Connect with us

Бізнес

Виставка IFA 2020 скасована через пандемію коронавірусу

Опубліковано

Офіційний акаунт виставки побутової електроніки Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) в Instagram повідомив, що захід вперше скасовується. Виставка повинна була початися 4 вересня. 

Причина пов’язана з рішенням уряду Берліна заборонити до 24 жовтня будь-які заходи за участю понад 5000 чоловік. Однак, організатори повідомляють, що передбачали такий хід подій і вже обговорює альтернативні варіанти і концепції. 

Ми очікували такого розвитку, з огляду на пандемію, яка постійно розвивається, і розуміємо, що тепер у нас є чітка нормативно-правова база, яка дозволяє нам, нашому партнеру Messe Berlin і нашим учасники виставки скорегувати плани на IFA 2020. 

Раніше організатори скасували щорічну прес-конференцію IFA Global, яка повинна була пройти з 4 по 6 квітня на Кіпрі.

Нагадаємо, першою скасованою виставкою у 2020 році стала Mobile World Congress в Барселоні. Тоді рішення про скасування приймалося за два тижні до старту виставки. 

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

Бізнес

Qualcomm очікує падіння ринку смартфонів на 30% у наступному кварталі

Опубліковано

Qualcomm прогнозує зниження обсягу поставок смартфонів на 30% у другому кварталі поточного року. Про це сказано у фінансовому звіті компанії за перші три місяці року. 

Прогноз заснований на результатах першого кварталу: за цей період мобільний ринок впав на 21%. Через це Qualcomm показала погіршення результатів у чистому прибутку (-29% у порівнянні з минулим роком), хоча і досягла поставленої мети за загальними доходами. 

На думку Qualcomm, три фактори можуть вплинути на продажі смартфонів у наступні місяці: стан глобального ланцюжка поставок, попит на нові смартфони і вплив політики держав щодо запобігання поширенню COVID-19 на довіру бізнесу і покупців.

Facebook Comments
Читати далі

Бізнес

Apple сподівається знову відкрити роздрібні магазини у травні

Опубліковано

Віце-президент Apple із роздрібної торгівлі та персоналу, Дейдра О’Брайан, розповіла своїм підлеглим, що вона очікує відкриття «багатьох» роздрібних магазинів у травні. На поточний момент всі торгові точки Apple за межами Китаю закриті через COVID-19. 

О’Брайан не уточнила, про які регіони йде мова, але заявила, що компанія «продовжує відстежувати ситуацію в кожній локації». Про це повідомляють джерела Bloomberg серед співробітників магазинів Apple, прес-служба компанії не прокоментувала інформацію. 

У кінці березня повідомлялося, що Apple сподівається відкрити як мінімум частину магазинів у першій половині квітня. Компанія закривала Apple Store і в Китаї, однак, на початку березня знову запустила їх роботу через зниження загрози. 

Невідомо, коли до роботи в офісах зможуть повернутися корпоративні співробітники Apple, але глава корпорації Тім Кук заявив, що коли це станеться, всім доведеться проходити перевірку температури і заповнювати чек-листи із самопочуття. 

Facebook Comments
Читати далі

Бізнес

Масове виробництво iPhone 12 затримується

Опубліковано

Компанія Apple затримує початок масового виробництва iPhone 12, як мінімум на місяць, через пандемію COVID-19, повідомляє The Wall Street Journal.

За даними WSJ, Apple також скоротила кількість iPhone, які вона планує випустити в другій половині цього року, на 20%.

З чуток, Apple планує представити нові iPhone у вересні 2020 року, але в продаж вони надійдуть у жовтні або листопаді.

Очікується, що в цьому році Apple випустить чотири моделі iPhone з підтримкою 5G, включаючи одну 5,4-дюймову, дві 6,1-дюймові та одну 6,7-дюймову версію.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.