Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi Mi Reader Pro – електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки

Опубліковано

Xiaomi Mi Reader Pro - електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки

Китайська корпорація Xiaomi випускає вкрай багато різних найрізноманітніших товарів на будь-який смак і колір, починаючи з вкрай дешевих бездротових наушників і закінчуючи пральними машинами. Сьогодні, 16 грудня 2020 року, асортимент товарів даного виробника електроніки поповнився одним вкрай важливим і дуже значущим новим найменуванням, а виявилася таким електронна читалка на базі операційної системи Android 8.1 Oreo, називається яка Xiaomi Mi Reader Pro. Це електронний пристрій володіє цілою масою різних особливостей і переваг, які роблять його неймовірно привабливим в повній мірі. Так, наприклад, на одному заряді батареї новинка працює більше двох місяців, а її зовнішній вигляд приємно радує око.

За заявами компанії-виробника, нова електронна книга на одному заряді акумулятора може пропрацювати 70 діб, і весь цей час їй стане можливим користуватися повноцінно без економії. Електронна читалка Xiaomi Mi Reader Pro оснащена 7,8-дюймовим екраном типу E-Ink (цифрові чорнило), який за своїм розміром близький до формату A5. Дозвіл екрану складає 1 872 на 1404 пікселів, тому щільність пікселів досягає значення в 300 ppi, тобто ніяких пікселів видно гарантовано абсолютно точно не буде. Не обійшлося і без вбудованого підсвічування, яка підтримує як тепле, так і холодне свічення. На вибір користувача є 24 рівня яскравості, починаючи від дуже слабкої підсвічування і закінчуючи сильною для читання в повній темряві.

Xiaomi Mi Reader Pro - електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки Xiaomi Mi Reader Pro - електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки Xiaomi Mi Reader Pro - електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки Xiaomi Mi Reader Pro - електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки

Основою електронного рідера виступає 4-ядерний процесор з низьким рівнем енергоспоживання, але конкретну модель чіпа Xiaomi не розкриває. Також відомо, що новинка оснащена 2 ГБ оперативної пам’яті для повноцінної роботи модифікованої версії операційної системи Android 8.1 Oreo. Для зберігання книг та інших даних в Xiaomi Mi Reader Pro є цілих 32 ГБ вільного простору, на які помістяться більш ніж три тисячі різних книг. Виробник запевняє, що його фірмова нова читалка підтримує формати epub, pdf, txt, excel, ppt, doc та fb2, тобто читати можна в будь-яких популярних міжнародних форматах. Пристрій важить всього-на-всього 251 грам, а його товщина складає 7 мм, що робить його вкрай тонким.

Харчується Xiaomi Mi Reader Pro від акумулятора ємністю 3200 мАг, одного повного заряду якого вистачає на 70 днів автономної роботи. Підзарядка пристрою відбувається через порт USB Type-C, а займає вона близько двох годин. У цій електронній книзі також знайшлося місце для таких модулів зв’язку, як Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 5.0 LE, тому з її допомогою можна навіть виходити в інтернет, якщо раптом виникне така необхідність. Вже починаючи з сьогоднішнього дня 15 грудня 2020 року, покупці можуть оформити попереднє замовлення на таку новинку на офіційному сайті компанії-виробника, тоді як її продажу на території Китаю почнуться вже 22 грудня, тобто наступного тижня. Рекомендована ціна цього електронного пристрою становить $ 170, тобто бажаючим його купити необхідно викласти за нього велику грошову суму.

Facebook Comments

MOBILZONE

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Опубліковано

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Бренд Redmi випустив оновлену версію бюджетного монітора A27Q. Модифікація з приставкою 2025 в назві отримали IPS-матрицю з підвищеною частотою оновлення та незвично високим для своєї цінової категорії показником достовірності передачі кольору.

Redmi A27Q 2025 оснащений 27-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів та частотою оновлення 100 Гц. Виробник заявляє про охоплення 95% колірного простору DCI-P3 та показник ΔE менше двох одиниць, що відповідає рівню недорогих професійних моніторів.

Набір інтерфейсів включає роз’єм DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0, а також 3,5-мм гніздо для навушників. Доповнюють список особливостей моделі сертифікація TUV на відповідність вимогам до низького рівня синього світла та трирічну заводську гарантію в Китаї (в інших регіонах модель поки не представлена). Ціна новинки складає $138 без урахування знижки для перших покупців.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

В Україні дозволили розмитнювати автомобілі через “Дію“

Опубліковано

В Україні дозволили розмитнювати автомобілі через “Дію“

На сайті українського парламенту, повідомляється що Верховна Рада України ухвалила законопроєкт No10380, який передбачає запровадження послуг з розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації в мобільному додатку «Дія».

Документ передбачає створення електронної бази даних для коригування митної вартості автомобілів. База має містити інформацію про митну вартість нових транспортних засобів з урахуванням марки, моделі, двигуна та виду палива. Також розроблено механізм коригування митної вартості вживаних автомобілів.

При розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації у додатку “Дія” для визначення їхньої митної вартості будуть посилатися на вартість нового легкового автомобіля відповідної моделі з урахуванням віку автомобіля. Отже, для автомобіля віком 1 рік і менше коефіцієнт віку становить 0,95, для автомобіля віком 2 роки коефіцієнт віку дорівнює 0,7 і так далі. Для 10-річного автомобіля коефіцієнт становитиме 0,21.

Звертаємо увагу, що за потреби автомобіль, як і раніше, можна буде розмитнити на митниці.

Автори законопроєкту No10380 вважають, що впровадження розмитнення автомобілів через Дію знизить рівень корупції на митниці. Крім того, автомобілісти рідше втручатимуться в показання одометра.

24 квітня 2024 року народні депутати прийняли за основу законопроєкт No10380. Тепер його переглядатиме парламентський Комітет. Які поправки запропонували до документу нардепи, невідомо. Після чого, законопроєкт буде повторно винесено до сесійної зали парламенту для другого читання.

Також читайте:

Новий мобілізаційний закон. Що чекає чоловіків, які не оновили дані в ТЦК.

Німеччина стала на бік мігрантів та замінить прострочені паспорти українців іншим документом

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики

Опубліковано

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики

Крім лінійки недорогих телевізорів Xiaomi Smart TV A Pro 2025, які виробник випустив для європейського ринку, у продаж надійшла серія Xiaomi TV A 2025. Вона коштує ще менше.

Телевізори Xiaomi TV A 2025 також у трьох розмірах, включаючи 43, 50 та 65 дюймів, при цьому їхня ціна становить 279, 349 та 549 євро. Для порівняння, 43- та 65-дюймові версії Xiaomi Smart TV A Pro 2025 коштують 299 та 599 євро. Варто зазначити, що для Європи з її митом це справді дуже низькі ціни на подібну техніку.

При ретельному порівнянні характеристик можна зробити припущення, що різниця полягає тільки в типі матриці, що використовується. Старша модель Xiaomi Smart TV A Pro 2025 отримала панель QLED, що забезпечує охоплення колірного простору DCI-P3 на 92%, а також підтримує розширений динамічний діапазон HDR10 та HLG. Цих характеристик немає в описі Xiaomi TV A 2025.

В іншому ж тут все те ж саме: роздільна здатність 3840 х 2160 пікселів, дві колонки по 10 Вт, 2 ГБ оперативної та 8 ГБ флеш-пам’яті, вбудований Google Асистент та Chromecast, модулі Bluetooth 5.0 та Wi-Fi.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.