Connect with us

MOBILZONE

Huawei запускає смарт-годинник Watch GT 2e зі 100 режимами тренувань і поліпшеними функціями відстеження стану здоров’я

Опубліковано

Париж, 26 березня 2020 р. Підрозділ Huawei Consumer Business Group (CBG) представив нове доповнення до популярної серії розумних годинників Huawei Watch GT 2 — Huawei Watch GT 2e. Створений надихати на активний спосіб життя, смарт-годинник підтримує 100 режимів тренувань — від традиційних видів спорту до більш сучасних вправ.

 

Для смарт-годинника Watch GT 2e Huawei уперше представила функцію моніторингу насичення крові киснем (SpO2). Забезпечуючи до 2 тижнів автономної роботи, пристрій робить спорт частиною повсякденного життя користувачів. Новий годинник також підтримує функції моніторингу частоти серцевих скорочень, нагадування про аномальний серцевий ритм, а також контролю тиску та якості сну, що дозволяє користувачам стежити за станом здоров’я в режимі реального часу. 

 

Окрім того, Huawei Watch GT 2e вирізняється поліпшеним дизайном порівняно зі смарт-годинником попереднього покоління. Також були представлені нові кольори — «М’ятно-зелений» (Mint Green) та «Червоний» (Lava Red). Huawei Watch GT 2e оснащено 1,39-дюймовим високоточним сенсорним дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю Retina. Завдяки якісному дисплею користувачі завжди можуть отримати доступ до інформації, навіть знаходячись на вулиці сонячного літнього дня. 

 

Huawei Watch GT 2e

У популярній серії Huawei також представила Huawei Watch GT 42 мм у кольорі корпусу «Золотисто-бежевий» (Champagne Gold) з ремінцями в двох нових кольорах ― «Білий» (Frosty White) і «Коричнево-червоний» (Chestnut Red). Новий смарт-годинник Huawei Watch GT 42 мм також підтримує функцію відстеження циклу, призначену для жінок.

Huawei Watch GT 2 42 мм — «Коричнево-червоний» (Chestnut Red) і «Білий» (Frosty White)

 

Стильний дизайн 

Смарт-годинник Huawei Watch GT 2e вирізняється спортивним дизайном, тоді як Watch GT 2 — більш класичний. На відміну від традиційної форми годинника, в якій циферблат відділений від ремінця, Watch GT 2e оснащено круглим циферблатом з інтегрованим ремінцем, завдяки чому пристрій має сучасний та стильний вигляд. У корпус з нержавіючої сталі вбудована заводна головка, яка гармонує з вигнутим силуетом годинника. Huawei Watch GT 2e випускається в чотирьох нових кольорах: «Графітово-чорний» (Graphite Black), «Червоний» (Lava Red), «М’ятно-зелений» (Mint Green) та «Білий» (Icy White), а його ремінець виготовлено з м’якого та зручного фтореластоміру. Оснащений 1,39-дюймовим високоточним сенсорним AMOLED-дисплеєм, смарт-годинник чудово передає візуальне зображення, завдяки чому всі деталі можна роздивитися навіть під яскравим сонцем.

 

Huawei Watch GT 2e також має оновлені циферблати зі ще кращими можливостями. Багатофункціональний циферблат можна налаштувати відповідно до власних вподобань, наприклад, обрати для заставки зображення із власної фотогалереї для персоналізації розумного годинника.

 

Провідний досвід занять спортом зі 100 режимами тренувань

Завдяки різним режимам відстеження спортивних результатів у Huawei Watch GT 2e користувачі отримують нові можливості для занять будь-яким видом спорту.

Huawei Watch GT 2e підтримує 15 професійних спортивних режимів, зокрема вісім активностей на свіжому повітрі (біг, ходіння, альпінізм, піший туризм, біг пересіченою місцевістю, велосипед, плавання у відкритих водоймах, триатлон) та сім активностей у приміщенні (ходіння, біг, велосипед, плавання у басейні, фрістайл, еліптичний тренажер, гребля). Також він може автоматично визначати 6 професійних спортивних режимів для інтелектуального відстеження результатів.

 

Huawei Watch GT 2e підтримує 85 кастомізованих режимів тренувань за 6 категоріями: екстремальний спорт, активний відпочинок та дозвілля, фітнес, водні види спорту, спортивні ігри з м’ячем (бейсбол) та зимові види спорту. Серед активностей — вуличні танці та паркур, скелелазіння та йога, балет та бокс. 

 

Поки користувачі насолоджуватимуться улюбленими видами спорту, Huawei Watch GT 2e записуватиме ключові дані про тривалість занять, спалені калорії, пульс, прогрес у фізичних навантаженнях, час на відновлення тощо. Смарт-годинник надаватиме точний план тренувань та створюватиме інфографіку з даними, котрою можна поділитися в соцмережах в один клік.

Huawei Watch GT 2e має внутрішню пам’ять для зберігання до 500 mp3-аудіо. Завдяки додатку Huawei Music та Bluetooth-навушникам користувачі можуть насолоджуватися тренуваннями під улюблений список треків.

 

Перший глобальний запуск функції моніторингу рівня насиченості крові киснем (SpO2)

Завдяки датчику частоти серцевих скорочень, технології моніторингу серцевих скорочень Huawei Truseen™ 3.5, технології відстеження рівня стресу TruRelex™ та технології Trusleep™ 2.0 розумний годинник Huawei Watch GT 2e дозволяє користувачам слідкувати за пульсом, рівнем стресу та якістю сну в режимі реального часу. Вони можуть контролювати загальний стан їхнього здоров’я. Смарт-годинник сповістить користувача в разі зависокої або занизької частоти серцевих скорочень. Huawei Watch GT 2e працює на базі фірмового чипсета Huawei Kirin A1, що забезпечує до двох тижнів автономної роботи.

 

Huawei Watch GT 2e підтримує функцію моніторингу рівня насиченості крові киснем (SpO2). Вона вперше запущена для глобального ринку. Протягом хвилини користувачі можуть легко визначити рівень SpO2 та оцінити свій стан за цим показником у будь-який час.

 

Також Huawei анонсує випуск Huawei Watch GT 2 42 мм з функцією відстеження менструального циклу та у нових кольорах — «Білому» (Frosty White) і «Коричнево-червоному» (Chestnut Red). За допомогою смарт-годинника користувачі можуть отримувати нагадування щодо періоду фертильності та менструального циклу, додаючи відповідну інформацію про його тривалість. Окрім того, прогнозування щодо циклу можна отримувати через додаток Huawei Health.

 

З кінця квітня розумний годинник Huawei Watch GT 2e з’явиться в Україні. Орієнтовна ціна ― 4 999 грн. 

Facebook Comments

MOBILZONE

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

Опубліковано

realme випустила універсальну 240-ватну GaN-зарядку

В асортименті realme з’явився новий адаптер живлення на основі нітриду галію (GaN) із високою потужністю. Він універсальний і підходить для зарядки будь-яких сучасних пристроїв, чи то смартфон, планшет, навушники або навіть ноутбук.

Максимальна вихідна потужність зарядного пристрою становить 240 Вт, що робить його універсальним. Адаптер виконаний у мінімалістичному дизайні із одним портом USB Type-C. Його розміри становлять 57,82 х 57,94 х 30,39 мм, а вага – 173 грами.

Заявлена щільність потужності – 2,34 Вт/см³. Адаптер підтримує протокол швидкої зарядки SuperVOOC, що робить його сумісним з усіма реальними пристроями. Крім того, він підтримує інші поширені стандарти, включаючи Quick Charge 3.0 і Power Delivery 3.0, хоча в цьому випадку вихідна потужність обмежена на рівні 65 Вт.

Новинка вже доступна у Китаї за ціною 299 юанів, що еквівалентно приблизно $41.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Опубліковано

Грошова допомога малозабезпеченим українцям: як отримати виплати

Малозабезпечені українські сім’ї мають право на державні виплати. Розмір фінансової допомоги вираховується, як різниця між розміром прожиткового мінімуму та його середньомісячним сукупним доходом.

Фахівці з “Юридичного радника для ВПО” повідомляють, що всі працездатні члени сім’ї повинні навчатися, працювати або стати на облік у центрах зайнятості. Також можна взяти відпустку по догляду за дитиною до 3-ох років.

В умовах воєнного стану діє виняток: соціальна допомога може бути призначена на шість місяців, якщо в сім’ї є працездатна особа, яка відповідає таким вимогам:

  •  є ВПО і не працює або не сплатила ЄСВ у період, за який враховуються доходи;
  • і/або повернулася після тривалого перебування/міграції за кордоном, не працює або не сплатила/за неї не сплачено ЄСВ, не перебуває на обліку як ВПО та звертається за призначенням допомоги не раніше ніж через 15 робочих днів після повернення.

Розмір допомоги, що надається державою, не є фіксованим, а визначається індивідуально.

Для отримання матеріальної допомоги, представники сім’ї мають звернутися до:

  • виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної ОТГ за місцем реєстрації чи проживання;
  • органи населення та соціального захисту;
  • ЦНАП.

Подати документи на отримання матеріальної допомоги можна особисто – відвідавши відповідну установу або надіслати їх поштою.

Також читайте:

Обленерго видало нове роз’яснення, коли потрібно передати показники лічильника електроенергії

Київстар переходить на нові номери SIM-карток з кодом 077

Як українцям узаконити перебування у Польщі без паспорту

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Опубліковано

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Бренд Redmi випустив оновлену версію бюджетного монітора A27Q. Модифікація з приставкою 2025 в назві отримали IPS-матрицю з підвищеною частотою оновлення та незвично високим для своєї цінової категорії показником достовірності передачі кольору.

Redmi A27Q 2025 оснащений 27-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів та частотою оновлення 100 Гц. Виробник заявляє про охоплення 95% колірного простору DCI-P3 та показник ΔE менше двох одиниць, що відповідає рівню недорогих професійних моніторів.

Набір інтерфейсів включає роз’єм DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0, а також 3,5-мм гніздо для навушників. Доповнюють список особливостей моделі сертифікація TUV на відповідність вимогам до низького рівня синього світла та трирічну заводську гарантію в Китаї (в інших регіонах модель поки не представлена). Ціна новинки складає $138 без урахування знижки для перших покупців.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.