Connect with us

MOBILZONE

Київстар збільшив кількість Інтернету та хвилин у два рази

Опубліковано

Київстар підказав, як отримати вдвічі більше хвилин та інтернету безкоштовно

Навіть у воєнний стан мобільні оператори продовжують дарувати абонентам безкоштовні послуги. Операторам необхідно, аби у непрості часи абоненти завжди залишались на зв’язку. Наприклад, «Київстар» подарував абонентам можливість користуватись більшим обсягом послуг за ту ж ціну. Українці можуть скористатись нею як вдома, так і за кордоном.

Послуга буде доступна клієнтам передоплати до кінця літа. Вони будуть отримувати вдвічі більше послуг, ніж вміщає їх тарифний план. Бізнес-клієнти та контрактні абоненти, наприклад, зможуть отримати більше хвилин та мегабайтів Інтернету.  

Такими діями оператор доводить, що клієнтам вкрай важливо залишатись на зв’язку, адже боротьба ще не закінчилась. В такі складні потрібно завжди були на зав’язку та в мережі, де здійснюють благодійні збори та шукають зниклих родичів. Тому, оператор вирішив надавати своїм абонентам набагато більше послуг до кінця літа без доплати.

Наприклад, абоненти передплати з тарифом LOVE UA, які підключать акцію, отримають додатково 2400 хвилин для дзвінків на всі українські мережі та 24 ГБ мобільного інтернету. А бізнес- та контрактні клієнти – додаткові 100 хвилин для дзвінків по Україні та 5 ГБ інтернету. До кінця літа буде діяти акція “Вдвічі більше” для клієнтів передоплати, а для бізнесових та контрактних клієнтів – акція “Більше хвилин і гігабайтів”, які кожного місяця можна активувати. Київстар не стягуватиме додаткової плати за збільшення обсягу послуг.

Щоб підключити послугу вам потрібно звернутись у відділення до оператора або завантажити мобільний додаток. Крім того, для підключення ви можете відправити SMS-повідомлення на номер  *222# або зателефонувати за безкоштовним номером 222.

Facebook Comments

MOBILZONE

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку

Опубліковано

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку

З 25 квітня в Черкаському ТЦК призупинив прийом документів на відстрочку. Це пов’язано з новим мобілізаційним законом, який набере чинності 18 травня.

Про це стало відомо після опублікування відповідного документа Командуванням Черкаського ОМТЦК та СП.

В Документі йдеться про те, що в новому мобілізаційному законі прописані нові норми відстрочки від мобілізації для чоловіків. Тому у документі пояснюють, що таким чином хочуть допомогти людям уникнути зайвих проблем, адже з новим законом змінятися умови для надання відстрочки.

Також у ТЦК радять військовозобов’язаним чоловікам, щоб на час призупинення прийому документів, при уточненні облікових даних мати при собі документи, які підтверджують право на відстрочку.

В одній з областей України в ТЦК тимчасово припинили прийом документів на відстрочку

Також читайте:

Як каратимуть українців, які не оновлять військово облікові дані в ТЦК у 60-денний термін.

Поліція розшукує понад 5 тисяч військовозобов’язаних чоловіків в Київській області.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

Опубліковано

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

В асортименті realme з’явився новий адаптер живлення на основі нітриду галію (GaN) із високою потужністю. Він універсальний і підходить для зарядки будь-яких сучасних пристроїв, чи то смартфон, планшет, навушники або навіть ноутбук.

Максимальна вихідна потужність зарядного пристрою становить 240 Вт, що робить його універсальним. Адаптер виконаний у мінімалістичному дизайні із одним портом USB Type-C. Його розміри становлять 57,82 х 57,94 х 30,39 мм, а вага – 173 грами.

Заявлена щільність потужності – 2,34 Вт/см³. Адаптер підтримує протокол швидкої зарядки SuperVOOC, що робить його сумісним з усіма реальними пристроями. Крім того, він підтримує інші поширені стандарти, включаючи Quick Charge 3.0 і Power Delivery 3.0, хоча в цьому випадку вихідна потужність обмежена на рівні 65 Вт.

Новинка вже доступна у Китаї за ціною 299 юанів, що еквівалентно приблизно $41.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Опубліковано

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Малозабезпечені українські сім’ї мають право на державні виплати. Розмір фінансової допомоги вираховується, як різниця між розміром прожиткового мінімуму та його середньомісячним сукупним доходом.

Фахівці з “Юридичного радника для ВПО” повідомляють, що всі працездатні члени сім’ї повинні навчатися, працювати або стати на облік у центрах зайнятості. Також можна взяти відпустку по догляду за дитиною до 3-ох років.

В умовах воєнного стану діє виняток: соціальна допомога може бути призначена на шість місяців, якщо в сім’ї є працездатна особа, яка відповідає таким вимогам:

  •  є ВПО і не працює або не сплатила ЄСВ у період, за який враховуються доходи;
  • і/або повернулася після тривалого перебування/міграції за кордоном, не працює або не сплатила/за неї не сплачено ЄСВ, не перебуває на обліку як ВПО та звертається за призначенням допомоги не раніше ніж через 15 робочих днів після повернення.

Розмір допомоги, що надається державою, не є фіксованим, а визначається індивідуально.

Для отримання матеріальної допомоги, представники сім’ї мають звернутися до:

  • виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної ОТГ за місцем реєстрації чи проживання;
  • органи населення та соціального захисту;
  • ЦНАП.

Подати документи на отримання матеріальної допомоги можна особисто – відвідавши відповідну установу або надіслати їх поштою.

Також читайте:

Обленерго видало нове роз’яснення, коли потрібно передати показники лічильника електроенергії

Київстар переходить на нові номери SIM-карток з кодом 077

Як українцям узаконити перебування у Польщі без паспорту

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.