Connect with us

MOBILZONE

Приватбанк роздасть українцям по 3000 гривень: як отримати

Опубліковано

Приватбанк роздасть українцям по 3000 гривень: як отримати

ПриватБанк запустив акцію “Весняний кешбек”, взявши в ній учать клієнти банку можуть виграти до 3000 гривень.

Взяти участь в акції можуть всі повнолітні клієнти ПриватБанку, які мають ІПН та активну картку Mastercard.

Як стати учасником акції

  • Потрібно зареєструватися в акції, це можна зробити перейшовши за цим посиланням.
  • Отримати або надіслати переказ з картки на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 250 грн.
  • Оплатити щонайменше дві покупки на загальну суму від 250 грн будь-якою карткою Mastercard від ПриватБанку в магазинах чи Інтернеті в Україні або за кордоном.

Що отримає переможець

  • Кешбек 250 грн отримають 1 500 клієнтів (щомісяця 500 клієнтів).
  • Кешбек 2 500 грн отримають 75 клієнтів (щомісяця 25 клієнтів).

Таким чином, клієнт банку протягом трьох місячного розіграшу може кожен місяць претендувати на виграш у 250 гривень та на одноразовий виграш за весь період акції у 2500 гривень. Тому максимальну суму кешбеку, яку може отримати клієнт за весь період акції становить 3000 гривень.

Також читайте:

ПриватБанк відкрив міжнародну доставку платіжних карток клієнтам з Великобританії.

ПриватБанк запустив доставку карток у ще п’ять країн Європи

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію

Опубліковано

У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію

Чим зараз займається ТЦК. Про це під час телемарафону, розповів начальник відділу зв’язків з громадськістю Максим Кара, відповідаючи на запитання про мобілізацію в Запорізькій області.

“Мобілізаційні заходи в Запорізькій області тривають без змін.” – сказав Кара.

На запитання, чи була якась особлива активність після підписання президентом мобілізаційного закону, він зазначив, що «поки що, мало активності», тому що, всі знають, що закон набуде чинності в травні. Наразі, ТЦК впорядковує документацію та всі процеси для забезпечення мобілізаційних заходів.

Щодо кількості призваних, Кара зазначив, що є певна кількість людей, які ухиляються від мобілізації. За його словами, якщо хтось не з’являється в ТЦК, відповідна інформація передається в поліцію.

Що до питання, чи зміниться реагування ТЦК, на неявку по повістці, Кара зазначив, що:

“Наше завдання слідкувати за тим, щоб чоловіки приходили оновляли дані та проходили ВЛК належним чином.»

Один із військовослужбовців Національної гвардії України “Азов”, наголосив, що воювати доведеться всім, тому краще  чоловікам не шукати відмазки, а бути фізично і морально готовим стати на захист батьківщини.

За його словами, охочих іти у військо зараз немає, а тим, хто на передовій, потрібна заміна.

«Чого тільки не вигадують люди: то перепливли Тису і потонули… Краще помри, як справжній чоловік, як справжній воїн і захисти свою сім’ю, свою країну, свій народ, а не тони як пацюк. » – сказав він.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так

Опубліковано

Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так

Історія мільйонера Майка Блека вражає своєю унікальністю та глибоким змістом. Адже він відмовився від своїх багатств та статків і поставив перед собою амбітну мету – довести, що заробити мільйон доларів цілком реально, навіть почавши з нуля.

Майкл Блек має власне агенство Told Media з розробки програмного забезпечення, яке «допомагає компаніям наймати лідерів у сфері інженерії, розробки продуктів, маркетингу та продажів». Це добре, приносячи семизначний дохід щороку. Добре для Майка, еге ж?

Завжди готовий кинути собі виклик, Майк ще у 2023 році вирішив, що кине все, щоб стати бідним.

Майкл хотів застосовувати на практиці те, що він проповідує у своїх програмах онлайн-наставництва для бізнесу. І показати на прикладі, щоб заробити мільйон вам потрібна лише відданість справі, наполеглива праця та певна кмітливість у бізнесі.

«Я знав багато людей, які втратили все під час пандемії, і вони впали в справжню депресію», — розповідає він глядачам в одному відео на YouTube. «У мене навіть був друг, який за одну ніч втратив бізнес на 10 мільйонів доларів».

Під час серії спеціальних відеоблогів на Ютуб-каналі Майка, він починає свою амбітну місію, покидає роботу, відмовляється від свого будинку та автомобіля, а також заморожує всі активи та зберігає майно.

Він навмисно робить себе бездомним, ось наскільки це серйозний виклик. Це приголомшливий початок багатого підприємця, де він на практиці повинен довести не тільки собі, а й своїм глядачам, що все у ваших руках.

По-перше, Майк не тільки намагався знайти місце для ночівлі, йому навіть відмовляли у воді, коли він просив її.

Однак незабаром хтось дозволив йому залишитися в фургоні. За кілька днів він заробив свої перші 300 доларів, продавши деякі меблі, які він підібрав безкоштовно.

«Одна з найкращих речей для продажу — це столи. Я почав розміщувати рекламу на Craigslist у безкоштовному розділі, розміщувати її на Facebook Marketplace і продавати з прибутком. Я діяв як посередник, займаючись усією логістикою між покупцем і продавцем».

За словами Майка, менш ніж за тиждень роботи середнім персоналом у цих угодах з меблями, використовуючи позичений комп’ютер, він заробив достатньо, щоб купити собі свій ноутбук.

За два тижні він заробив достатньо, щоб взяти в оренду трохи недорого офісного приміщення. Незабаром після цього він міг дозволити собі орендувати скромне житло.

Через три місяці, тобто приблизно на чверті шляху, Майк став позаштатним менеджером соціальних мереж і взяв кількох клієнтів. Незабаром після цього він придумав власний бренд кави.

«Подивіться, де ми зараз знаходимося. Ми не заробляємо мільйони доларів, але я отримую дзвінки від великих технологічних компаній, які пропонують їм запустити свої соціальні мережі. Я відкриваю бренд кави. Зараз у мене є кава в Остіні,» — сказав Блек. «Я маю на увазі, що все йде в правильному напрямку. Три місяці тому я був бездомним!»

Чотири місяці тому Блек певною мірою довів, що можна заробити (трохи) гроші нізвідки (хоча і з великою кількістю застережень, про які він рідко згадував у своїх відеоблогах).

Але коли настав четвертий місяць, цей мільйон доларів справді виглядав дуже недосяжним. Тоді Майку не пощастило.

Майк дізнався, що в його батька виявили рак товстої кишки четвертої стадії , і він почав хіміотерапію. Незважаючи на ці приголомшливі особисті новини, він все одно продовжив проект.

Він продовжував ще кілька місяців, навіть коли його власне здоров’я почало страждати. «Особисто я стикався з багатьма речами, і нещодавно сталося те, що дійсно штовхнуло мене через край», — зізнався він в одному досить щирому відео.

«Моє особисте здоров’я настільки погіршилося, що мені дійсно потрібно почати піклуватися про нього. Протягом усього проекту ми не ділилися цим з вами, але я часто навідував свого лікаря».

Блек відверто розповів про те, що він страждає від аутоімунних захворювань, які викликають сильний біль у суглобах і «хронічну втому».

Оскільки здоров’я його та його батька погіршилося, Майк вирішив залишити завдання. Йому залишалося два місяці, щоб подолати відмітку в рік.

Майк завершив проект через десять місяців. Він заробив лише 64 000 доларів. Що, звичайно, непогано, починаючи з початкової точки нуля та інших умов завдання. Але малоймовірно, що він не зміг би перетворив ці 64 000 доларів на мільйон баксів лише за останні два місяці.

У бізнесмена були свої вагомі причини піти. Але його виклик довів, що ви не можете заробити мільйон доларів за рік, якщо ви розбиті та бездомні. Решта з нас це вже знали, чи не так…?

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

В Україні запроваджено обмеження прав і свобод громадян

Опубліковано

В Україні запроваджено обмеження прав і свобод громадян

Для українців тепер буде більше обмежень у їхніх правах та свобод. Про це стало відомо, коли Міністерство юстиції подало відповідну заяву до Європи.

Фактично, в заяві йдеться, що під час воєнного стану деякі статті конституції будуть поставлені на паузу. Звичайно, більшість обмежень, які йдуться в заяві не стали новинкою для українців, наприклад комендантська година або заборона виїзд за кордон. А от з нових заборон буде право проводити мирні мітинги та збори, а також тепер до громадян можуть завітати з перевіркою житла (без прокурорської санкції).

А загалом перелік правових заходів, які матиме право вживати військова влада, виглядає таким чином:

  • Примусове відчуження приватного чи комунального майна для потреб держави;
  • Введення комендантської години;
  • Особливий режим в’їзду та виїзду, обмеження пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, руху транспорту;
  • Здійснення огляду речей, транспорту, багажу, вантажів, службових приміщень та житла громадян;
  • Заборона мирних зборів, мітингів, ход, демонстрацій та інших заходів;
  • Заборона чи обмеження на вибір місця перебування, чи місця проживання;
  • Заборона громадянам, які перебувають на військовому або спеціальному обліку, змінювати місце проживання або перебування без належного дозволу;
  • Встановлення військового збору для фізичних та юросіб.

Міністр юстиції Малюська Денис прокоментував дану заяву: Це не ноу – хау – так чинять всі країни, які знаходять в стані війни. Коли на тебе напали в тебе немає вибору, тобі потрібно захищатися, а Україна якраз знаходиться в такому положені“.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію
MOBILZONE9 хв. тому

У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію

Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так
MOBILZONE2 години тому

Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так

В Україні запроваджено обмеження прав і свобод громадян
MOBILZONE4 години тому

В Україні запроваджено обмеження прав і свобод громадян

Нові розумні лампи Xiaomi підтримують HyperOS Connect і коштують від 400 гривень
MOBILZONE14 години тому

Нові розумні лампи Xiaomi підтримують HyperOS Connect і коштують від 400 гривень

Xiaomi випустила бездротову напувалку для тварин з автономністю до 120 днів
MOBILZONE14 години тому

Xiaomi випустила бездротову напувалку для тварин з автономністю до 120 днів

В Україні запускають реєстр "Оберіг": хто отримає доступ до даних військовозобов'язаних
MOBILZONE19 години тому

В Україні запускають реєстр “Оберіг”: хто отримає доступ до даних військовозобов’язаних

Генконсульство України відновило видачу паспортів всім громадянам: де можна отримати
MOBILZONE21 годину тому

Генконсульство України відновило видачу паспортів всім громадянам: де можна отримати

У Європі зробили нову заяву щодо відправки українських ухилянтів на батьківщину
MOBILZONE23 години тому

У Європі зробили нову заяву щодо відправки українських ухилянтів на батьківщину

Українським жінкам можуть відмовити у виїзді за кордон
MOBILZONE24 години тому

Українським жінкам можуть відмовити у виїзді за кордон: причини

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців
MOBILZONE1 день тому

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку
MOBILZONE3 дні тому

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку

"Ухилянтами" автоматично можуть стати дуже велика кількість чоловіків: цифра дня
MOBILZONE3 дні тому

“Ухилянтами” автоматично можуть стати дуже велика кількість чоловіків: цифра дня

Треба встигнути, лише на чотири дні в «АТБ» продукти стануть дешевшими на 40%
MOBILZONE2 дні тому

Треба встигнути, лише на чотири дні в «АТБ» продукти стануть дешевшими на 40%

Samsung випустила надзвичайно дорогу зарядку для смартфонів
MOBILZONE5 днів тому

Samsung випустила надзвичайно дорогу зарядку для смартфонів

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE7 днів тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики
MOBILZONE4 дні тому

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло
MOBILZONE3 дні тому

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE
MOBILZONE3 дні тому

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE

MOBILZONE2 дні тому

Стартували продажі бюджетних телевізорів Huawei Vision Smart Screen 4 SE

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку
MOBILZONE7 днів тому

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.