Для коритувачів Windows 10 з’явилися погані новини

В даний час на ринку можна зустріти вкрай багато різних електронних пристроїв з самих різних цінових категорій, покупців у покупців є можливість вибору саме такого гаджета, який йому потрібно. Проте, коли мова заходить про операційні системи, то таких є всього кілька, а якщо говорити про загальнодоступні, то їх так і зовсім можна перерахувати по пальцях. Найпопулярнішою і відомої серед всіх таких є Windows 10, випущена яка була ще влітку 2015 року. З тих самих пір, як можна легко підрахувати, пройшло вже цілих п’ять років, і за такий період часу вона дуже сильно застаріла по всіх відносинах, як по частині надійності зі стабільністю, так і з точки зору зовнішнього вигляду.

Застаріла ця платформа навіть не дивлячись на те, що для неї регулярно випускали оновлення. В останні роки якість таких дуже сильно погіршився, тому тепер далеко не рідкість, коли після установки чергового апдейта щось в тій чи іншій мірі перестає повністю працювати. На радість всіх користувачів, які вже застаріли від десятої «вінди», незабаром їй прийде кінець, так як виявиться офіційно випущена нова операційна система, і така буде краще в усіх відношеннях доступною зараз. На тлі такого розкладу в найближчому майбутньому, компанія Microsoft оголосила про те, що вона вирішила перестати випускати великі поновлення для цієї ОС. Піти на такий крок бренд має намір, ймовірно, через те, що він вважає цю операційну систему ідеальною або просто близькою до ідеалу.

У будь-якому випадку, в чому б не була причина такого стану справ, все це означає, що операційній системі Windows 10 як новітній платформі американської корпорації Microsoft прийшов кінець, так як разом з припиненням випуску для неї великих апдейтів нових функцій і можливостей значимого рівня вже не буде. Судячи з усього, оновлення 20H1, яке вийде в квітні-травні 2020 року, стане останнім для десятої «вінди», тоді як потім на ній поставлять крапку. Простіше кажучи, апдейта 20H2, очікуваного в другій половині року, вже не буде. Замість великих оновлень компанія збирається щомісяця випускати невеликі апдейти, однак вони будуть містити в собі тільки виправлення для будь-яких багів і вразливостей.

Простіше кажучи, операційна система Windows 10 в очах Microsoft стала саме такою, в якому стані компанія вважає її найкращою для постійного використання. Тепер на зміну великим оновленням для десятої «вінди» прийдуть дрібні або навіть невеликі, які будуть час від часу приносити з собою, можливо, якісь незначні нововведення, на зразок заміни іконок або ж переробки малозначущих можливостей. Поки що самі розробники ще не заявили про те, що цієї ОС прийшов кінець, проте цього в даному конкретному випадку і не потрібно, так як їх дії все це доводять і підтверджують в повній мірі. Швидше за все, анонс заміни існуючої зараз на ринку платформи трапиться вже в другій половині 2020 року, коли в теорії повинно було вийти оновлення 20H2.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.