Connect with us

MOBILZONE

Бюджетний холодильник Xiaomi на 520 літрів поступив у продаж

Опубліковано

Гігантський холодильник Xiaomi на 520 літрів поступив у продаж: ціна вражає

На китайський ринок вийшла чергова новинка Xiaomi під назвою Mijia Cross Side Door Refrigerator 520L. Ключовою особливістю холодильника, як і випливає з його назви, став значний внутрішній обсяг, розділений між двома місткими відсіками. Це найдешевший холодильник в своєму класі.

Внутрішня конструкція новинки включає кілька полиць для зберігання продуктів, а також два висувні ящики для фруктів та овочів, температура в яких дозволяє їм довше зберігати свою свіжість. Морозильна камера здатна заморозити 6 кілограм продуктів за 12 годин. Внутрішні стінки холодильника отримали антибактеріальне покриття, що перешкоджає розвитку мікроорганізмів.

Керувати налаштуваннями чотиридверного холодильника можна як вручну, так і за допомогою мобільного додатка. Наприклад, користувач зможе налаштувати необхідну температуру в обох відсіках, або активувати потрібний режим – наприклад, суперзаморозку.

Xiaomi Mijia Cross Side Door Refrigerator 520L вже з’явився у продажу в Китаї за ціною 2792 юанів приблизно 12200 гривень без урахування знижки для перших покупців. Інформації про вихід пристрою на світовий ринок поки що немає.

Facebook Comments

MOBILZONE

Названі найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар

Опубліковано

Названі найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар

З кожним роком всі мобільні оператори підіймають ціни на свої тарифи. Звичайно, не кожен може платити по 200 – 300 гривень за зв’язок, тому в цьому матеріалі ми розповімо про найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар.

Київстар «Любов до батьків»

У Київстар найбюджетніший тариф це тарифний план “Любов до Батьків”, який коштує 125 гривень на місяць і включає в себе : 5ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в середині мережі та 50 хвилин на інші оператори.

Тариф можуть підключити люди з інвалідністю I – III груп та абоненти віком 60+ років.

Vodafone “Turbo”

У Vodafone за бюджетний тариф Turbo доведеться віддати 165 гривень на 4 тижні користування. Великим плюсом даного тарифу є те, що до нього підключена акція TurboБезлім. Тобто, ті абоненти, які будуть вчасно поповнювати рахунок будуть мати безлімітний 4G інтернет. Тому всім кому мало 10 – 20 ГБ інтернет-трафіку, цей тариф буде найкращим вибором.

В тариф “Turbo” входить:

  • 1600 хвилин по Україні;
  • безлімітний 4G інтернет;
  • 10 ГБ інтернету та 100 хвилин у роумінгу з акцією «Доступний роумінг».

Lifecell “Просто Лайф”

lifecell пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якого іншого коду, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell від інших операторів діють знижки на тарифи. І найдешевший з них це “Просто Лайф”, в нього входить – 300 хвилин на всі мобільні оператори, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету всього лиш за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень). Великим плюсом тарифу є те, що інтернет не тарифікується при використанні соціальних мереж таких як ТікТок, Instagram, Ютуб тощо.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Опубліковано

Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Після появи реклами в меню “Пуск” багато користувачів Windows виявилися незадоволені таким нововведенням від Microsoft. Розробник популярної утиліти Winpilot був серед них, тому запропонував вирішення цієї проблеми в останньому оновленні свого додатку.

Winpilot – це відомий твікер для Windows 11. Він допомагає позбавитися непотрібних системних програм, відключити вбудованого в систему ІІ-помічника і виконує ще кілька подібних операцій. В останньому оновленні програма отримала функцію блокування реклами. За допомогою дев’яти повзунків можна вимкнути рекламні повідомлення у різних елементах інтерфейсу Windows.

Windows 11 за замовчуванням включає рекламу у вигляді просування сервісів і додатків Microsoft. Ці оголошення можуть містити цікаві факти, поради, хитрощі, рекомендації та пропозиції в рамках інтерфейсу Windows 11», – говорить опис AdBlock у Winpilot.

Раніше утиліта називалася Bloatynosy, але після оновлення до Winpilot навчилася не лише видаляти встановлений софт, а й виконувати інші функції. Про них автор розповів на своїй сторінці на сайті GitHub.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Опубліковано

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення до інших пристроїв розумного будинку.

Кондиціонер поміщений у вертикальний корпус срібного кольору заввишки 1863 мм. Усередині встановлені подвійні опуски повітря KuNY, що забезпечують надширокий кут подачі повітря (160 градусів), оптимальний як для великих, так і для маленьких приміщень.

Подача повітря здійснюється зі швидкістю 1710 м3/год. Потужність при виробленні холодного повітря досягає 1930 Вт, а гарячого – 2680 Вт. Виробник передбачив два режими повітряного потоку, які адаптуються до різних потреб користувача.

Серед іншого новинка оснащена антибактеріальним та протигрибковим фільтрами. Вони запобігають зростанню бактерій усередині пристрою з ефективністю до 99%, що дозволяє уникнути повторного їх викиду в повітря. Пристрій отримав удосконалену систему самоочищення як внутрішнього, так і зовнішнього блоків за допомогою високотемпературного сушіння.

Відзначає виробник і низький рівень шуму під час роботи приладу – від 42 до 46 дБ, а також перший рівень енергоефективності та підтримку Xiaomi HyperOS Connect. Програма Mijia дозволяє віддалено регулювати температуру та режими роботи пристрою.

Xiaomi Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner доступний у Китаї для попереднього замовлення за ціною $820

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.