Connect with us

MOBILZONE

Які 18 смартфонів Xiaomi оновить першими до MIUI 12.5

Опубліковано

Які 18 смартфонів Xiaomi оновить першими до MIUI 12.5

1 квітня по всьому світу відзначається день дурня. Тому в цей день варто бути готовим до будь-яких самим неадекватним жартів, навіть з боку серйозних людей і організацій. Компанія Xiaomi вирішила відзначити цей день по-своєму, давши старт першої хвилі оновлення смартфонів до свіжої версії прошивки MIUI 12.5. Поки список щасливчиків обмежується моделями Xiaomi Mi 10, Mi 10T, Mi 10 Pro, Mi 10T Pro і Xiaomi Mi 11. Всі прошивки побудовані на базі операційної системи Android 11. Змін в MIUI 12.5 значиться дуже багато: перероблена анімація всіх елементів оболонки, нові звукові схеми, можливість видаляти вбудовані програми та багато іншого.

Які 18 смартфонів Xiaomi оновить першими до MIUI 12.5

Що стосується інших смартфонів, які входять у “другу хвилю”, то вони дочекаються апдейт лише ближче до літа. До неї увійдуть Redmi 9, Redmi Note 9, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9T і ряд інших апаратів. Традиційно оновлення смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco починається з Китаю, після чого поширюється по всьому світу. Тим часом не варто забувати, що вже зовсім скоро буде анонсована наступна версія MIUI 13, яка стане ще крутіше і масштабніше.

Facebook Comments

MOBILZONE

Тепер за відео і фото роботи ТЦК будуть садити в тюрму

Опубліковано

Тепер за відео і фото роботи ТЦК будуть садити в тюрму

Кримінальна відповідальність за фіксацію роботи ТЦК. За розповсюдження інформації в соцмережах про місця перебування, пересування ТЦК під час заходів оповіщення громадян може загрожувати позбавлення волі від 5 до 8 років.

До уваги громадськості, ЗМі, коментаторів, блогерів та експертів.

1. Поширення інформаці в соціальних мережах інтернет, спільнотах месенджерів, щодо місця перебування, пересування військовослужбовців ТЦК під час виконання ними заходів оповіщення військовозобов язаних громадян – призводить до розкриття форм та методів виконання завдання з призиву на військову службу для захисту України, а також призводять до підриву авторитету Збройних Сил України у суспільстві.

Крім того, такі діяння містять ознаки складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період), які виражаються у втручанні в цю діяльність, створенні перешкод, перепон, спрямованих на недопущення, припинення чи заборону проведення окремих дій підрозділами ЗСУ та іншими військовими формуваннями, прийняття тактичних чи стратегічних рішень керівництвом чи особовим складом зазначених підрозділів задля ускладнення або унеможливлення здійснення законної діяльності ЗСУ та іншими військовими формуваннями або істотному зниженні ії ефективность за що передбачена відповідальність у виді позбавлення волі від 5 (пʼяти) до 8 (восьми) років.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах

Опубліковано

Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах

Apple розділила лінійку iPad Air і представила новинку у двох розмірах: з діагоналлю 13 та 11 дюймів. Інші характеристики майже не змінилися, хіба що моделі 2024 можуть похвалитися новим процесором.

Обидва планшети на 100% виконані з переробленого алюмінію та отримали процесор M2. За словами Apple, сам центральний процесор на 15% швидше за M1, його вбудована графіка обходить попередника на 25%, а нейрочіп – на 40%. Разом ці характеристики і пам’ять з більшою пропускною здатністю зробили планшет на 50% швидше за попередню модель з процесором Apple M1.

Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах
В іншому обидві моделі схожі на попередній Air. Хіба що фронтальна камера тепер розташовується на широкій стороні пристрою. В наявності також 12-мегапіксельна тильна камера, Touch ID, оновлені стереодинаміки, підтримка стілус Apple Pencil. Одне з нововведень – оновлення з Wi-Fi 6 до 6E.

Змінилися модифікації пам’яті: замість 64 ГБ базова версія оснащується накопичувачем на 128 ГБ, а також з’явилися модифікації на 512 ГБ і 1 ТБ. Найдоступніша 11-дюймова версія продається за $599, 13-дюймова – за $799. Замовлення відкрилося сьогодні, а звичайний продаж розпочнеться наступного тижня.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

TCL випустила 100-дюймовий телевізор із частотою оновлення 144 Гц: ціна і характеристики

Опубліковано

TCL випустила 100-дюймовий телевізор із частотою оновлення 144 Гц: ціна і характеристики

Асортименти телевізорів компанії TCL поповнився новою моделлю — Thunderbird 100 MAX (2024). Новинка оснащена значним 100-дюймовим екраном з високою роздільною здатністю, отримала підтримку функцій для покращення зображення та відрізняється потужним просторовим звуком Dolby Atmos.

VA-панель телевізора підтримує роздільну здатність 3840×2160 пікселів, частоту оновлення 144 Гц, пікову яскравість до 1200 нит, рівень контрастності 12 000 000 : 1 і містить 540 зон підсвічування. Також виробник згадує про підтримку 10-бітної глибини кольору, технологій Dolby Vision IQ та IMAX Enhanced та охоплення 95% колірної гами DCI-P3.

За передачу звуку відповідає вбудована акустична система потужністю 50 Вт із Dolby Atmos та DTS:X. Працює телевізор на базі чіпа MediaTek MT9653, доповненого 4 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті. Для бездротового підключення передбачені модулі Bluetooth 5.2 та Wi-Fi 6, а в набір інтерфейсів входить пара портів HDMI 2.1 та HDMI 2.0, по одному USB 3.0 Type-A, USB 2.0 Type-A, Ethernet та AV-вихід.

Ціна Thunderbird 100 MAX (2024) у Китаї становить $1530. Про терміни глобального релізу інформації поки що немає.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.