Connect with us

MOBILZONE

iPhone 12 Pro отримає ProMotion дисплей, збільшену батарею і поліпшену камеру

Опубліковано

iPhone 12 Pro отримає ProMotion дисплей, збільшену батарею і поліпшену камеру

У міру наближення термінів офіційного анонса смартфонів Apple наступного покоління в мережі з’являється все більше чуток про ці пристрої. Черговий витік, опублікований у вигляді ролика на каналі EverythingApplePro, розкриває ймовірні характеристики моделі iPhone 12 Pro.

Одним з найбільш істотних поліпшень в прийдешньому смартфоні Apple iPhone 12 Pro стане новий дисплей ProMotion. Він забезпечить частоту оновлення зображення 120 Гц. Частоту 90 Гц, яку можна зустріти в деяких смартфонах на ринку, в Apple вирішили пропустити. При цьому технологія ProMotion дозволить інтелектуально перемикатися між різними режимами роботи з різною частотою оновлення, в залежності від типу виведеного контенту. Таким чином, в залежності від активного фільму або гри фактична частота може становити 24 Гц, 60 Гц або 120 Гц. У таких завданнях, як перегляд сайтів або читання електронних книг, частота буде автоматично знижуватися для економії заряду батареї.

Більш висока частота оновлення зображення на дисплеї збільшить навантаження на батарею. Також на споживання енергії вплине і впровадження підтримки стандарту зв’язку 5G. Таким чином, новий iPhone 12 Pro отримає батарею більшої ємності в порівнянні зі своїм попередником.

Додатково зазначається, що ProMotion дисплей з частотою оновлення 120 Гц буде доступний тільки у версії Pro, а моделі iPhone 12 без закінчення Pro отримають дисплей з частотою оновлення 60 Гц.

Також стало відомо, що в смартфоні iPhone 12 Pro компанія Apple зменшить розмір вирізу, в якому розміщуються камера і компоненти системи Face ID. Однак, незважаючи на мініатюризацію компонентів, Apple також працює над розширенням функціональних можливостей системи Face ID. Ця система в iPhone 12 Pro буде здатна працювати не тільки з великими кутами нахилу, як у iPad pro, але також отримає нові алгоритми динамічного зондування, які дозволять збільшувати окремі елементи особи і більш ефективно відслідковувати їх. Не уточнюється, чи зможе система Face ID працювати в ландшафтному режимі.

Згідно з наявною інформацією, Apple тестувала 64-мегапіксельну камеру, але змушена була відмовитися від її використання через погану роботу системи автоматичного фокусування. Тому нові смартфони iPhone 12 будуть поставлятися з 12-мегапіксельним сенсором і поліпшеним автофокусом, які працюють в 2-3 рази швидше в порівнянні з нинішнім поколінням. Частково це пов’язано з використанням нового сенсора LiDAR, який також дозволить підвищити якість зйомки в умовах слабкого освітлення.

Разом з поліпшеною системою електронної стабілізації зображення, він дозволить поліпшити зйомку відео Slow Motion, нічного неба і нічних сцен. Крім того, за допомогою LiDAR вдасться підвищити і якість портретних фотографій. Зйомка портретних відео також буде покращена, але можливо ця функція з’явиться не відразу, а буде випущена разом з наступними оновленнями операційної системи або ж зовсім тільки з анонсом iPhone 13, так як на поточний момент робота цієї функції не забезпечує задовільного результату.

Робота функції Smart HDR також буде покращена завдяки більш якісному шумозаглушенню. Теле камера отримає можливість 3-кратного оптичного збільшення, а також підтримку нічного режиму зйомки. Однак для надширококутний модуля ці поліпшення не передбачені. Зате планується поліпшити роботу функції Digital Zoom, реалізувавши в ній 30-кратне збільшення в порівнянні з 10-кратним збільшенням в нинішньому поколінні.

Серед інших поліпшень і доробок називаються робота мікрофонів при захопленні звуку в процесі запису відео. Стабілізація зображення зі зрушенням сенсора може з’явитися в 6,7-дюймові моделі iPhone 12 Pro. Материнська плата розділена на дві частини і з’єднана стрічковим кабелем. Це викликано необхідністю установки більшої L-образної батареї

Facebook Comments

MOBILZONE

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

Опубліковано

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

В асортименті realme з’явився новий адаптер живлення на основі нітриду галію (GaN) із високою потужністю. Він універсальний і підходить для зарядки будь-яких сучасних пристроїв, чи то смартфон, планшет, навушники або навіть ноутбук.

Максимальна вихідна потужність зарядного пристрою становить 240 Вт, що робить його універсальним. Адаптер виконаний у мінімалістичному дизайні із одним портом USB Type-C. Його розміри становлять 57,82 х 57,94 х 30,39 мм, а вага – 173 грами.

Заявлена щільність потужності – 2,34 Вт/см³. Адаптер підтримує протокол швидкої зарядки SuperVOOC, що робить його сумісним з усіма реальними пристроями. Крім того, він підтримує інші поширені стандарти, включаючи Quick Charge 3.0 і Power Delivery 3.0, хоча в цьому випадку вихідна потужність обмежена на рівні 65 Вт.

Новинка вже доступна у Китаї за ціною 299 юанів, що еквівалентно приблизно $41.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Опубліковано

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Малозабезпечені українські сім’ї мають право на державні виплати. Розмір фінансової допомоги вираховується, як різниця між розміром прожиткового мінімуму та його середньомісячним сукупним доходом.

Фахівці з “Юридичного радника для ВПО” повідомляють, що всі працездатні члени сім’ї повинні навчатися, працювати або стати на облік у центрах зайнятості. Також можна взяти відпустку по догляду за дитиною до 3-ох років.

В умовах воєнного стану діє виняток: соціальна допомога може бути призначена на шість місяців, якщо в сім’ї є працездатна особа, яка відповідає таким вимогам:

  •  є ВПО і не працює або не сплатила ЄСВ у період, за який враховуються доходи;
  • і/або повернулася після тривалого перебування/міграції за кордоном, не працює або не сплатила/за неї не сплачено ЄСВ, не перебуває на обліку як ВПО та звертається за призначенням допомоги не раніше ніж через 15 робочих днів після повернення.

Розмір допомоги, що надається державою, не є фіксованим, а визначається індивідуально.

Для отримання матеріальної допомоги, представники сім’ї мають звернутися до:

  • виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної ОТГ за місцем реєстрації чи проживання;
  • органи населення та соціального захисту;
  • ЦНАП.

Подати документи на отримання матеріальної допомоги можна особисто – відвідавши відповідну установу або надіслати їх поштою.

Також читайте:

Обленерго видало нове роз’яснення, коли потрібно передати показники лічильника електроенергії

Київстар переходить на нові номери SIM-карток з кодом 077

Як українцям узаконити перебування у Польщі без паспорту

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Опубліковано

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Бренд Redmi випустив оновлену версію бюджетного монітора A27Q. Модифікація з приставкою 2025 в назві отримали IPS-матрицю з підвищеною частотою оновлення та незвично високим для своєї цінової категорії показником достовірності передачі кольору.

Redmi A27Q 2025 оснащений 27-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів та частотою оновлення 100 Гц. Виробник заявляє про охоплення 95% колірного простору DCI-P3 та показник ΔE менше двох одиниць, що відповідає рівню недорогих професійних моніторів.

Набір інтерфейсів включає роз’єм DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0, а також 3,5-мм гніздо для навушників. Доповнюють список особливостей моделі сертифікація TUV на відповідність вимогам до низького рівня синього світла та трирічну заводську гарантію в Китаї (в інших регіонах модель поки не представлена). Ціна новинки складає $138 без урахування знижки для перших покупців.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.