Connect with us

MOBILZONE

Samsung похвалилася швидкістю випуску Android 13 на свої смартфони

Опубліковано

Samsung похвалилася швидкістю випуску Android 13 на свої смартфони

З моменту випуску Android 13 минуло три місяці, але Samsung вже встигла оновити величезну кількість своїх пристроїв, у тому числі середнього рівня, а найближчим часом ще більше гаджетів отримають апдейт. Samsung запевняє, що далі буде лише краще.

Згідно з офіційним прес-релізом південнокорейської компанії, Samsung суттєво скоротила розрив між випуском стабільної версії Android та початком її поширення на власні пристрої. Так, реліз Android 13 відбувся 15 серпня, а оновлення для апаратів серії Galaxy S22 було випущено 24 жовтня – приблизно через два місяці. З тих пір апдейт став доступним для серій Galaxy S21 та Galaxy Note20, складних Galaxy Z Flip4 та Fold4, моделей Galaxy A53 та A33, планшетів Galaxy Tab S8 та ряду інших пристроїв. Компанія має намір найближчими місяцями оновити близько 70 смартфонів та планшетів^

Листопад 2022 року

Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Flip 3
Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21+
Galaxy S21
Galaxy S21 FE
Galaxy S20+ 5G
Galaxy S20 5G
Galaxy S20 FE
Galaxy S20 FE 5G
Galaxy Note20 Ultra
Galaxy Note20 5G
Galaxy Note20
Galaxy A53 5G
Galaxy A33 5G
Galaxy Tab S8+
Galaxy Tab S8+ 5G
Galaxy Tab S8
Galaxy Tab S8 5G
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8 Ultra 5G
Galaxy Tab S7
Galaxy Tab S7+

Грудень 2022 року
Galaxy Z Fold 2 (5G | LTE)
Galaxy Z Flip
Galaxy Z Flip 5G
Galaxy S20 Ultra
Galaxy S20+
Galaxy S20
Galaxy S10 Lite
Galaxy Note10 Lite
Galaxy A72
Galaxy A71
Galaxy A52
Galaxy A52 5G
Galaxy A52s 5G
Galaxy A51
Galaxy A32 5G
Galaxy M53 5G
Galaxy M52 5G
Galaxy M33 5G
Galaxy M32
Galaxy XCover 6 Pro
Galaxy XCover Pro
Galaxy Tab S7 FE 5G
Galaxy Tab S7 FE

Січень 2023 року
Galaxy A23 5G
Galaxy A22
Galaxy A22 5G
Galaxy A13
Galaxy A13 5G
Galaxy A12
Galaxy M23 5G
Galaxy M22
Galaxy M13
Galaxy M12
Galaxy XCover 5
Galaxy Tab S6 Lite
Galaxy Tab Active4 Pro 5G
Galaxy Tab Active4 Pro
Galaxy Tab Active3
Galaxy Tab A8
Galaxy Tab A7 Lite

Лютий 2023 року
Galaxy A04s
Galaxy A03
Galaxy A03s

 

Samsung заявляє, що продовжить тісно співпрацювати з Google і активно дослухатися відгуків користувачів, щоб з моменту релізу Android 14 до доступності нової ОС для власників гаджетів компанії пройшло ще менше часу.

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Опубліковано

Xiaomi показала термос на 500 мл із шестигодинною «витривалістю»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Він створений для збереження оригінальної температури напоїв і вміщує до 500 мл рідини. Також він представлений у кількох кольорах та продається за ціною менше 15 доларів.

Зовні термос покритий матовою фарбою, а всередині є вкладиш із нержавіючої сталі 316L завтовшки 0,12 мм. Він захищений від корозії, стійкий до нагрівання та охолодження та розрахований на збереження температури гарячої (+68 °C) або прохолодної (+10 °C) рідини протягом шести годин.

Кришка термоса виконує роль кружки і оснащена силіконовим кільцем ущільнювача. Воно захищає термос від протікання. Діаметр корпусу становить 65 мм, висота з кришкою – 217 мм, вага – 215 грамів. Термос продається через китайські маркетплейс за ціною $14.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Опубліковано

Xiaomi, що з якістю: новий Xiaomi SU7 зламався, не проїхавши і 40 км

Цікавий випадок стався у Китаї з найновішим електромобілем Xiaomi SU7. Машина пана Веня із міста Сяминь (провінція Фуцзянь) зламалася, проїхавши лише 39 кілометрів. Хайповий електричний седан відмовився їхати далі, попередньо видавши такі повідомлення: Автомобіль ось-ось затихне. Будь ласка, зупиніться безпечно і зверніться до сервісного центру» та «Система приводу несправна».

Логічно, що пан Вень захотів замінити зламаний автомобіль, але не тут-то було: співробітники дилерського центру повідомили, що заміна машини не може бути зроблена, оскільки випущені SU7, що випускаються, вже закріплені за конкретними власниками (справжніми або майбутніми). Також дилер заявив, що Xiaomi не може відповідати за користувача і не буде покривати збитки, що виникають при поверненні автомобіля.

Тоді автовласник машини опублікував у соцмережах листування з дилером – і лише після цього на історію відреагував головний офіс Xiaomi. Після деякого внутрішнього розгляду машину забрали для пошуку причини несправності, а Венею пообіцяли новий автомобіль і компенсацію витрат, пов’язаних з поверненням машини.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Опубліковано

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Програма називається Final Cut Camera і буде доступна для iPadOS та iOS версії 17.4 або вище цієї весни. Його позиціонують як компаньйон для монтажної програми Final Cut Pro. Програма призначена для реалізації нової функції відеоредактора під назвою Live Multicam. Вона дозволяє знімати багатокамерне відео одночасно в чотирьох ракурсах за допомогою декількох iPhone або iPad, які можна підключити до бездротового зв’язку до пристрою з Final Cut Pro.

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Також за допомогою нової програми у користувача з’являються ручні налаштування відео. На чотирьох пристроях можна настроїти експозицію, зум, фокус, ISO, витримку та баланс білого. Ці функції доступні і без поєднання з програмою Final Cut Pro, тому можна сказати, що на iPhone з’явилася довгоочікувана функція у вигляді ручних опцій під час запису роликів. Тепер залишилося дочекатися аналогічного програмного забезпечення і для фото.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.