Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi почала платити гроші всім власникам смартфонів

Опубліковано

Китайська корпорація Xiaomi – це один з найбільших і найвідоміших у світі виробників мобільних пристроїв, яка робить все заради того, щоб її фірмову продукцію використовував як можна більш широке коло людей, а йдуть заради цього в хід всі засоби і методи. Робиться це з однією простою метою – підвищити впізнаваність всього бренду, і домагатися цього в повній мірі вдається, тому що з кожним днем ​​продукцію даного виробника використовують все більше людей по всьому світу. Дійшла справа до того, що ця компанія знайшла новий спосіб зробити свої гаджети ще більш популярними, а треба було їй для цього всього-на-всього почати платити гроші всім власникам смартфонів, причому в досить великих обсягах. Все завдяки новому сервісу.

Компанія Xiaomi розуміє, що багато покупців її продукції – це студенти і люди, які зараз тільки починають свій життєвий шлях, тому вони не мають великих доходів. Саме тому даний виробник електроніки вирішив почати дозволяти купувати його фірмову продукцію фактично безкоштовно. Через новий сервіс під назвою Mi Credit тепер всі бажаючі можуть отримати кредитний ліміт на суму від $ 70 до $ 1400, залежно від віку, кредитної історії та інших факторів. Грошові кошти видаються в борг на термін до двох місяців, а витратити їх можливо тільки на оплату будь-яких товарів або послуг в магазинах китайської корпорації, або ж в фірмовому онлайн-магазині. Ніде ще скористатися цими грошима не представляється можливим.

Xiaomi виплатить великі гроші всім власникам смартфонів

Коли покупець оплачує будь-які гаджети від Xiaomi, він віддає за них гроші, але китайська корпорація вирішила переглянути цей момент. На її думку, можна давати будь-які фірмові електронні пристрої в борг на термін до двох місяців, і при цьому без відсотків. Іншими словами, простіше кажучи, будь-який бажаючий тепер може купити зайвих складнощів будь-який з її товарів, доступних у продажу, а заплатити за нього гроші в будь-який зручний час протягом двох місяців з моменту покупки. Ніяких відсотків при цьому не буде, тобто купивши що-небудь на $ 550, потім повернути назад також буде потрібно саме $ 550, а не більше. Це дозволяє закупитися будь-якої електронікою, наприклад, до отримання заробітної плати, пенсії або ж стипендії.

Все це, безумовно, дорогого коштує, адже ще не так давно про щось подібне так і зовсім можна було тільки мріяти. Поки що сервіс Mi Credit, в рамках якого Xiaomi почала платити гроші всім власникам смартфонів, працює виключно в Китаї і Індії, але вже в недалекому майбутньому використовувати його стане можливим в Україні та інших країнах світу, завдяки чому всі бажаючі зможуть собі легко і просто купувати будь-які гаджети вже тут і зараз, а платити за них протягом 60 днів з моменту отримання в свої руки бажаних найменувань. Деякі інші компанії в окремих регіонах світу практикують щось подібне, але китайський бренд має намір поширити таку програму на весь світ.

Facebook Comments

MOBILZONE

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Опубліковано

Як працюватиме е-кабінет військовозобовʼязаного: пояснення

Найближчим часом Міноборони запровадить електронний запис відвідування ТЦК та з 18 травня запустить е-кабінет для військовозобов’язаного.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Катерина Черногоренко.

За її словами, це звичайний мобільний додаток, який можна завантажити з App Store і Google Play Market. У ньому ви просто авторизуєтесь і заповнюєте необхідні «поля» для оновлення даних. Йти до TЦК нема потреби.

Заступниця міністра нагадала, що з 18 травня військовозобовʼязані повинні зареєструвати свої дані: номер телефону, електронну адресу (за наявності) та фізичну адресу проживання.

Це можна буде зробити в трьох доступних форматах — в ТЦК та СП, через ЦНАП або через е-кабінет.

“Ми розробляємо функцію авторизації, де ви можете заповнити ці три поля і відразу отримати інформацію з бази військовозобов’язаних “Оберіг”, щоб переглянути дані про вас в реєстрі”, – сказав Черногоренко.

Заступниця міністра оборони зазначила, що якщо виникне необхідність уточнення даних, TЦК зв’яжеться із військовозобов’язаним і подальша обробка цих даних буде проводитися безпосередньо між ним і співробітниками TЦК.

Водночас ви можете оновити свої дані за допомогою додатку з будь-якої точки світу.

«Ми вважаємо, що кількість військовозобов’язаних, які скористаються цією функцією, може сягнути 70-80%, тому що це буде дуже зручно», – сказав Черногоренко.

Також читайте:

Як водії через “Дію“ можуть отримати копії документів

Як чоловікам за кордоном отримати документи

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

Опубліковано

У iOS з'явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний вирішити відому проблему, що виникає під час передачі смартфона в сервісний центр для ремонту при відключенні служби Find My.

Донедавна деактивація Find My на час передачі iPhone до сервісного центру не була проблемою, але потім компанія впровадила в iOS функцію Stolen Device Protection. Вона посилює заходи безпеки та змінює деякі налаштування конфіденційності.

Зокрема, власнику iPhone тепер доводиться чекати цілу годину перед тим, як він знову зможе користуватися пристроєм. Цей час залежить від того, як довго тривав ремонт.

Функція Repair State вирішує цю проблему. Ввівши свій Apple ID і пароль як власник iPhone, користувач підтверджує законність ремонту, уникаючи необхідності відключення Find My або Stolen Device Protection. За даними порталу MacRumors, реліз стабільної версії iOS 17.5 очікується у травні.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Опубліковано

Pornhub і Only Fans нанесли удар в спину росіянам

Pornhub, який є одним із найпопулярніших порнографічних сайтів у світі, зареєструвався в Україні та сплачуватиме податки до бюджету країни.

«Компанія, якій належить сервіс Pornhub, нарешті зареєструвалася в Україні платником ПДВ як постачальник електронних послуг. Тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не лише Only Fans. Остання, до речі, поповнила бюджет на $0,7 млн. за I квартал», – заявив голова фінансового комітету Верховної ради Данило Гетьманцев.

Раніше стало відомо, що Державна податкова служба України оштрафувала понад $5,5 тис. Pornhub через небажання реєструватися в країні та несплату податків до бюджету.

Крім того, було названо найбільших платників ПДВ з цифрових послуг (Google, Apple, Meta* та Valve), які задекларували та сплатили понад 50 млн доларів ще до настання граничного терміну.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.