Xiaomi випустила повністю бездротові навушники Mi AirDots 2 SE з шумозаглушення за ціною $ 24

Компанія Xiaomi випустила більш доступну версію повністю бездротових навушників Mi AirDots 2 – модель Mi AirDots 2 SE. Пристрій вийшло майже в 2 рази більш доступним в порівнянні з попередньою моделлю, за що довелося заплатити відсутністю підтримки кодека LHDC і бездротовою зарядкою.

Проте, новинка пропонує своїм користувачам підтримку Bluetooth 5.0 і AAC. Сигнал передається одночасно на обидва навушника, що забезпечує більш стійке з’єднання. Вбудованого в навушники акумулятора досить для автономної роботи протягом 5 годин. При цьому маса кожного навушника становить 4,7 м комплектний зарядний кейс масою 48 г додає додаткові 20 годин автономної роботи, а його повна зарядка через порт USB-C займає півтори години.

Управління роботою навушників здійснюється за допомогою сенсорної панелі. Завдяки функції визначення носіння відтворення автоматично призупиняється і поновлюється. Пристрій володіє інтеграцією зі смартфонами з фірмовою оболонкою MIUI. Завдяки цьому відбувається автоматичне сполучення при першому відкритті кейса, а в смартфоні можна побачити рівень заряду батареї кожного окремого навушника і кейса. Новинка підтримує функцію шумозаглушення Environmental Noise Cancellation, яка за допомогою двох мікрофонів усуває сторонні шуми під час розмов. Але функції активного шумозаглушення немає.

Нові бездротові навушники Xiaomi Mi AirDots 2 SE вже доступні для попереднього замовлення в Китаї за ціною близько $ 24, а початок постачань запланований на 19 травня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.