Connect with us

MOBILZONE

В Україні невдовзі зможуть мобілізувати чоловіків віком 18-25 років

Опубліковано

В Україні невдовзі зможуть мобілізувати чоловіків віком 18-25 років

У лютому Верховна Рада планує розглянути законопроєкт про обов’язкову базову військову підготовку для чоловіків віком 18-25 років. Таким чином, мобілізаційний вік може зменшитися, адже після військової підготовки чоловіки автоматично можуть підпадати під мобілізацію уже з 20 років.

Про це розповів юрист та молодший лейтенант запасу Володимир Романчук у коментарі ZN.UA

Молодим чоловікам потрібні навички, адже війна триває, а ворог який напав не жаліє навіть цивільних. Тому базова військова підготовка це те, що потрібно українським чоловікам зараз. На сьогодні суспільство сприймає нові нововведення, як щось погане, тому владі потрібно комунікувати з людьми та пояснити, що у воюючій країні базова військова підготовка потрібна навіть жінкам, а не те що чоловікам – розповів Володимир Романчук

Також він додав, що у новому законопроекті передбачена відмова від строкової військової служби, замість якої з 2025 року буде обов’язкова військова базова підготовка для чоловіків віком 18-25 років. Ще у новому мобілізаційному законопроекті необхідно чітко прописати граничний вік для призову, адже після базової військової підготовки чоловік отримає військову спеціальність і такі чоловіки уже по закону України можуть бути мобілізовані. Тобто, якщо чоловік у 18 років пройшов базову військову підготовку, то з 20 років він уже може бути призваний до збройних сил.

Раніше ми розповідали, які дані передадуть до електронного реєстру “Оберіг”.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Названо всі пристрої, на які вже можна встановити Android 15

Опубліковано

Названо всі пристрої, на які вже можна встановити Android 15

Google оприлюднила список виробників смартфонів, які мають власну програму тестування Android 15 для деяких моделей. Усього бета-версії новітньої прошивки доступні для пристроїв 11 брендів – у мережі вже з’явився детальний список моделей, що підтримуються.

Крім Google, встановити “бету” Android 15 на фірмові смартфони пропонують iQOO, OnePlus, Honor, Lenovo, Nothing, OPPO, realme, TECNO, Sharp, vivo та Xiaomi. Є деякі обмеження: наприклад, для флагмана 12 серії iQOO прошивка доступна тільки в Таїланді, Малайзії, Індонезії та Індії. На vivo X100 випробувати Android 15 можна в Казахстані, Гонконгу, Індії, Малайзії, Тайвані та Таїланді. Повний список сумісних апаратів виглядає так:

  • OPPO: Find N3
  • OnePlus: Open, 12
  • Немає: Phone (2a)
  • TECNO: Camon 30 Pro 5G
  • Honor: Magic 6 Pro, Magic V2
  • realme: 12 Pro Plus 5G (Індія)
  • Lenovo: Tab Extreme (TB570FU)
  • Sharp: AQUOS sense8 (SH-M26)
  • Xiaomi: 14, 13T Pro, Pad 6S Pro 12.4

Відомо, що нова версія «бети» для смартфонів Honor вийде цього літа, а у OnePlus у нових прошивках є проблеми з Bluetooth, Wi-Fi та деякими іншими функціями. Реліз стабільної версії Android 15 очікується восени цього року. Список виробників смартфонів, що поповнюється, з доступною програмою тестування розміщений на сайті для розробників.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У ТЦК пояснили, як довго можна проходити ВЛК

Опубліковано

У ТЦК пояснили, як довго можна проходити ВЛК
Військовозобовʼязані, які проходитимуть військово-лікарські комісії мають для цього не більше 2 тижнів. Такий термін визначено у 402-ому наказі «Про військово-лікарську комісію». Речниця Черкаського обласного ТЦК Аліна Кривошея у коментарі журналістам пояснює, що максимальним терміном у 14 днів можуть користуватися ті, хто має для цього обґрунтовані підстави. «Ми максимально йдемо на зустріч людям, – пояснює речниця.
Якщо комусь потрібно саме стільки часу на обстеження, то жодних проблем не виникне, але за умови, що будуть законні підстави”. Обмежено придатні зобовʼязані перепройти ВЛК, не чекаючи повістки. У них є визначений термін – 9 місяців, починаючи з 4 травня. При цьому військовослужбовці ТЦК мають право вручити повістку, адже ВЛК це те саме оновлення облікових даних. Інші військовозобовʼязані з 18 травня також обовʼязково мають прийти самостійно. В обласному ТЦК наголошують, що оновлення даних не дорівнює відправці в зону бойових дій одразу.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

Опубліковано

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

Що відбуватиметься сьогодні на лістингу Notcoin, якою буде ціна $NOT і як продати Ноткоїн на біржі. Про все це поговоримо сьогодні, а також обговоримо найвигіднішу стратегію продажу токенів.

Лістинг Notcoin сьогодні
Сьогодні довгоочікуваний момент, коли настає лістинг Notcoin. Ця подія є довгоочікуваною не тільки для користувачами програми, але й для усієї криптоспільноти. Процеси стейкінгу та майнінгу $NOT, запущені ще 13 травня, завершуються сьогодні. Деякі учасники, які вирішили відправити свої монети на стейкінг, змогли за 3 дні заробити більше Notcoin, ніж за попередній період майнінгу в додатку.

Якщо ваше рішення на лістингу – продавати свої токени NOT, то ця стаття для вас. Я поділюся перспективами цього вибору та своєю стратегією продажу токенів. Лістинг – це відповідальний момент, де кожна секунда має значення, тому вам варто підготуватися до початку процесу заздалегідь.

Для тих, хто не встиг приєднатися до проекту Notcoin та дізнався про нього надто пізно, немає причин для розладу. Notcoin проклав шлях реалізації нових можливостей перед розробниками, включаючи створення низки нових ботів з аналогічною механікою заробітку. Це означає, що ви все ще маєте шанс вступити в нові проекти, такі як, наприклад, бот Blum.

Бот Notcoin зараз
Нещодавно виведення токенів на біржу було тимчасово припинено до початку лістингу. Проте сьогодні додаток Notcoin оновився, і користувачі, які виводили свої активи на біржу, тепер можуть спостерігати наступне:

А якщо ви хочете дізнатися про нові проекти та аналогічні боти, можете перейти на мій канал. Там я регулярно поділяюся новинами та подіями, а також розповідаю про всі новинки у світі криптовалюти.

Баланс у боті Notcoin 16 травня

У своєму роботі Notcoin ви, напевно, вже побачили, що ваш баланс на 16 травня порожній. Це могло викликати певну тривогу, але не хвилюйтеся – це абсолютно нормально. Лістинг відбудеться буквально вже за кілька годин, тому ваші токени були відправлені на біржу, це стандартна процедура підготовки до початку лістингу. Просто перед початком лістингу Notcoin ви побачите, що токени з’являться на вашому рахунку на біржі.

Якщо ви не встигли вивести свої монети NOT до того, як ця функція була припинена, також не слід переживати. Блокування виведення коштів є тимчасовим, і сьогодні після початку лістингу воно знову стане доступним. У момент лістингу ви зможете спокійно вивести свої кошти на біржу. Призупинення функції виведення активів з бота було зроблено з метою розвантаження платформ, щоб на початку листингу мільйони користувачів не стали одночасно заходити на біржі і перевантажувати сервери.

Ціна Notcoin на лістингу
Багато користувачів програми зараз цікавляться яка ж буде ціна NOT. Звичайно ж, до початку лістингу ніхто не зможе точно визначити вартість токену, проте з огляду на аналіз ринку та статистику охоплень Ноткоін можна зробити припущення. Експерти висловлюють свою думку про ймовірну вартість Ноткоїна. За їхніми заявами ми знаємо, що 1 Ноткоїн буде вартий від $0,001 до $1 долара. Але пам’ятаємо, що це припущення, і вони можуть зовсім не відповідати реальній ціні токена. Але незважаючи ні на що, навіть найнижча ціна вже приведе користувачів Ноткоін до прибутку, оскільки монетки дісталися вам абсолютно безкоштовно.

Про можливі стратегії дій на лістингу та сценарії розвитку майбутнього Ноткоїн після листинки я розповідав тут.

Як продати Notcoin: докладна інструкція
Коли розпочнеться лістинг на біржах з’явиться можливість торгувати $NOT. Розповім детально про процес продажу токенів і покажу наочно, щоб розібратися зміг кожен. Механізм торгівлі на всіх платформах приблизно однаковий, тому інструкція підійде для кожної біржі, але я покажу приклад біржі Bybit:

  • Переходьте на біржу та вибираєте поле “Торгувати” у верхній панелі на сайті. Потім у цьому розділі вибираєте пункт “Спотова торгівля”.

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

  • У вас відкриється велика сторінка, що лякає на перший погляд. Найімовірніше у вас автоматично відкриється графік торгівлі Біткоїн, замість нього потрібно буде вибрати Ноткоїн. Для того, щоб вибрати Ноткоїн, вам потрібно буде у верхньому лівому кутку замінити токен. Натискаєте на кнопку, яка вказана на скріншоті нижче і вписуєте в поле NOT, що відкрилося.

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

Оскільки листинг Ноткоїн ще не почався, вибрати даний токен ще не можливо, тому я буду показувати для вас все на прикметі TON. Але для Ноткоїна подальший процес буде аналогічним.

  • Коли ви оберете токен NOT, у вас відкриється графік токена, але потрібна нам панель буде праворуч. Якщо ви плануєте продавати свої активи, то на цій панелі вибираємо пункт “Продати”.

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

  • Далі потрібно буде опуститися вниз і натиснути кнопку “Перевести”.

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

  • Після цього в полі вибираємо монету Ноткоін (я роблю на прикладі TON). І відразу вказуємо суму переказу: можна вказати вручну або натиснути кнопку “Все”, завдяки цьому відразу з’явиться повна сума ваших активів.

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

  • Потім наживаємо кнопку “Підтвердити”. Після цього ваші монети NOT будуть виставлені на торговельний обліковий запис і ви зможете їх продати.

Після того, як ви прослідуєте всі пункти інструкції, ваші Ноткоїни можна буде продавати. Тепер уже докладно розповім про сам механізм продажу монет:

  • Повертаємось у поле продажу праворуч на сторінці та вибираємо ринковий ордер, після цього вказуємо суму монет, які ви плануєте продавати.

Офіційно стартував продаж Ноткоїна: як продати на біржі та скільки можна зараобити

Далі натискаємо кнопку “Продати”.
Коли ви натискаєте останню кнопку “Продати” ордер виконується миттєво, то ваші монети будуть продані за тією ціною, яка буде на ринку в момент натискання.

На яких біржах продавати $NOT
На даний момент офіційно підтверджено листинг Ноткоїн лише на трьох біржах: Bybit, OKX та Binance. Однак це далеко не повний список бірж, які запустять на своїй платформі торгівлю Ноткоїном. Тому слід відразу ознайомитися з перевагами решти бірж, можливо, якась із них зацікавить вас більше. Трохи про ці біржі:

  • Біржа Bingx: Ця біржа надає найкращі умови для лістингу нових токенів, за рахунок чого забезпечує максимальну капіталізацію та зростання ціни на монети.
  • Біржа Gate: Платформа з великим вибором інструментів для торгівлі та зрозумілим механізмом використання, яка дозволяє зручний вихід у торгівлю криптовалютою навіть для новачків.
  • Біржа Kucoin: Біржа надає велику кількість пар, в яких можуть торгуватися монети. Тому лістинг Ноткоїн на Kucoin може забезпечити максимальний вибір пар для торгівлі NOT.
  • Біржа MEXC: Завдяки зручному інтерфейсу платформа дозволяє навіть першим відвідувачам легко розібратися в управлінні своїми активами.

Вибір біржі це дуже відповідальний крок, тому слід краще вивчити всі переваги та недоліки платформ. Лістинг Ноткоїн відбудеться вже сьогодні, і це велика можливість для всіх користувачів спільноти отримати гідну нагороду за свої старання у період майнінгу. Бажаю вам успіху!

А якщо ви хочете дізнатися про нові проекти та аналогічні боти, можете перейти на мій канал. Там я регулярно поділяюся новинами та подіями, а також розповідаю про всі новинки у світі криптовалюти.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Що буде за ухилянтами від мобілізації після штрафу 25000 гривень
MOBILZONE5 днів тому

Що буде з ухилянтами, які будуть переховуватися від мобілізації після виходу нового закону

Співробітники ТЦК масово змінили локацію: де тепер найчастіше роздають повістки ухилянтам
MOBILZONE4 дні тому

Співробітники ТЦК масово змінили локацію: де тепер найчастіше роздають повістки ухилянтам

Закон про мобілізацію зробить рівними всіх: тепер не буде, що одні воюють, а інші переховуються
MOBILZONE4 дні тому

Закон про мобілізацію зробить рівними всіх: тепер не буде, що одні воюють, а інші переховуються

Тепер штрафи виписуватимуть 4 рази на рік всім ухилянтам: подробиці
MOBILZONE5 днів тому

Тепер штрафи виписуватимуть 4 рази на рік всім ухилянтам: подробиці

Уже скоро ухилянтів ловити на вулиці більше буде не потрібно: в ТЦК бачитимуть все
MOBILZONE5 днів тому

Уже скоро ухилянтів ловити на вулиці більше буде не потрібно: в ТЦК бачитимуть все

Каратимуть дуже суворо: в ТЦК розповіли, що буде з тими, хто порушує правила мобілізації
MOBILZONE3 дні тому

Каратимуть дуже суворо: в ТЦК розповіли, що буде з тими, хто порушує правила мобілізації

ПриватБанк попередив про важливе нововведення: що потрібно знати власникам карток
MOBILZONE5 днів тому

ПриватБанк попередив про важливе нововведення: що потрібно знати власникам карток

Монобанк перетворюється на Приват: в чому причина
MOBILZONE3 дні тому

Монобанк перетворюється на Приват: в чому причина

В Україні змінилися правила проходження ВЛК: що відомо
MOBILZONE2 дні тому

В Україні змінилися правила проходження ВЛК: що відомо

Xiaomi припинить випуск HyperOS
MOBILZONE6 днів тому

Xiaomi припинить випуск HyperOS

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.