Connect with us

MOBILZONE

Oppo оголосила старт продажів в Україні нового Reno8 T з 100 Мп портретною камерою та дизайном зі скловолокна та шкіри

Опубліковано

Oppo оголосила старт продажів в Україні нового Reno8 T з 100 Мп портретною камерою та дизайном зі скловолокна та шкіри

OPPO Україна презентувала новий Reno8 T, оснащений безпрецедентною 100 Мп портретною камерою, передовим дизайном, корпусом зі скловолокна та шкіри та 48 місяцями захисту продуктивності.

Знімайте світ навколо з неймовірною деталізацією за допомогою оновленої 100 Мп портретної камери

ОРРО Reno8 T -це перший смартфон Reno серії, що  працює  на надпотужному 6-нанометровом процесорі Mediatek Helio G99 та який може похизуватись 100 Мп портретною камерою  у парі з 32 Мп селфі-камерою та 2 Мп мікролінзою з 20- або 40-кратним збільшенням. Завдяки 100 Мп портретній камері користувачі можуть робити високоякісні портрети з безпрецедентною чіткістю та деталізацією, переосмислюючи свої зображення. Мікроскоп ОРРО Reno8 T дозволяє користувачам знімати дивовижні світлини завдяки 40-кратному збільшенню, пропонуючи доступ до можливостей макрозйомки.

 

Ряд топових функцій обробки зображень, таких як  АІ портрет із супер роздільною здатністю (AI Portrait Super Resolution), Боке-портрет із відблисками (Bokeh Flare Portrait), Селфі HDR (Selfie HDR), АІ ретуш портретів (AI Portrait Retooching) і Флеш-знімок (Flash Snapshot), також присутні, щоб дати користувачам можливість зробити ідеальні світлини світу.

Пило- та водонепроникна конструкція OPPO Reno8 T має клас захисту IP54, що означає, що ваш смартфон захищений від попадання пилу та інших частинок всередину. Крім того, OPPO Reno8 T був протестований на вплив струменів води та крапель, щоб переконатися, що він може витримати використання у вологому середовищі.

Абсолютно новий дизайн із преміальною текстурою

Продовжуючи класичні елементи дизайну Reno серії, ОРРО Reno8 T представляє два нові кольори: Помаранчевий (Sunset Orange) і Чорний (Midnight Black). Sunset Orange — це яскравий помаранчевий дизайн, де задня кришка смартфона виготовлена зі скловолокна та шкіри з використанням нової техніки, що виключає використання пластикової  рамки, в результаті чого смартфон став легшим та тоншим, ніж смартфони у традиційному дизайні.

Версія Midnight Black становить собою оновлену версію OPPO Glow дизайну, що надає телефону шовковисто-гладкого відчуття на дотик. До модуля камери також додано декоративне світловідбивальне кільце. Це додає  блискучості та  нагадує зірки, що мерехтять у глибинах Всесвіту.

Крім того, оновлений OPPO Orbit Light забезпечує п’ять різних налаштувань сповіщень, які можна персоналізувати різними кольорами навколо об’єктиву камери. Що стосується розміру та ваги, Reno 8T може похвалитися надтонким дизайном корпусу: Midnight Black має товщину лише 7,80 мм і важить близько 180 г, а Sunset Orange важить близько 183 г і має товщину 7,85 мм.

Неперевершена продуктивність для плавності користування

OPPO повністю переглянула продуктивність ОРРО Reno8 T та впровадила безліч функцій, щоб гарантувати користувачам більш плавну роботу протягом тривалого часу. Серед них – розроблений OPPO механізм динамічних обчислень,  який забезпечує більш плавну і стабільну роботу операційної системи для кардинального поліпшення користувацького досвіду. Лабораторії OPPO спеціально протестували ОРРО Reno8 T на 48 місяців захисту продуктивності, щоб забезпечити безперебійну роботу навіть після чотирьох років використання.

При цьому при покупці Reno8 T з 17 лютого  2023 року до 31 березня 2023 року ви отримуєте один рік гарантійного сервісу та два роки безкоштовного обслуговування негарантійних випадків (діє з моменту покупки пристрою). Особливі умови розповсюджуються лише на смартфони бренду, що були придбані в авторизованих точках продажу ОРРО.  При зверненні за послугою безкоштовного сервісу ОРРО AED Україна покриває наступні витрати:

*Один рік гарантії

*Два роки обслуговування негарантійних випадків з моменту покупки смартфону (безкоштовним є обслуговування, вартість запчастин сплачує клієнт)

*Доставка в обидва боки (відправлення пошкодженого смартфона у центри сервісного обслуговування та зворотна доставка)

*Оновлення програмного забезпечення

*Профілактична чистка гаджета

*Діагностика

Завдяки акумулятору високої місткості на 5000 мАг та 33Вт SUPERVOOCTM технології заряджання, ОРРО Reno8 T може зарядитись до 100% за 67 хвилин або забезпечити 2 години розмови за 5 хвилин зарядки. Що стосується зберігання даних, смартфон поставляється з 8 ГБ RAM та 128 ГБ ROM, з можливістю розширення RAM до 16 ГБ (8+8) ГБ за допомогою технології OPPO RAM Expansion.

Виняткову якість візуальних розваг на ОРРО Reno8 T забезпечує 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, а аудіосистема з двома стереодинаміками гарантує об’ємне звучання для більш захопливих ігор і перегляду фільмів. На додачу, вбудований Режим надзвичайної гучності збільшує максимальну гучність ще на 40%.

Зручність і безпека завдяки новій ColorOS 13

Новітній ОРРО Reno8 T оснащений останньою версією ColorOS 13, яка надає користувачам ще більше інтелектуальних функцій у лаконічному, зручному та безпечному інтерфейсі Android. Тепер користувачі можуть керувати Spotify з Always-On Display, вибирати відтворення або зупинку музики, а також обирати плейлисти з розділу рекомендацій, не розблокувавши смартфон. Щобільше, функція Screen Translate, створена на основі Google Lens, допоможе перекладати вміст тексту на всьому екрані одним натисканням кнопки бокового меню замість того, щоб перемикатися між різними програмами вручну.

Додатково, в останній версії ColorOS 13 було реалізовано ряд покращень у сфері безпеки та конфіденційності. Функція Auto Pixelate дозволяє автоматично розпізнавати та приховувати конфіденційну інформацію на скриншотах повідомлень чату одним натисканням, а функція Приватне Сховище (Private Safe) була вдосконалена для зниження ризику втрати або розкриття даних, захищених паролем.

Наявність на ринку

В Україні з  17  лютого  2023 року інноваційний ОРРО Reno8 T доступний у двох кольорах: Помаранчевий (Sunset Orange) і Чорний (Midnight Black).

З 17 лютого  по  8  березня 2023  року  на період  старту продажу OPPO Reno8 T з 8 ГБ RAM + 128 ГБ ROM  можна придбати за 14 999 грн замість 16 999 грн на сайтах і в магазинах партнерів.

Facebook Comments

MOBILZONE

Пенсійний фонд збільшив виплату пенсій за останній місяць: терміново перевіряйте свої картки

Опубліковано

Пенсійний фонд збільшив виплату пенсій за останній місяць: терміново перевіряйте свої картки

Пенсійний фонд України завершив фінансування пенсійних виплат за липень 2024 року. На пенсії направили 62,4 млрд. гривень. Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду. На скільки збільшили фінансування пенсій у липні

Таким чином ПФУ збільшило фінансування пенсій. Так, у червні на виплати було направлено 62,3 млрд. гривень, що більше травневих 60,9 млрд. і квітневих 60,5 млрд. гривень.

Як змінилися пенсії з початку року
З початку року середній розмір пенсії зріс на 431,37 грн., або на 8,0%, до 5 816,62 грн. на 1 липня. Кількість пенсіонерів за півроку зменшилася на 252 815 осіб та становила 10 263 722.

За даними ПФУ, більше половини українців одержують пенсії до 5 тисяч гривень, тоді як 1 281 468 осіб або 12,5% від загальної кількості пенсіонерів отримують понад 10 тисяч гривень.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Характеристики та ціни iPhone SE 4 та Apple Watch SE 3 розкрито до релізу

Опубліковано

Характеристики та ціни iPhone SE 4 та Apple Watch SE 3 розкрито до релізу

Автор YouTube-каналу Matt Talks Tech розповсюдив характеристики ще не анонсованих iPhone SE 4 і Apple Watch SE 3. Обидва гаджети повинні помітно перетворитися в порівнянні зі своїми попередниками як по апаратному оснащенню, так і по дизайну.

Якщо інформація достовірна, iPhone SE 4 отримає 6,06-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2535×1170 пікселів та частотою оновлення 60 Гц. Апаратна платформа має бути заснована на процесорі Apple A18 та 8 ГБ ОЗУ, а внутрішній накопичувач може бути представлений варіантом на 128 чи 256 ГБ. За автономність повинен відповідати акумулятор на 3279 мАг, а з інших характеристик названо 48-мегапіксельну камеру, порт USB 2.0 Type-C, 5G, алюмінієву раму корпусу та захист за стандартом IP68. Передбачувана ціна – $499 (128 ГБ) і $579 (256 ГБ). Смартфон можуть подати у квітні 2025 року.

За інформацією джерела, такі Apple Watch SE повинні отримати пластиковий корпус і можуть бути доступні у двох розмірах: 41 та 45 мм. Також названа технологія виготовлення дисплея – це LTPO OLED. Максимальна яскравість повинна становити 1000 нит, а щільність пікселів – 326 ppi. Апаратна платформа може базуватися на чіпі S10. З датчиків згадані все, що є у Watch 8-ї та 9-ї серій, крім сенсора обліку артеріального тиску. До того ж годинник повинен отримати датчик надширокосмугового зв’язку U2 і Bluetooth 5.3. Час автономної роботи може становити до 18 годин. Очікувані ціни виглядають так:

  • 41 мм, GPS – $249
  • 41 мм, LTE (або 5G) – $299
  • 45 мм, GPS – $279
  • 45 мм, LTE (або 5G) – $329

Реліз годинника очікується у вересні 2024-го або навесні 2025 року.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Працюють під тиском: у ТЦК назвали причину примусової мобілізації українців

Опубліковано

Працюють під тиском: у ТЦК назвали причину примусової мобілізації українців

Працівники ТЦК постійно працюють під тиском та в стресі, адже багато чоловіків думають, що вони краще знають закон, сперечаються і не їдуть на співпрацю.

Про це розповів начальника районного Дарницького військкомату в Києві Володимир Новосядлий.

Перед початком роботи, я завжди проводжу інструктаж із підлеглими щодо того, як потрібно спілкуватися з призовниками, що робити в тій чи іншій ситуації. Проте, фактично кожен день трапляються складні випадки, коли військовозобов’язані не виконують накази працівників ТЦК, відмовляються показувати документи, не хочуть чекати працівників поліції тощо – розповів Володимир Новосядлий.

Також він додав, що деяких українських військовозобов’язаних чоловіків примусово доправляють до ТЦК та СП, адже вони ігнорують вимоги, які прописані в мобілізаційному законодавстві.

Чоловіки, які не стоять на військовому обліку, не виконують законні вимоги працівників ТЦК показати документи, тим самим вони порушують мобілізаційне законодавство, яке сьогодні діє в Україні. Таких людей, поліція має повне право затримати на три години і доставити в ТЦК та СП для оновлення даних — заявив Володимир Новосядлий.

Окремо начальник столичного Дарницького військкомату додав, що він із підлеглими час від часу проводить спеціальні інструктажі, де пояснює, як правильно вести діалог із громадянами на вулиці. Все повинно завжди залишатися в рамках закону.

Водночас це не завжди допомагає уникати провокативних ситуацій, оскільки деякі військовозобов’язані, каже голова районного ТЦК, спілкуються з його колегами на підвищених тонах.

Зовсім забуваючи, що ці люди вчора були на передовій, отримали контузії і важкі поранення, після чого не змогли продовжувати військову службу і були переведені до роботи в ТЦК та СП. А сьогодні вони мусять працювати під таким психологічним і емоційним тиском, тому що хтось вирішив, що вони чинять незаконно. При цьому — самі ігнорують законодавство, — підсумував Володимир

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Пенсійний фонд збільшив виплату пенсій за останній місяць: терміново перевіряйте свої картки
MOBILZONE8 години тому

Пенсійний фонд збільшив виплату пенсій за останній місяць: терміново перевіряйте свої картки

Характеристики та ціни iPhone SE 4 та Apple Watch SE 3 розкрито до релізу
MOBILZONE8 години тому

Характеристики та ціни iPhone SE 4 та Apple Watch SE 3 розкрито до релізу

Працюють під тиском: у ТЦК назвали причину примусової мобілізації українців
MOBILZONE11 години тому

Працюють під тиском: у ТЦК назвали причину примусової мобілізації українців

Коли військовозобов'язаного чоловіка можуть оголосити в розшук
MOBILZONE12 години тому

Коли військовозобов’язаного чоловіка можуть оголосити в розшук

Відновлено прийом заяв від чоловіків на отримання закордонних паспортів
MOBILZONE13 години тому

Відновлено прийом заяв від чоловіків на отримання закордонних паспортів

Представлений мініатюрний повербанк розміром з брелок для ключів
MOBILZONE14 години тому

Представлений мініатюрний повербанк розміром з брелок для ключів

Київстар, Vodafone та lifecell готують удар по гаманцях
MOBILZONE15 години тому

Київстар, Vodafone та lifecell готують удар по гаманцях

Нові штрафи від ТЦК: чи можуть покарати за минулі порушення правил військового обліку
MOBILZONE17 години тому

Нові штрафи від ТЦК: чи можуть покарати за минулі порушення правил військового обліку

Від АЗС до супермаркету: кому тепер можна поскаржитися через додаток monobank
MOBILZONE19 години тому

Від АЗС до супермаркету: кому тепер можна поскаржитися через додаток monobank

Переселенці ВПО у двох областях можуть отримати по 2500 доларів
MOBILZONE1 день тому

Переселенці ВПО у двох областях можуть отримати по 2600 доларів: як отримати

В ТЦК будуть знати, якщо військовозобов'язаний не оновив свої дані вчасно
MOBILZONE5 днів тому

В ТЦК будуть знати, якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані вчасно

При виїзді за кордон чоловіків їх будуть перевіряти СБУ: що відомо
MOBILZONE6 днів тому

При виїзді за кордон чоловіків буде перевіряти СБУ: що відомо

Працівники ТЦК примушують пройти до військкомату: що в таких випадках робити
MOBILZONE5 днів тому

Працівники ТЦК примушують пройти до військкомату: що в таких випадках робити

Названо 10 найпопулярніших смартфонів
MOBILZONE4 дні тому

Аналітики назвали 10 найпопулярніших смартфонів в Україні

Автоматична відстрочка від мобілізації в Резерв+: хто зможе отримати
MOBILZONE6 днів тому

Автоматична відстрочка від мобілізації в Резерв+: хто зможе отримати

Як стягуватимуть штрафи ТЦК із чоловіків, які не мають доходів і майна
MOBILZONE7 днів тому

Як стягуватимуть штрафи ТЦК із чоловіків, які не мають доходів і майна

Коли почнуть приходити штрафи від ТЦК та як покарають за їх несплату
MOBILZONE6 днів тому

Коли почнуть приходити штрафи від ТЦК та як покарають за їх несплату

Все одно знайдуть: юрист пояснив, як покарають ухилянтів, що не оновили дані
MOBILZONE5 днів тому

Все одно знайдуть: юрист пояснив, як покарають ухилянтів, що не оновили дані

Ці моделі старих телефонів можна продати за чималі гроші: список
MOBILZONE6 днів тому

Ці моделі старих телефонів можна продати за чималі гроші: список

Скільки чоловіків не оновили дані в ТЦК та що їм загрожує
MOBILZONE7 днів тому

Скільки чоловіків не оновили дані в ТЦК та що їм загрожує

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.