Connect with us

MOBILZONE

Huawei представила флагманську лінійку смартфонів Huawei P40 Pro+, P40 Pro та P40

Опубліковано

Оснащені наразі найбільшим CMOS-датчиком від Huawei, флагманські смартфони серії P40 поєднують чудові можливості камер для зйомки у форматі Super Definition, високу продуктивність 5G та ультрасучасний дизайн

 

Париж, 26 березня 2020 р. — Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) оголосив про випуск нових флагманських смартфонів серії Huawei P40 — P40 Pro+, P40 Pro та P40. Новинки вирізняються ультрасучасним дизайном та інноваційними камерами, які знову розширюють можливості мобільної фотографії та зйомки відео. 

 

Смартфони серії Huawei P40 забезпечують неймовірну якість фотографій. Великий 1/1,28-дюймовий датчик із пікселями розміром 2,44 мкм дозволяє поглинати більше світла для кращої зйомки в умовах слабкого освітлення, а нова камера-перископ забезпечує 10-кратний оптичний зум. Усі флагманські смартфони серії працюють на Kirin 990 5G та підтримують високошвидкісний 5G і Wi-Fi 6 Plus. Удосконалене апаратне забезпечення вбудовано в елегантний та компактний корпус із дисплеєм Huawei Quad-curve Overflow.

 

«Серія Huawei P завжди поєднувала інноваційну естетику та доступне апаратне забезпечення преміумкласу, ввібравши в себе найкращі характеристики у галузях промислового дизайну та технологій. Оснащені провідним датчиком, системою камер, яку ми розробили спільно із Leica, потужним чипсетом та технологією Huawei XD Fusion Engine, смартфони серії P40 пропонують надзвичайні можливості зйомки у форматі Super Definition. Ці новинки дозволять користувачам втілити в життя свої творчі задуми», — прокоментував Річард Ю (Richard Yu), генеральний директор Huawei Consumer BG.

 

Неймовірний дизайн

Смартфони Huawei P40 Pro та P40 Pro+ оснащені дисплеєм Huawei Quad-curve Overflow. Дисплей загнутий з усіх чотирьох боків, що надає йому обтічну форму. Завдяки ультравузьким рамкам та заокругленим кутам перегляд контенту дарує ще більше задоволення, а самі смартфони зручніше тримати в руці. Удосконалений сканер відбитків пальців, вбудований в екран, забезпечує на 30% швидшу біометричну автентифікацію. 

Huawei P40 Pro та P40 доступні у трьох варіантах глянцевого скла — «Білий» (Ice White), «Синій» (Deep Sea Blue) і «Чорний» (Black), та двох варіантах матового — «Золотий» (Blush Gold) та «Сріблястий» (Silver Frost). Huawei P40 Pro+ оснащено елегантною керамічною задньою панеллю, розробленою із застосуванням нанотехнологій. Цей унікальний дизайн доступний у двох кольорах — «Білий» (White Ceramic) та «Чорний» (Black Ceramic). 

 

Фотографія у форматі Super Definition

Флагманські смартфони серії Huawei P40 оснащено вдосконаленою системою камер Ultra Vision Leica, доступною в конфігураціях із трьома, чотирма та п’ятьма камерами. Huawei P40 дозволяє робити неймовірні знімки з ультраширококутною, ширококутною та телефотокамерою. Huawei P40 Pro оснащено революційною системою Quad-камер Leica з більш потужними камерами Ultra Wide Cine та ToF-камерою, які підтримують 50-кратний зум SuperSensing. Huawei P40 Pro+ дозволяє зафіксувати неймовірні деталі за допомогою технології SuperZoom з 10-кратним оптичним та 100-кратним максимальним цифровим зумом. 

 

Усі флагманські смартфони серії Huawei P40 оснащено датчиком Ultra Vision. 1/1,28-дюймовий за діагоналлю, датчик підтримує бінінг пікселів для забезпечення розміру пікселя 2,44 мкм та технологію Octa PD AutoFocus для високошвидкісного фокусу у будь-який час. Технологія Huawei XD Fusion Engine інтегрує та обробляє дані з декількох камер, щоб забезпечити всебічне поліпшення якості зображення. 

 

Huawei P40 Pro дозволяє наблизити віддалені об’єкти за допомогою 5-кратного оптичного, 10-кратного гібридного та 50-кратного максимального цифрового зумів. Уперше 5-кратну оптичну телефотокамеру в Huawei P40 Pro оснащено кольоровим фільтром RYYB, що дозволяє поглинати більше світла та покращити якість наближених фотографій. Huawei P40 Pro+ підтримує технологію SuperZoom Array зі 100-кратним зумом та нову камеру-перископ, що відбиває світло п’ять разів. Розробка дозволяє захопити на 178% більше світла для підтримки 10-кратного оптичного зуму. 

 

Новий датчик Multi-spectrum Colour Temperature та алгоритм на основі ШІ точно відтворюють тон і текстуру шкіри, підвищуючи точність передачі кольору на 45%. Алгоритми глибокого навчання забезпечують у режимі реального часу оптимізацію портретів, гарантуючи краще освітлення та деталізацію. Huawei P40 Pro і P40 Pro+ оснащені 32-мегапіксельною AF-камерою та камерою з IR-датчиком глибини, які підтримують автофокус і дозволяють створювати ефект боке для неймовірних портретів. Окрім того, смартфони підтримують функцію сканування обличчя IR Face Unlock для безпечного розблокування пристрою незалежно від умов зовнішнього освітлення. Серія Huawei P40 також представляє Huawei Golden Snap, до якої входить AI Best Moment, — нову функцію галереї, яка за допомогою ШІ дозволяє вихопити найкращий кадр з відео. Технології AI Remove Passerby та AI Remove Reflection дають змогу прибрати небажані об’єкти та відблиски зі знімка, завдяки чому користувачі можуть легко покращити фото у пост-обробці.

 

Потужна компактна відеокамера

40-мегапіксельна ультраширококутна камера у смартфонах Huawei P40 Pro та Huawei P40 Pro+ має фокусну відстань в 18 мм, а також 1/1,54-дюймовий датчик, що підтримує співвідношення сторін 3:2. Камера оснащена технологією Pixel Fusion для бінінгу пікселів 16-у-1, щоб створити 4,48 мкм суперпікселі та покращити світлочутливість до ISO 51200, а також забезпечити швидкість у 7680 кадрів на секунду у режимі надсповільненої відеозйомки (Ultra Slow-Motion).

Серія флагманських смартфонів Huawei P40 підтримує імітацію реалістичних ефектів боке для відео. Як і ширококутний об’єктив, функція виділяє основний об’єкт зйомки. Телефотокамера може знімати у високій якості, а також забезпечує сповільнену відеозйомку у 4K. Функція Audio Zoom, що доступна для моделей флагманських смартфонів Huawei P40 Pro та Huawei P40 Pro+, дозволяє наближати джерело звуку, одночасно посилюючи його.

 

Повністю підключена 5G-система

Серія флагманських смартфонів Huawei P40 працює на базі чипсета Kirin 990 5G, що забезпечує інтегроване 5G-підключення із повною підтримкою 5G-діапазону, ШІ-продуктивність та енергоефективність. Реагування дисплея на дії користувача та можливості геймінгу виведені на новий рівень завдяки оновленому механізму рендерингу графіки, що дозволяє використовувати екран із частотою оновлень 90 Ггц у смартфонах Huawei P40 Pro та Huawei P40 Pro+. Смартфони серії Huawei P40 підтримують технологію Wi-Fi 6 Plus з частотою 160 МГц, що забезпечує високоякісне з’єднання з максимальною теоретичною швидкістю передачі 2 400 Мбіт/с. Huawei P40 Pro+ підтримує найкращу у галузі зручну та надшвидку бездротову зарядку SuperCharge 40 Вт. Чипсет забезпечує високу продуктивність завдяки передовим системам охолодження, серед яких гібридне рішення Supercool 4-в-1 у смартфоні Huawei P40 Pro+ для ефективного охолодження.

 

Інтерфейс користувача EMUI 10.1 підтримує безліч нових функцій, що забезпечують найкращий інтелектуальний користувацький досвід. Функція Huawei MeeTime забезпечує відеодзвінки у форматі 1080p Full HD на смартфонах, планшетах Huawei і телевізорах Huawei Vision, гарантуючи чітку якість зображення навіть в умовах поганого освітлення або слабкого сигналу. Користувачі також можуть показати свій екран співбесіднику під час відеодзвінка та робити позначки, щоб швидко поділитися думками.

 

Huawei Share забезпечує високошвидкісну передачу файлів між смартфоном та іншими пристроями, такими як планшети і ПК. За допомогою функції Huawei Share на смарфтонах серії Huawei P40 споживачі можуть передавати музику на інтелектуальний динамік, реалізувати проєктування екранів та підключатися до Wi-Fi, просто торкнувшись до пристрою, який вони хочуть під’єднати до свого телефону. Нові функції сумісної роботи на кількох екранах Multi-screen Collaboration дозволяють користувачам легко відповідати на відео або голосові виклики без допомоги рук безпосередньо через ПК, а також відкривати файли і гіперпосилання на смартфоні за допомогою додатків для ПК для підвищеної продуктивності

 

Додаткові переваги

Співпрацюючи із глобальними розробниками, Huawei надає доступ до різноманітних глобальних та локальних додатків в офіційному магазині Huawei AppGallery. Також користувачі мають доступ до великої бібліотеки розважальних медіафайлів у Huawei Video, Huawei Music і Huawei Reader з контентом від провідних постачальників, що постійно оновлюється.

 

Завдяки топовим додаткам у Huawei AppGallery та інших безпечних каналах серія смартфонів Huawei P40 забезпечує новий користувацький досвід і можливості — від розваг до інструментів для ефективної роботи.

 

Окрім цього, кожен власник смартфона флагманської лінійки Huawei P40 отримує безкоштовне VIP-обслуговування в Україні. Даний сервіс дозволяє користуватися наступними послугами: налаштування профіля Huawei ID, перенесення даних зі старого смартфона на новий за допомогою додатка Phone Clone, консультації зі встановлення додатків.

 

Сервіс доступний одноразово безкоштовно протягом 12 місяців з дати придбання смартфона в усіх сервісних центрах Huawei. Також, дізнавайтеся про можливість отримання VIP-сервісу в місцях придбання пристрою. Детальнішу інформацію про VIP-сервіс від Huawei можна знайти на офіційному сайті компанії.

 

Ціна та доступність

З 13 квітня серія Huawei P40 з’явиться в продажу в Україні. При попередньому замовленні Huawei P40 чи P40 Pro у період з 26 березня до 12 квітня отримуйте в подарунок навушники Huawei Freebuds 3 та 50 ГБ у хмарному сховищі Huawei на 12 місяців. Рекомендовані ціни на нові смартфони:

 

Модель Колір Конфігурація Ціна
Huawei P40 Pro «Сріблястий» (Silver Frost)

«Білий» (White),

«Чорний» (Black)

8 ГБ + 256 ГБ 28 999 грн
Huawei P40 8 ГБ + 128 ГБ 22 999 грн

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Опубліковано

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Компанія Xiaomi в рамках геймерського бренду Black Shark анонсувала нову модель розумного годинника GS3. Їхньою відмінністю стала підвищена міцність і тривалий час автономної роботи.

Інформації про годинник поки що небагато. Виробник стверджує, що вони відповідають 15 протоколам довговічності та військовому стандарту надійності MIL-STD-810. Вони повністю пило- та водонепроникні, здатні витримувати високі та низькі температури, оснащені круглим 1,43-дюймовим AMOLED-екраном, а також у них є вбудований GPS та підтримка понад 100 спортивних режимів. Заявлений час автономної роботи – 21 день.

Ціна та дата початку продажів Black Shark GS3 поки не оголошені.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

Опубліковано

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

Apple анонсувала спеціальний захід, який пройде вже незабаром. Цього разу офіційний тизер безпосередньо натякає на новинки, що готуються до виходу.

Захід запланований на 7 травня, і, судячи з опублікованого тизера, він буде присвячений презентації нових планшетів iPad. Зокрема, очікується показ повністю оновлених моделей iPad Pro з OLED-екранами, процесором M3 та іншими покращеннями.

Разом з «прошками» можуть також показати нове покоління iPad Ar, включаючи 12,9-дюймову модель, а також iPad mini та базового iPad, але останні два з важливих змін очікують лише оновлений процесор. Є також інформація про стілус Apple Pencil третього покоління, який зможе реагувати на стиснення.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

Опубліковано

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

Новий закон про мобілізацію в Україні повністю запрацює у восени і на той момент він повинен “дати ефект”.

Про це повідомив народний депутат і член Ради з питань держбезпеки, оборони та розвідки Верховної Ради Федір Веніславський.

Він зазначив, що згідно з мобілізаційним законом та проєкту закону про покарання за порушення порядку мобілізації та військового обліку, ці документи мають правдиво відображати мобілізаційний ресурс в Україні та посилювати покарання для тих, хто не оновлює свої військово-облікові дані чи ухиляється від призову.

Крім того, у зв’язку з ухваленням мобілізаційного закону планується оптимізувати та спростити роботу ТЦК та СП. Це зроблено для того, аби інциденти, коли людей відловлюють на вулицях залишилися в історії.

«Наслідки нового закону про мобілізацію, безумовно, не будуть відчутні до літа. Насправді згідно з оцінками, які прозвучали в Комітеті, закон має запрацювати через шість місяців, тобто десь на середину-кінець осені ми вже матимемо повністю діючий закон”, – розповів Федір Веніславський.

Також читайте:

Міністерство закордонних справ наказало призупинити усі консульські дії щодо для громадян України призовного віку.

Нововведення в законі про мобілізацю, як змінилися правила вручення повісток

 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE10 години тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв
MOBILZONE10 години тому

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект
MOBILZONE13 години тому

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою
MOBILZONE14 години тому

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку
MOBILZONE14 години тому

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати
MOBILZONE17 години тому

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам
MOBILZONE18 години тому

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам: можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну

Стала відома дата лістингу Notcoin
MOBILZONE18 години тому

Стала відома дата лістингу Notcoin

Не тільки повістки: як вручатиметься вимога ТЦК і що загрожує ухилянтам
MOBILZONE18 години тому

Не тільки повістки: як вручатиметься вимога ТЦК і що загрожує ухилянтам

Випущено перші у світі банківські картки з OLED-дисплеями: у чому їхня особливість
MOBILZONE21 годину тому

Випущено перші у світі банківські картки з OLED-дисплеями: у чому їхня особливість

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.