Connect with us

MOBILZONE

Кращі телефони Xiaomi в 2020 році

Опубліковано

Кращі телефони Xiaomi в 2020 році

Огляд лінійки телефонів Xiaomi Mi і Redmi 2020 року, а також кращі телефони Xiaomi, які ви можете купити в Європі і у Україні зокрема.

1 Xiaomi Mi 10
2 Xiaomi Mi 10T Pro
3 Xiaomi Poco X3 NFC
4 Xiaomi Mi 10 Lite
5 Xiaomi Mi Note 10 Lite

Можливо, ви про це не знаєте, але компанія Xiaomi, якій вже 10 років, є третім за величиною виробником смартфонів у світі. У неї є ряд високоякісних, але, тим не менш, доступних за ціною телефонів в рамках флагманських лінійок Mi і серед бюджетних моделей Redmi. Дуже часто ці пристрої не мають собі рівних по співвідношенню ціни і якості. З листопада 2018 року Xiaomi офіційно продавала свої телефони через офіційний магазин Mi Store, але як і раніше дешевше (і часто простіше, коли вони нові) імпортувати їх з Китаю за допомогою таких сайтів, як GearBest і Geekbuying.

Огляд кращих телефонів Xiaomi 2020

Останні телефони Xiaomi часто анонсуються в Китаї і Індії задовго до того, як вони надійдуть до Європи і Великобританію. Це може означати, що існують певні труднощі з отриманням зразків для тестування та вивчення даних під час початкового запуску. Компанія робить все можливе, щоб надавати ці телефони якомога швидше, покладаючись часом на китайських імпортерів та іноземних колег, але іноді це просто неможливо. Сьогоднішнє завдання простіше: перед вами п’ятірка кращих смартфонів 2020 з тих, які вже вийшли на міжнародний ринок, і ми пропонуємо їх нам інформацію про те.

1. Xiaomi Mi 10 – кращий в цілому

Кращі телефони телефони телефоны телефон телефон Xiaomi 2020

В даний час на вершині лінійки Xiaomi перебуває Mi 10. Це щось на зразок поліпшеного Mi 9, і тому ми спостерігаємо значне підвищення ціни, яке виводить його в стандартний флагманський сегмент. Проте, Mi 10 як і раніше здатний успішно конкурувати зі своїми аналогами.

Деякі з нових функцій апарату – це додавання можливості обміну даними в мережах нового покоління 5G, оновлений дисплей, нова камера зі 108-мегапіксельним первинним сенсором (частина основного фото-модуля з чотирма об’єктивами ззаду), батарея більшої ємності 4780 мАч і заміна оперативної пам’яті LPDDR4 на LPDDR5.

Провідна зарядка характеризується потужністю 30 Вт, і тут модель відстає від деяких конкурентів, але Xiaomi Mi 10 лідирує по потужності бездротової зарядки 30 Вт. Ви також отримуєте процесор Snapdragon 865 і до 12 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечують приголомшливу продуктивність.

2. Xiaomi Mi 10T Pro – кращий преміум-середній смартфон

Кращі телефони телефони телефоны телефон телефон Xiaomi 2020

Цей китайський телефон тепер є однією з наших головних рекомендацій в лінійці Xiaomi, поступаючись, мабуть, лише Mi 10 і Mi 10 Pro. Ми б хотіли побачити OLED-панель, бездротову зарядку і деякі поліпшення в дизайні, але це все жертви, на які можна піти заради того, щоб смартфон з дуже сильним в цілому пакетом специфікацій поставлявся за нижчою ціною.

Xiaomi робить ставку на конкурентоспроможність Mi 10T Pro, ретельно поєднуючи скорочення витрат з вражаючим. Потужний процесор Snapdragon 865, дисплей з частотою оновлення 144 Гц, камера з роздільною здатністю 108 МП, неймовірна потужність акумулятора і можливість підключення 5G: все це характеристики, які ніяк не можна віднести до звичайного середнього рівня. І взагалі: по заявленим характеристикам Mi 10T Pro просто не має собі рівних серед аналогів.

3. Xiaomi Poco X3 NFC – краще співвідношення ціни і якості.

Кращі телефони телефони телефоны телефон телефон Xiaomi 2020

Ціна Xiaomi Poco X3 NFC стартує від 199 фунтів стерлінгів (близько 250 доларів США), і цей смартфон не ідеальний. Велика батарея робить його громіздким, і деяким не подобається його естетика. Втім, здебільшого це лише невеликі скарги, особливо якщо порівнювати їх з незліченними сильними сторонами X3: потужними характеристиками, відмінною камерою, красивим дисплеєм і абсолютно фантастичним часом автономної роботи.

Той факт, що ви можете отримати все це менш ніж за 200 фунтів стерлінгів, майже неймовірне і робить Poco X3 кращим бюджетним телефоном 2020 року.

4. Xiaomi Mi 10 Lite – кращий недорогий телефон 5G

Кращі телефони телефони телефоны телефон телефон Xiaomi 2020

Якщо вам потрібен телефон 5G, Mi 10 Lite – найдоступніший спосіб отримати його в поточній лінійці Xiaomi. Насправді, це один з найдоступніших телефонів 5G в світі. Модель являє собою урізану версію флагмана Mi 10, але компанія Xiaomi не відняти у апарату занадто багато чого, тому Mi 10 Lite і раніше пропонує користувачеві багатий набір функцій.

Чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G – вражаюче потужний процесор, плюс Xiaomi також наділила Mi 10 Lite іншими преміальними функціями, включаючи швидку зарядку потужністю 20 Вт і основну квадро-камеру з первинним сенсором на 48 Мп.

 

5. Xiaomi Mi Note 10 Lite – кращий смартфон середнього рівня

Кращі телефони телефони телефоны телефон телефон Xiaomi 2020

Xiaomi Mi Note 10 – перший в світі телефон з камерою на 108 Мп, і тепер знайти його стає все важче. Але ця версія Lite володіє багатьма аналогічними функціями. Правда, у квадро-камери з чотирма об’єктивами дозвіл первинного сенсора знижується до 64 мегапікселів, але всі інші характеристики залишаються колишніми, включаючи величезну батарею ємністю 5260 мАг з швидкою зарядкою 30 Вт, процесор Qualcomm Snapdragon 730G і широкий 6,47-дюймовий AMOLED-дисплей .

Апарат дуже схожий ще й на Redmi Note 9, але Mi Note 10 Lite пропонує більш вигідну ціну, особливо якщо врахувати наявність більш ємною батареї і більш якісного дисплея з вбудованим датчиком відбитків пальців. На даний момент Mi Note 10 Lite – це кращий варіант телефону Xiaomi середнього класу.

 

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi випустила нову недорогу мініатюрну електробритву

Опубліковано

Xiaomi випустила нову недорогу мініатюрну електробритву

Xiaomi випустила нову модель електричної бритви Mijia Electric Shaver S200. Вона компактна, підтримує сухе та вологе гоління, заряджається через USB Type-C та підтримує функцію автоматичного включення.

Вбудований у Xiaomi Mijia Electric Shaver S200 двигун здатний розганятися до 8000 обертів на хвилину, що гарантує високу ефективність гоління. Конструкція з двома «плаваючими» лезами забезпечує плавний контакт зі шкірою та знижує ризик порізів. Завдяки захисту IPX7, пристрій можна мити після використання. Це також дозволяє використовувати піну або гель для гоління.

Цікавою функцією став автоматичний запуск під час контакту зі шкірою, що виключає необхідність натискання будь-яких кнопок. Вбудованого заряду вистачає на 60 хвилин автономної роботи, а заряджати гаджет можна від адаптера зі смартфонами.

Новинка пропонується у сірому, срібному та білому кольорах за ціною близько 25 доларів.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Китаї назвали вартість електрокара Xiaomi SU7

Опубліковано

У Китаї назвали вартість електрокара Xiaomi SU7

Сьогодні, 28 березня 2024 року, в Китаї стартували офіційні продажі першого автомобіля Xiaomi – SU7. Повністю електричний седан пропонується в декількох модифікаціях і вже доступний для замовлення в 59 магазинах в 29 містах по всій країні.

Xiaomi SU7 на старті продажів пропонуватиметься у двох версіях, коли Xiaomi SU7 Pro вийде наприкінці травня:

  • Базова версія: задній привід, розгін до 100 км/год за 5,28 секунд, максимальна швидкість 210 км/год, 15 хвилин зарядки дають 350 км шляху, запас ходу близько 700 км, автопілот Xiaomi Pilot Pro.
  • SU7 Pro: задній привід, розгін до 100 км/год за 5,7 секунди, максимальна швидкість 210 км/год, запас ходу 830 км, 15 хвилин зарядки дають 570 км шляху, автопілот Xiaomi Pilot Max.
  • Max-версія: повний привід, розгін до 100 км/год за 2,78 секунд, максимальна швидкість 264 км/год, запас ходу до 800 кілометрів, 15 хвилин зарядки дають 510 км шляху, автопілот Xiaomi Pilot Max.

Автомобіль працює під керуванням фірмової операційної системи HyperOS з глибокою інтеграцією з іншими пристроями Xiaomi, а також підтримкою Apple AirPlay та CarPlay для власників iPhone. У нього цифрова панель приладів у вигляді 7,1-дюймового екрану і мультимедійний сенсорний дисплей діагоналлю 16,1 дюйма. За звук відповідає аудіосистема із 15 динаміків з підтримкою Dolby Atmos.

Ціна Xiaomi SU7 стартує від 30 тисяч доларів за базову версію, SU7 Pro коштує 34 тисячі доларів, а просунута Max-комплектація коштуватиме 41 тисячу доларів.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Бронювання за гроші: ухвалили рішення про зміни у мобілізації

Опубліковано

Бронювання за гроші: ухвалили рішення про зміни у мобілізації

Член профільного комітету Ігор Копитін заявив, що його колеги відхилили пропозицію щодо “бронювання за гроші”.

За його словами, думки були різні щодо бронювання людей, які отримують певну зарплату і платять податки, але вони були відхилені «навіть без обговорення».

“Мета цього законопроєкту – встановлення соціальної справедливої мобілізації. Якби ми затвердили окремі правки, це фактично означало б «війна для бідних», а це не припустимо», – пояснив Копитін.

Водночас депутат не виключив, що автори правок можуть запропонувати їх в залі Верховної Ради повторно.

Також читайте:

Закон про повторний медогляд обмежено придатних чоловіків заблокували.

Молдова буде допомагати Україні ловити ухилянтів.

 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Xiaomi випустила нову недорогу мініатюрну електробритву
MOBILZONE35 хв. тому

Xiaomi випустила нову недорогу мініатюрну електробритву

У Китаї назвали вартість електрокара Xiaomi SU7
MOBILZONE38 хв. тому

У Китаї назвали вартість електрокара Xiaomi SU7

Бронювання за гроші: ухвалили рішення про зміни у мобілізації
MOBILZONE3 години тому

Бронювання за гроші: ухвалили рішення про зміни у мобілізації

Київстар підвищує тарифи на мобільний зв'язок та інтернет
MOBILZONE4 години тому

Київстар підвищує тарифи на мобільний зв’язок та інтернет

В одній з областей України виявили 40000 ухилянтів від мобілізації: поліції доручили примусово доставляти їх у ТЦК
MOBILZONE6 години тому

В одній з областей України виявили 40000 ухилянтів від мобілізації: поліції доручили примусово доставляти їх у ТЦК

У ТЦК пояснили спалахи агресії по відношенню до чоловіків
MOBILZONE9 години тому

У ТЦК пояснили спалахи агресії по відношенню до чоловіків

Закон про повторний медогляд обмежено придатних чоловіків заблокували
MOBILZONE10 години тому

Закон про повторний медогляд обмежено придатних чоловіків заблокували

Xiaomi випустила складну стельову сушарку для білизни з підсвічуванням
MOBILZONE23 години тому

Xiaomi випустила складну стельову сушарку для білизни з підсвічуванням

Розумні ваги Xiaomi S400 отримали функцію вимірювання складу тіла
MOBILZONE23 години тому

Розумні ваги Xiaomi S400 отримали функцію вимірювання складу тіла

Мобілізація в Україні: кого можуть виключити з військового обліку уже з 1 квітня
MOBILZONE1 день тому

Мобілізація в Україні: кого можуть виключити з військового обліку уже з 1 квітня

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.