Connect with us

MOBILZONE

Настільний ПК Huawei MateStation S в Україні нові можливості для розумного офісу

Опубліковано

Настільний ПК Huawei MateStation S в Україні нові можливості для розумного офісу

Київ, 19 серпня 2021 р. — Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні представив новий настільний ПК Huawei MateStation S. Він успадкував розумні функції смартфонів і комп’ютерів Huawei, а також забезпечує інтелектуальні можливості та високу ефективність роботи. Окрім настільного ПК, було презентовано новий маршрутизатор Huawei WS5200 V3 (Dual-core) для швидкісного підключення до інтернету.

 

Індустрія персональних комп’ютерів невпинно розвивалася протягом останніх п’ятдесяти років. Інтеграція та взаємодія між пристроями і створення екосистем відіграватимуть важливу роль для майбутнього галузі і різних сценаріїв користування технікою. 

 

Новий настільний ПК Huawei MateStation S — це інтелектуальний інструмент для поліпшення продуктивності роботи. Пристрій оснащено 7-нм процесором AMD Ryzen™ 5 4600G, що підтримує необхідну продуктивність для якісної роботи в офісі та розваг. Високоефективна теплова конструкція охолоджує систему і забезпечує пристрою безшумну роботу навіть при значних навантаженнях. 

 

Завдяки перевагам розподільної технології Huawei новий настільний ПК підтримує функції Huawei Share і багатоекранної взаємодії. Вони відкривають користувачам нові можливості під час роботи з декількома пристроями. Huawei MateStation S — потужний пристрій із мінімалістичним корпусом. Елегантний дизайн Huawei MateStation S гармонійно доповнить будь-який простір, а сам ПК забезпечить високу продуктивність завдяки інтелектуальним технологіям.

 

«Ми дотримуємося нашої стратегії Seamless AI Life, надаючи користувачам у всьому світі доступ до розумних опцій для поліпшення продуктивності роботи. Huawei MateStation S — це інтелектуальний високоефективний інструмент із лаконічним дизайном і підтримкою інновацій лінійки MateBook. Він надає користувачам преміальні та інтелектуальні можливості, які їм уже знайомі та які вони вподобали. Поява настільних ПК розширює портфоліо наших продуктів і наближає повне впровадження екосистеми «1+8+N», — сказав Ван Їньфен (Wang Yinfeng), президент продуктової лінійки ПК і планшетів підрозділу Huawei Consumer BG.

 

Стильний компактний вигляд

Huawei MateStation S оснащений гладким компактним корпусом з отворами, розташованими під нахилом на передній панелі. Отвори не тільки надають пристрою особливого естетичного вигляду завдяки малюнку, а й мають функціональне призначення — дозволяють повітрю охолоджувати комп’ютер. Корпус 8,6 L менший за традиційні настільні ПК. Це робить його ідеальним для невеликих офісів з обмеженим простором.

 

Поліпшена продуктивність

Huawei MateStation S оснащений 7-нм 6-ядерним процесором AMD Ryzen™ 5 4600G, який забезпечує неймовірну продуктивність для багатозадачності та роботи з офісним пакетом. Процесор має інтегровану графіку Radeon™, яка гарантує високу графічну продуктивність для підтримки мультимедійних навантажень.

 

Оснащений твердотілим накопичувачем NVMe, підключеним через інтерфейс PCIe, Huawei MateStation S підтримує високу швидкість зчитування/запису інформації для підвищення продуктивності користувачів незалежно від того, з чим вони працюють. Користувачі також можуть розширити систему завдяки апаратному забезпеченню PCIe та двоканальній пам’яті DDR4, використовуючи додаткові отвори на материнській платі. Зокрема, система має вбудоване з’єднання 2×2 MIMO Wi-Fi для інтернету та Bluetooth 5.0 із можливістю бездротового підключення периферійних пристроїв.

 

Компактна система охолодження та безшумна вентиляція регулюють швидкість подачі вітру відповідно до температури деталей. Це забезпечує розумну терморегуляцію і тихішу роботу пристрою. Система повітропроводу створена за зразком природного руху повітря у долинах. Вона підтримує точне управління циркуляцією повітря, швидко охолоджуючи гаряче повітря і забезпечуючи стабільну роботу.

 

Інтелектуальне підключення

Huawei MateStation S підтримує розподілену технологію Huawei та функції Huawei Share і багатоекранної взаємодії, що спрощують підключення та взаємодію між декількома пристроями. Користувачі можуть торкнутися смартфоном правої клавіші Shift на клавіатурі для підключення до настільного ПК і простої передачі файлів, а також редагування документів. Окрім того, оновлена функція багатоекранної взаємодії підтримує відтворення до трьох вікон одночасно. Це дозволяє користувачам ефективно виконувати декілька завдань із різних пристроїв на одному екрані.

 

Маршрутизатор Huawei WS5200 V3: безперешкодний доступ до мережі

Оновлений роутер має два ядра 1.2 ГГц, підтримує стандарт AC1300 і з’єднання зі швидкістю до 1 267 Мбіт/с для створення надійної бездротової мережі. Huawei WS5200 V3 працює з багатьма підключеннями завдяки технології Multi-User MIMO за стабільно високої швидкості передачі даних на всі пристрої. Маршрутизатор має потужний процесор для стабільної продуктивної роботи, а також постійно оптимізує канал підключення для найкращої якості Wi-Fi. Роутер підтримує протокол IPTV за WMM і виділеною LAN, а також дозволяє налаштовувати безшовну мережу MESH із коробки одним дотиком за допомогою Huawei HiLink Mesh (Link+).

Новий настільний ПК Huawei MateStation S і роутер Huawei WS5200 V3 (Dual-core) з’являться у продажу восени 2021 року. Про точну дату старту продажів і рекомендовані роздрібні ціни буде повідомлено додатково у вересні цього року.

Facebook Comments

MOBILZONE

Мобілізація в Україні: кого з чоловіків можуть примусово доставляти до ТЦК

Опубліковано

Мобілізація в Україні: кого з чоловіків можуть примусово доставляти до ТЦК

Понад два роки в Україні триває повномасштабна війна, і в цей період всі військовозобов’язані чоловіки віком від 18 до 60 років повинні стати на військовий облік. Але, на жаль, багато чоловіків ухиляю від військової служби і навіть отримавши повістку вони воліють заплатити штраф чим прийти та оновити дані у військкоматі. Тому особи, які проігнорували повістку і не оновили свої дані, їх можуть примусово доставляти до ТЦК.

Про це заявив заступник директора ТЦК і СП Івано-Франківської області, начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи Роман Боднар.

Він зазначив, що працівники ТЦК уже працюють з реєстром військовозобов’язаних «Оберіг», куди вже внесено дані приблизно 90% військовозобов’язаних. Також туди вносяться дані, чи отримував чоловік повістку. У разі, якщо чоловік не пішов у військкомат по повістці, то це буде видно в системі і при повторній перевірці документів вона покаже, що він ухилянт і його уже працівники ТЦК мають право затримати та примусово доставити до військкомату.

Бондар зазначив, що це вимушена міра, адже в країні все частіше чоловіки ігнорують свої обов’язки та оминають військкомат “десятою дорогою”.

«У грудні минулого року в Івано-Франківській області було зареєстровано 36 тисяч ухилянтів. Менш ніж за три місяці цього року до списку додано ще 3000 чоловіків. Усі ці люди відмічені в системі, тому, хай вони не дивуються, коли когось з військовозобов’язаних зупинили на вулиці, перевірили по базі «Оберіг» і відразу примусово доставили до ТЦК. Бо з початку повномасштабного вторгнення, багато чоловіків отримувало повістки й не приходили до ТЦК, думаючи ще їх ніхто не буде шукати», – прокоментував Боднар.

Раніше ми розповідали, кого можуть виключити з військового обліку уже з 1 квітня

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Нові сервіси у «Дії»: що буде доступно українцям

Опубліковано

Нові сервіси у «Дії»: що буде доступно українцям

Незабаром у додатку «Дія» запрацює кабінет пацієнта із push-повідомленнями, пізніше також з’являться послуги для ветеранів. Про це під час телемарафону заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Найближчим часом ми запустимо «кабінет пацієнта» і медичні push-повідомлення в «Дії». Це важливо з точки зору збереження персональних даних в медичній системі», — зауважив віцепремʼєр.

Крім того, Федоров нагадав, що Мінцифри працює над запуском послуги одруження онлайн.

«Це такі перші важливі нотаріальні дії, які будуть відбуватися за допомогою «Дії», — сказав він.

Також, є ймовірність, що невдовзі у застосунку з’явиться послуга розмитнення авто.

«Це важливий антикорупційний законопроєкт, однак треба дочекатись голосування у Верховній Раді, щоб його узаконити.», — зазначив Федоров.

Разом з тим міністерство цифрової трансформації активно працює над запуском послуг для ветеранів у «Дія», й «Дія” Підпис» для юридичних осіб. Це все те, що планують запустити найближчим часом, запевнив Михайло Федоров.

Також читайте:

У державному додатку “Дія” з’явилися нові документи

Військові облігації в “Дії”, як заробити та допомогти армії.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Скільки військовослужбовців в Україні досі не були на фронті: офіційні дані

Опубліковано

Скільки військовослужбовців в Україні досі не були на фронті: офіційні дані

Уже третій рік, як в Україні триває повномасштабна війна через вторгнення Росії. У цей період сотні тисяч українців вступили до лав збройних сил і на полі бою захищають свою державу від загарбників. Водночас залишається певна кількість військових, які були мобілізовані фактично з початку війни, але їх так і не відправили на передову.

Про це розповів голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія

Відтак, за інформацією народних обранців, новий головком ЗСУ Олександр Сирський взявся за аудит Сил оборони, щоб з’ясувати, скільки за два роки людей було мобілізовано. Під час перевірки виявилося, що приблизно 8 тисяч мобілізованих чоловіків за цей період не брали участь у бойових діях.

Про перші результати перевірки також розповів член Верховної ради з питань державної безпеки, оборони та розвідки, народний обранець від «Слуги народу» Федір Веніславський.

Це питання я ставив колишньому начальнику Генштабу Сергію Шапталу на одному із закритих засідань РНБО. Якщо провести перевірку в середині Генерального штабу, Міноборони та інших центральних військових органів управління, які не виконують бойових завдань, то ми можемо отримати, щонайменше, одну-дві бригади резерву. Це тому, що в цих органах роздуті штати, які виконують незначні функції в секторі безпеки та оборони. Також потрібно розібратися з тим, як мобілізовані чоловіки, які служать в армії два роки, так і не були відправлені на лінію фронту. – зазначив Веніславський

Нардеп додав, що в цих напрямках є “позитивні зрушення”. Депутат відмовився назвати конкретні цифри, але зазначив, що понад 8 тисяч військових ще не були на передовій.

Також читайте:

У ТЦК пояснили спалахи агресії по відношенню до чоловіків.

В одній з областей України виявили 40 тисяч ухилянтів, які переховуються від мобілізації.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Мобілізація в Україні: кого з чоловіків можуть примусово доставляти до ТЦК
MOBILZONE10 хв. тому

Мобілізація в Україні: кого з чоловіків можуть примусово доставляти до ТЦК

Нові сервіси у «Дії»: що буде доступно українцям
MOBILZONE1 годину тому

Нові сервіси у «Дії»: що буде доступно українцям

Скільки військовослужбовців в Україні досі не були на фронті: офіційні дані
MOBILZONE5 години тому

Скільки військовослужбовців в Україні досі не були на фронті: офіційні дані

В Україні готуються до запуску "Електронної гривні" : плюси та мінуси цифрової валюти
MOBILZONE6 години тому

В Україні готуються до запуску “Електронної гривні” : плюси та мінуси цифрової валюти

У Windows 11 "авансом" з'явилися нові функції з майбутнього патчу
MOBILZONE17 години тому

У Windows 11 “авансом” з’явилися нові функції з майбутнього патчу

Xiaomi випустила нову недорогу мініатюрну електробритву
MOBILZONE20 години тому

Xiaomi випустила нову недорогу мініатюрну електробритву

У Китаї назвали вартість електрокара Xiaomi SU7
MOBILZONE20 години тому

У Китаї назвали вартість електрокара Xiaomi SU7

Бронювання за гроші: ухвалили рішення про зміни у мобілізації
MOBILZONE23 години тому

Бронювання за гроші: ухвалили рішення про зміни у мобілізації

Київстар підвищує тарифи на мобільний зв'язок та інтернет
MOBILZONE24 години тому

Київстар підвищує тарифи на мобільний зв’язок та інтернет

В одній з областей України виявили 40000 ухилянтів від мобілізації: поліції доручили примусово доставляти їх у ТЦК
MOBILZONE1 день тому

В одній з областей України виявили 40000 ухилянтів від мобілізації: поліції доручили примусово доставляти їх у ТЦК

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.