Connect with us

MOBILZONE

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році

Опубліковано

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році

Чи не хочете витрачати багато грошей на преміальні флагманські пристрої? Зараз вам не потрібно витрачати більше 1000 доларів, щоб придбати смартфон із першокласними характеристиками. Ми склали ТОП найкращих так званих «вбивць» флагманів із найновішим обладнанням та преміальним дизайном всього за 500-800 доларів.

Часто «вбивці» флагманів оснащуються такими ж надпотужними процесорами, як справжні флагмани, але при цьому заради зниження ціни виробникам доводиться йти на компроміси. Але в будь-якому випадку, якщо ви шукаєте першокласний смартфон, то ці смартфони пропонують найкраще співвідношення ціни та якості.

 

Google Pixel 7

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році
Лінійка смартфонів Google Pixel значно впливає на світовий мобільний ринок не в останню чергу через свою агресивну цінову політику. Випущений у 2022 році Pixel 7 продовжує дотримуватися тих же принципів, що й попередники. Схожий на попередні покоління нинішній Pixel і з погляду дизайну.

Pixel 7 оснащується 6,3-дюймовим OLED-дисплеєм з частотою оновлення зображення 90 Гц і 50-мегапіксельною основною камерою, яка дозволяє робити чудові знімки. Базується смартфон на фірмовому чіпсеті Tensor G2, розроблений у співпраці з південнокорейським гігантом Samsung. А працює він під управлінням спеціальної версії Android 13 під назвою Pixel Experience, яка пропонує дуже чистий і зручний інтерфейс.

Щоправда, з точки зору автономності Pixel 7 помітно поступається деяким конкурентам, оскільки здатний пропрацювати без підзарядки не більше одного або півтора дня. Розчаровує швидкість зарядки. Для повного заряджання смартфону потрібно 1 годину 30 хвилин.

В цілому, Pixel 7 — це один з найкращих смартфонів у своєму ціновому діапазоні завдяки своєму чудовому дисплею, вражаючим можливостям фото- та відеозйомки та «чистому» програмному забезпеченню, а також регулярним оновленням.

Samsung Galaxy S21 FE

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році
Це, мабуть, один із найбільш довгоочікуваних смартфонів Samsung. Samsung Galaxy S21 FE може стати чудовою альтернативою Samsung Galaxy S22 для тих, хто не готовий витрачати велику суму на флагман. FE-версія Samsung Galaxy S21 має ефектний дизайн і одягнена в корпус із якісних матеріалів. Смартфон має 6,4-дюймову панель типу OLED з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення на рівні 120 Гц.

Базується Samsung Galaxy S21 FE на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 888 у поєднанні з 6 Гбайт оперативної пам’яті. Також смартфон може похвалитися потрійною основною камерою і загалом це дуже гідний смартфон за власний кошт.

 

Asus Zenfone 9

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році
Шанувальникам компактних смартфонів сподобається Asus Zenfone 9б обладнаний 5,9-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ (2400х1080 пікселів) та адаптивною частотою оновлення зображення до 120 Гц.

Asus доклали чимало зусиль, щоб зробити свій компактний смартфон досить потужним. Він базується на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, який чудово справляється з найвищими навантаженнями без перегріву. Компанію йому складають до 8 Гб оперативної пам’яті.

Автономність ще одна фішка Asus Zenfone 9. Без підзарядки цей смартфон здатний пропрацювати до двох днів. А завдяки підтримці 30-ватного заряджання заповнити заряд можна досить швидко.

Єдиний недолік цього смартфона – його камери. Основна камера складається всього з двох датчиків і вони не такі гарні, як інші смартфони в тому ж ціновому діапазоні.

Xiaomi 12T Pro

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році
Тим, хто не хоче переплачувати при покупці смартфона, варто звернути увагу на Xiaomi 12T Pro. Цей смартфон має стильний дизайн, а його головною особливістю є 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з адаптивною частотою оновлення зображення від 30 до 120 Гц.

Друга фішка Xiaomi 12T Pro – його потужне апаратне забезпечення, на чолі якого стоїть чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 у поєднанні з 8 Гбайт оперативної та 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Смартфон має пристойний час автономної роботи, а завдяки підтримці 120-ватного заряджання зарядити його повністю можна менше ніж за півгодини.

200-мегапіксельна основна камера смартфона Xiaomi дозволяє робити чіткі та барвисті кадри. І загалом, Xiaomi 12T Pro – гарний смартфон за свої гроші, хай і не зміг провести революцію на мобільному ринку.

OnePlus 10T

Найкращі «вбивці» флагманів, які можна купити у 2023 році
Компанія OnePlus набула популярності як виробник «вбивць флагманів». Смартфони марки стабільно мають успіх у користувачів, у тому числі і OnePlus 10T.

Головна особливість OnePlus 10T – його чіпсет Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, який однаково легко впорається як із повсякденними завданнями, так і з вимогливими іграми, причому без перегріву. Живиться смартфон від акумулятора на 4800 мАг і здатний працювати без підзарядки протягом дня. А завдяки підтримці 150-ватного проводового заряджання повністю зарядити смартфон можна менше ніж за півгодини. Не викликає нарікань і фірмова прошивка OxygenOS, встановлена поверх Android.

Дисплей OnePlus 10T є 6,7-дюймовою OLED-панелью з частотою оновлення 120 Гц, правда, його яскравість трохи нижче, ніж у багатьох конкурентів. Можливості фото і відеозйомки у смартфона теж досить пристойні, хоч він і не перевершує в цьому плані конкурентів.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Диплом не відображається у “Дії”: як це виправити

Опубліковано

Диплом не відображається у "Дії": як це виправити

У державному додатку “Дія” 22 березня з’явилися документи про освіту. Щоб побачити їх у додатку користувачам потрібно оновити його.

Диплом та Свідоцтво підтягуються” автоматично, якщо їх внесли до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО). Однак деякі користувачі стикаються з тим, що навіть після оновлення додатка диплом не відображається.

В Міністерстві освіти та науки дали пояснення, чому так трапляється.

Чому не підтягується диплом в “Дії”

Документ є в реєстрі ЄДЕБО, але не в “Дії”.

У міністерствах кажуть: це може статися через розбіжності в номері РНОКПП між “Дією” та документом про освіту.

Щоб вирішити цю проблему, зверніться до навчального закладу, який видавав документ, щоб оновити дані.

Також у МОН радять перевірити наявність документа в Реєстрі суб’єктів освітньої діяльності це можна зробити на сайті – https://registry.edbo.gov.ua/.

У “Дії” відображено неповну чи некоректну інформацію.

Знову ж таки прийдеться звернутися до закладу освіти для виправлення.

Неправильна дата народження.

Тут є два варіанти: звернутися до навчального закладу зі сканами документів або написати на пошту Державне підприємство “ІНФОРЕСУРС” ([email protected]) із накладанням КЕП.

Навчальний заклад припинив свою діяльність.

У таких закладів завжди є правонаступник. МОН радить звернуться до нього для розвʼязання ваших питань.

На сьогодні в “Дії” відображають наступні документи:

  • свідоцтво про базову середню освіту;
  • атестат / свідоцтво про повну загальну середню освіту;
  • свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації;
  • диплом кваліфікованого робітника;
  • диплом фахового молодшого бакалавра;
  • диплом молодшого спеціаліста;
  • диплом молодшого бакалавра;
  • диплом бакалавра;
  • диплом спеціаліста;
  • диплом магістра;
  • диплом доктора філософії;
  • диплом доктора мистецтва.

Також читайте:

«Дія» дозволяє українцям надсилати електронні копії своїх документів до необхідних установ.

Реєстр “Оберіг”: хто отримає доступ до даних військовозобов’язаних

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Redmi випустила дешевий ігровий монітор з точною передачею кольорів

Опубліковано

Redmi випустила дешевий ігровий монітор з точною передачею кольорів

Компанія Redmi представила чергову новинку для економних геймерів – монітор G27Q (2025). Його особливостями стали висока частота оновлення та швидкий відгук, а також широке колірне охоплення, більш характерне для професійних моделей.

Redmi G27Q (2025) оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 27 дюймів з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів та частотою оновлення 180 Гц. Час відгуку панелі становить 1 мс, максимальна яскравість підсвічування – 300 кд/м². Крім того, новинка підтримує технологію AdaptiveSync для запобігання розриву кадрів.

За заявою виробника, колірне охоплення монітора становить 100% гами sRGB і 95% DCI-P3 з точністю кольору ΔE менше двох одиниць. Доповнюють список особливостей новинки тонкі рамки із трьох сторін. Для підключення джерела сигналу передбачено два роз’єми HDMI 2.0 і DisplayPort 1.4.

Ціна Redmi G27Q (2025) у Китаї становить $124, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Мобілізація 2024: чи призвуть військовозобов’язаного, якщо батько має інвалідність II групи

Опубліковано

Мобілізація 2024: чи призвуть військовозобов’язаного, якщо батько має інвалідність II групи

Чи можуть мобілізувати чоловіка, у якого батько чи мати мають ІІ групу інвалідності, і чи можуть його звільнити з армії через це – розповів адвокат Ростислав Кравець.

Згідно зі статтею No 23 закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», особу не можуть мобілізувати, якщо в неї дружина (чоловік), або один із її батьків або батьків дружини (чоловіка) мають інвалідність першої або другої групи. Але не завжди.

Якщо призовник бажає отримати відстрочку від мобілізації, у зв’язку з тим, що один із його батьків є інвалідом другої групи, він повинен довести відповідно до Сімейного кодексу, що його мати чи батько потребують фізичного догляду та матеріальної допомоги, і більше ніхто не в змозі фінансово забезпечувати їх.

Такими людьми можуть бути:

• дружина (чоловік);
• дорослі діти;
• батьки.

Тому, за словами юриста, вони не можуть мобілізувати особу, у якої один з батьків є інвалідом першої або другої групи. Однак це правило діє лише в тому випадку, якщо немає інших членів сім’ї по першій лінії, які можуть піклуватися за особою з інвалідністю.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Диплом не відображається у "Дії": як це виправити
MOBILZONE13 хв. тому

Диплом не відображається у “Дії”: як це виправити

Redmi випустила дешевий ігровий монітор з точною передачею кольорів
MOBILZONE50 хв. тому

Redmi випустила дешевий ігровий монітор з точною передачею кольорів

Мобілізація 2024: чи призвуть військовозобов’язаного, якщо батько має інвалідність II групи
MOBILZONE2 години тому

Мобілізація 2024: чи призвуть військовозобов’язаного, якщо батько має інвалідність II групи

Що чекає на громадян після уточнення даних: пояснення від ТЦК
MOBILZONE4 години тому

Що чекає на громадян після уточнення даних: пояснення від ТЦК

Як через «Дію» отримати копії документів
MOBILZONE5 години тому

Як через «Дію» отримати копії документів

У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію
MOBILZONE6 години тому

У ТЦК розповіли, чим вони зайняті після ухвалення закону про мобілізацію

Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так
MOBILZONE8 години тому

Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так

В Україні запроваджено обмеження прав і свобод громадян
MOBILZONE10 години тому

В Україні запроваджено обмеження прав і свобод громадян

Нові розумні лампи Xiaomi підтримують HyperOS Connect і коштують від 400 гривень
MOBILZONE20 години тому

Нові розумні лампи Xiaomi підтримують HyperOS Connect і коштують від 400 гривень

Xiaomi випустила бездротову напувалку для тварин з автономністю до 120 днів
MOBILZONE20 години тому

Xiaomi випустила бездротову напувалку для тварин з автономністю до 120 днів

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку
MOBILZONE3 дні тому

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку

Треба встигнути, лише на чотири дні в «АТБ» продукти стануть дешевшими на 40%
MOBILZONE2 дні тому

Треба встигнути, лише на чотири дні в «АТБ» продукти стануть дешевшими на 40%

"Ухилянтами" автоматично можуть стати дуже велика кількість чоловіків: цифра дня
MOBILZONE3 дні тому

“Ухилянтами” автоматично можуть стати дуже велика кількість чоловіків: цифра дня

Samsung випустила надзвичайно дорогу зарядку для смартфонів
MOBILZONE5 днів тому

Samsung випустила надзвичайно дорогу зарядку для смартфонів

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE7 днів тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики
MOBILZONE4 дні тому

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло
MOBILZONE3 дні тому

Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE
MOBILZONE3 дні тому

Офіційно представлена оновлена Nokia 220: підтримує 4G та VoLTE

У Європі зробили нову заяву щодо відправки українських ухилянтів на батьківщину
MOBILZONE1 день тому

У Європі зробили нову заяву щодо відправки українських ухилянтів на батьківщину

MOBILZONE2 дні тому

Стартували продажі бюджетних телевізорів Huawei Vision Smart Screen 4 SE

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.