”, – каже його дружина Настя.

 

Подружжя, за їх словами, було насичене українським патріотизмом і вважало себе “справжніми українцями”. З початком війни вони активно донатили на підтримку армії. Олександр особисто придбав протез для воїна, який постраждав у бою. Однак він не розглядає можливість брати участь у бойових діях.

 

Хоча вони відкрито виступають проти цієї війни, і військова агресія Росії викликає в них активне неприйняття. Однак вони вважають, що українська та російська влади мають сісти за стіл переговорів, щоб запобігти переслідуванню громадян на вулицях та уникнути загибелі людей.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.