Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Опубліковано

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Сьогодні Xiaomi представила низку смартпристроїв, які покликані зробити життя користувачів більш розумним. Нова лінійка продуктів складається з маршрутизатора Mi Router AX9000, ігрового монітора Mi 2K Gaming Monitor 27”, електросамоката Mi Electric Scooter 3, навушників Redmi Buds 3 Pro та аерофритюрниці Mi Smart Air Fryer 3.5L.

 

Розумний зв’язок

Маршрутизатор Mi Router AX9000. Новий маршрутизатор Mi Router AX9000 є першим тридіапазонним маршрутизатором1 Xiaomi з підтримкою WI-FI 6; він оснащений шестиядерним процесором Qualcomm®. Цей маршрутизатор стане центром цифрових розваг у будинку майбутнього, де до мережі підключено багато пристроїв. Завдяки використанню одного діапазону 2,4 ГГц та двох діапазонів 5 ГГц цей флагманський продукт здатний забезпечити безперервний ігровий процес навіть при одночасному підключенні декількох розумних пристроїв.

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Зі швидкістю передачі даних до 8354 Мбіт/с2 маршрутизатор Mi Router AX9000 задовольняє всі потреби сучасного геймера або власника розумного будинку, забезпечує високу пропускну здатність для ігор або завантажень з одночасною стабільною трансляцією у 4K-якості. Mi Router AX9000 має вбудовану спеціальну антену для пристроїв «розумного будинку» компанії, яка дає змогу користувачам легко підключати й управляти своєю мережею інтелектуальних пристроїв. 

 

Ігровий монітор Mi 2K Gaming Monitor 27″. Новий ігровий монітор Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27’’ має QHD-дисплей з роздільною здатністю 2560×1440. Він підтримує частоту оновлення 165 Гц, що дозволить повністю зануритися в ігровий процес та отримати перевагу під час гри. Mi 2K Gaming Monitor 27’’ також підтримує стандарт VESA Display™ 400 і охоплює 95% колірного простору DCI-P3, забезпечуючи високу яскравість та соковиті кольори. 

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Розумний та здоровий спосіб приготування їжі 

 

Аерофритюрниця Mi Smart Air Fryer 3.5L. Розумний спосіб життя починається з кухні. Аерофритюрницю Mi Smart Air Fryer 3.5L створено для тих, хто живе у напруженому ритмі, але не відмовляється від здорового харчування. Вона допомагає спростити процес приготування їжі удома – і все це без додавання олії.

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Сумісність із додатком Mi Home дає змогу легко керувати аерофритюрницею віддалено і встановлювати температуру від 40 до 200°C для ідеального приготування страв. До того ж, додаток пропонує понад 100 різних ідей рецептів, з якими щодня можна готувати легко та швидко.3

 

З Mi Smart Air Fryer 3.5L користувачі можуть запланувати приготування їжі заздалегідь – до 24 годин. Це відкриває безліч можливостей та дозволяє, наприклад, зробити закваску для йогурту або підсушити корм для домашніх тварин. За допомогою голосових команд через Google Assistant і Amazon Alexa можна запустити таймер, поставити його на паузу або перевірити час, що залишився.4 OLED-дисплей також дає можливість стежити за часом і температурою.

 

Стиль міського життя

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Електросамокат Mi Electric Scooter 3. Глобальні поставки електросамокатів Xiaomi Mi Electric Scooter досягли позначки 4 мільйонів штук, що дозволило Xiaomi стати лідером мобільності першої та останньої милі.5

 

Нещодавно представлений електросамокат Mi Electric Scooter 3 – ще один стильний компаньйон для тих, хто бажає пересуватися містом зручно та безпечно. Він доступний у двох кольорах – Onyx Black та Gravity Grey. Електросамокат має дуже легкий корпус, а також вдосконалену триступеневу розкладну конструкцію. Завдяки цьому його зручно переносити, зберігати в багажнику автомобіля та перевозити із собою в автобусі або потязі.

Електросамокат Mi Electric Scooter 3 з легкістю маневрує під час коротких поїздок містом, а його мотор із максимальною потужністю 600 Вт дозволяє розвивати швидкість до 25 км/год. До того ж, він має нові функції безпеки, наприклад, регенеративну антиблокувальну гальмівну систему E-ABS та нові подвійні дискові задні гальма.

 

Навушники Redmi Buds 3 Pro. Навушники Redmi Buds 3 Pro також є ідеальним супутником для розваг або розмов у дорозі. Ці навушники забезпечують високоякісний звук завдяки функції заглушення шумів ANC і прозорому режиму.6 Вони також підтримують Bluetooth 5.2 для стабільного зв’язку з двома пристроями, тобто користувачі можуть без особливих зусиль перейти від перегляду відео на своєму ноутбуці до прийому вхідного виклику на своєму смартфоні без повторного підключення.

Xiaomi представляє п’ять нових продуктів екосистеми

Навушники Redmi Buds 3 Pro здатні працювати до 6 годин від одного заряду і до 28 годин за умови їх використання з футляром. Усього 10 хвилин зарядки в футлярі вистачить для 3 годин прослуховування музики.7 Redmi Buds 3 Pro також підтримують бездротову зарядку.

 

Ціни

  • Mi Router AX9000: рекомендована роздрібна ціна – від 299 євро.
  • Ігровий монітор Mi 2K Gaming Monitor 27”: рекомендована роздрібна ціна – від 449 євро.
  • Навушники Redmi Buds 3 Pro: рекомендована роздрібна ціна – від 69,9 євро.
  • Електросамокат Mi Electric Scooter 3: рекомендована роздрібна ціна – від 449 євро.
  • Фритюрниця Mi Smart Air Fryer 3.5L: рекомендована роздрібна ціна – від 99 євро.

Facebook Comments

MOBILZONE

Офіційно представлено новий очищувач повітря Xiaomi для квартир у мегаполісі

Опубліковано

Офіційно представлено новий очищувач повітря Xiaomi для квартир у мегаполісі

Ще однією новинкою Xiaomi став очисник повітря Mijia Air Purifier 5S. Він, як запевняє компанія, ефективно бореться з шістьма видами забруднюючих речовин, включаючи мікрочастинки, а також підтримує інтеграцію в екосистему розумного будинку і функцію стерилізації.

Mijia Air Purifier 5S оснащений трьома датчиками для визначення концентрації шкідливих речовин (формальдегіду, дрібних частинок PM10 та PM2.5) у повітрі, а також датчиками вологості та температури. З їх допомогою пристрій визначає ступінь забруднення повітря та його характеристики.

Відповідно до специфікації, фільтри очищувача затримують до 96,95% формальдегіду, до 98,1% твердої летючої органіки та до 98,1% толуолу за годину роботи очищувача в кімнаті. Крім того, новинка оснащена антибактеріальним та противірусним покриттям внутрішньої конструкції та УФ-лампою, завдяки чому він усуває до 99,99% вірусів (включаючи H1N1) та бактерій (у тому числі золотистий стафілокок).

Заявлений рівень шуму приладу не перевищує 30,4 дБ, а керувати пристроєм можна за допомогою мобільного додатка або голосових команд. Xiaomi Mijia Air Purifier 5S надійде у продаж у Китаї 1 квітня за ціною $222.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно представлений дуже дешевий смартфон Poco C61

Опубліковано

Офіційно представлений дуже дешевий смартфон Poco C61

Бренд Poco презентував бюджетний смартфон Poco C61. Новинка дебютувала у двох конфігураціях: 4/64 ГБ за 90 доларів та 6/128 ГБ за 100 доларів. Своїм зовнішнім виглядом з величезним блоком основної камери Poco C61 нагадує Xiaomi 13 Ultra, але це лише візуальна подібність.

Poco C61 побудований на бюджетній SoC MediaTek Helio G36 та оснащений екраном IPS з діагоналлю 6,71 дюйма, роздільною здатністю 1650 × 720 пікселів, кадровою частотою 90 Гц та піковою яскравістю 500 кд/кв.м. Захист екрану забезпечує гартоване скло Corning Gorilla Glass 3.

Основна камера представлена датчиками роздільною здатністю 8 і 0,08 Мп, у фронтальній застосовується 5-мегапіксельний сенсор. Poco C61 отримав бічний сканер відбитків пальців, стандартний роз’єм для навушників, слот для карт microSD, акумулятор ємністю 5000 мА·год із підтримкою зарядки потужністю 10 Вт.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У ТЦК розгромили “відмазку” ухилянтів: про що йдеться

Опубліковано

У ТЦК розгромили "відмазку" ухилянтів: про що йдеться

Мобілізація в Україні триває, а ті, хто шукає способи уникнути призову, стверджують, що ухилянтами є самі працівники ТЦК.
Про це розповів заступник директора Івано-Франківського обласного центру комплектування та соціальної підтримки, начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи Роман Боднар.

Він стверджував, що методи мобілізації змінюються регулярно, оскільки це вимушений процес. Бондар пояснив, що це пов’язано з тим, що органи місцевого самоврядування, які за законом зобов’язані оповіщати призовників, не виконували це завдання, а часом навіть відверто саботували.

«Ті, хто має допомагати нам у мобілізаційному процесі, або думають про майбутні вибори, або бояться розправи односельців.», – сказав військовий.

Наразі для поповнення військ, які виконують бойові завдання на передовій, працівники військкомату змушені особисто виходити на вулиці та здійснювати заходи оповіщення своїми силами.

«Основний аргумент тих, хто хоче уникнути призову, — це те, що самі працівники ТЦК є ухилянтами. На нас кричать цивільні, мовляв, чому ви самі не йдете воювати?», – прокоментував Боднар.

Він пригадав подібні «розбірки», які нещодавно відбулися на франківському вокзалі. Тоді було оприлюднено відео конфлікту, в якому брав участь працівник місцевого ТЦК, який раніше отримав поранення на фронті.

“Те, що шириться в мережі, – це лише вирваний з контексту відеоролик. Насправді солдата спровокував цивільний. У військового була очевидна травма, він був на милицях. Але люди це відверто проігнорували. В слід йому лунали стандартні наративи: що ти тут робиш, іди воюй і так далі”, – стверджує Боднар.

Він також відповів на питання, чи потрібно залучати людей до мобілізаційних процесів після важких поранень, адже вони можуть бути в нестабільному емоційному стані, що може вплинути на розгоряння громадського конфлікту.

“Скажу відверто – у нас немає вибору”, – наголосив Боднар. Він пояснив, що окрім важкопоранених та демобілізованих працівників ТЦК, решта в основному жінки та фахівці літнього віку. Жінок намагалися залучити до оповіщувальних заходів, але суспільство або ігнорує їх або провокує своїми діями.

Також читайте:

Кого з чоловіків можуть примусово доставляти до ТЦК.

В одній з областей України виявили 40000 ухилянтів від мобілізації.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.