Connect with us

MOBILZONE

WhatsApp з 20 травня стане платним

Опубліковано

WhatsApp з 20 травня стане платним для всіх користувачів: ціна вражає

Рано чи пізно всьому хорошому приходить кінець, тому що все те, що ще недавно було доступне всім і кожному абсолютно безкоштовно, тепер вже коштує грошей. Подібних прикладів можна навести масу, а вже незабаром одним із таких стане більше, тому що всесвітньо відомий месенджер WhatsApp, починаючи з 20 травня, стане платним для всіх користувачів. Сервіс просто почне стягувати плату з усіх тих, хто захочуть використовувати всі вбудовані в сервіс можливості, і багатьом напевно доведеться платити гроші. Всі кошти, які компанія почне стягувати за підписку на цей сервіс, збираються витратити на його розвиток, тобто на впровадження нових можливостей, модернізацію серверів і звичайно ж на виплату зарплати співробітникам.

Поки що даний сервіс для спілкування залишається безкоштовним, а носить такий статус він уже як більш ніж 12 років, і за такий значний термін ним почало користуватися більш ніж 2,5 млрд людей. Всі вони тепер складають постійну активну аудиторію даного месенджера, спілкуючись один з одним за його допомогою. Робити це вкрай легко і просто, так як для цього потрібно лише просто всього встановити на свій смартфон мобільний додаток WhatsApp, після чого створити новий або увійти в вже існуючий обліковий запис. Відразу після цього можна буде починати спілкування з будь-ким, не відчуваючи при цьому жодних труднощів, складнощів і обмежень. До недавнього часу про щось подібне можна було тільки мріяти, але тільки не тепер, тому що ось уже як багато років відчути всі ці переваги може будь-яка людина.

 

Використовуючи вбудовані можливості в цей месенджер, користувачі можуть здійснювати голосові дзвінки, надсилати текстові повідомлення, дзвонити по відеозв’язку, ділитися місцезнаходженням, пересилати медіафайли, а також, крім того, здійснювати цілу купу різних інших дій, не відчуваючи при цьому жодних обмежень, складнощів і труднощів . Але вже починаючи з 20 травня 2022 року месенджер стане платним для всіх, хто захоче використати його повноцінно. Так, WhatsApp дозволить користувачам підключати до одного облікового запису до десяти електронних пристроїв, що дозволить з кожного з таких спілкуватися від імені одного облікового запису, тобто номера телефону. Всі дані при цьому синхронізуватимуться, тому кожен гаджет виявиться головним.

 

На додаток до цього, месенджер збирається впровадити й інші платні функції, які будуть доступні лише тим, хто оплачує передплату. Скільки конкретно вона коштуватиме поки що невідомо, оскільки подробиць щодо цього немає, але вона гарантовано так чи інакше виявиться не з дешевих, тому щонайменше цінник складе $1 долар за місяць використання. На щастя, прості користувачі, яким не потрібні розширені можливості месенджера, зможуть і надалі користуватися безкоштовною версією ПЗ, але при цьому потрібно розуміти та враховувати, що у будь-який момент часу ті чи інші можливості, аж до відеодзвінків, можуть прибрати з безкоштовної версії сервісу, зробивши їх доступними лише тим, хто має платну передплату.

Facebook Comments

MOBILZONE

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

Опубліковано

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

В асортименті realme з’явився новий адаптер живлення на основі нітриду галію (GaN) із високою потужністю. Він універсальний і підходить для зарядки будь-яких сучасних пристроїв, чи то смартфон, планшет, навушники або навіть ноутбук.

Максимальна вихідна потужність зарядного пристрою становить 240 Вт, що робить його універсальним. Адаптер виконаний у мінімалістичному дизайні із одним портом USB Type-C. Його розміри становлять 57,82 х 57,94 х 30,39 мм, а вага – 173 грами.

Заявлена щільність потужності – 2,34 Вт/см³. Адаптер підтримує протокол швидкої зарядки SuperVOOC, що робить його сумісним з усіма реальними пристроями. Крім того, він підтримує інші поширені стандарти, включаючи Quick Charge 3.0 і Power Delivery 3.0, хоча в цьому випадку вихідна потужність обмежена на рівні 65 Вт.

Новинка вже доступна у Китаї за ціною 299 юанів, що еквівалентно приблизно $41.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Опубліковано

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Малозабезпечені українські сім’ї мають право на державні виплати. Розмір фінансової допомоги вираховується, як різниця між розміром прожиткового мінімуму та його середньомісячним сукупним доходом.

Фахівці з “Юридичного радника для ВПО” повідомляють, що всі працездатні члени сім’ї повинні навчатися, працювати або стати на облік у центрах зайнятості. Також можна взяти відпустку по догляду за дитиною до 3-ох років.

В умовах воєнного стану діє виняток: соціальна допомога може бути призначена на шість місяців, якщо в сім’ї є працездатна особа, яка відповідає таким вимогам:

  •  є ВПО і не працює або не сплатила ЄСВ у період, за який враховуються доходи;
  • і/або повернулася після тривалого перебування/міграції за кордоном, не працює або не сплатила/за неї не сплачено ЄСВ, не перебуває на обліку як ВПО та звертається за призначенням допомоги не раніше ніж через 15 робочих днів після повернення.

Розмір допомоги, що надається державою, не є фіксованим, а визначається індивідуально.

Для отримання матеріальної допомоги, представники сім’ї мають звернутися до:

  • виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної ОТГ за місцем реєстрації чи проживання;
  • органи населення та соціального захисту;
  • ЦНАП.

Подати документи на отримання матеріальної допомоги можна особисто – відвідавши відповідну установу або надіслати їх поштою.

Також читайте:

Обленерго видало нове роз’яснення, коли потрібно передати показники лічильника електроенергії

Київстар переходить на нові номери SIM-карток з кодом 077

Як українцям узаконити перебування у Польщі без паспорту

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Опубліковано

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Бренд Redmi випустив оновлену версію бюджетного монітора A27Q. Модифікація з приставкою 2025 в назві отримали IPS-матрицю з підвищеною частотою оновлення та незвично високим для своєї цінової категорії показником достовірності передачі кольору.

Redmi A27Q 2025 оснащений 27-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів та частотою оновлення 100 Гц. Виробник заявляє про охоплення 95% колірного простору DCI-P3 та показник ΔE менше двох одиниць, що відповідає рівню недорогих професійних моніторів.

Набір інтерфейсів включає роз’єм DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0, а також 3,5-мм гніздо для навушників. Доповнюють список особливостей моделі сертифікація TUV на відповідність вимогам до низького рівня синього світла та трирічну заводську гарантію в Китаї (в інших регіонах модель поки не представлена). Ціна новинки складає $138 без урахування знижки для перших покупців.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.