Apple випустить спрощені AirPods Pro Lite «для бідних»

Восени минулого 2019 року компанія Apple офіційно представила громадськості свої фірмові бездротові навушники AirPord Pro, які виявилися дуже навіть вдалими за сукупністю якостей, отримавши цілу масу різних особливостей. Новинка запропонувала покупцям систему активного шумозаглушення, надійний захист від води, тип конструкції «затички» і масу інших особливостей, які роблять це електронний пристрій вкрай привабливим за сукупністю якостей. Купити такий гаджет в Україні можна за 350 доларів, тобто він оцінюється в просто величезну суму грошей, адже мова йде про навушники, а не про смартфон або планшет. Втім, навіть не дивлячись на такий великий цінник, цей гаджет користується величезним попитом, але такий міг би бути ще вищим, якби пристрій коштувало менше.

На тлі того, що бездротові навушники «яблучної» корпорації користуються неймовірно великою популярністю, компанія Apple вважала за необхідне випустити спрощені AirPods Pro Lite, призначені «для бідних», як їх деякі користувачі вже називають на зарубіжних форумах. Про те, що такий пристрій вже знаходиться в стадії активної розробки, повідомили журналісти з видання MacRumors. Новинка стане спрощеною версією просунутої моделі, однак вона, найімовірніше, збереже форму і час автономної роботи, але при цьому буде позбавлена ​​якихось особливостей, можливо навіть технології активного шумозаглушення. Збірка таких навушників буде здійснюватися на Тайвані, а не в Китаї або Індії.

Ресурс DigiTimes, який також дуже часто повідомляє достовірну інформацію, підтвердив факт того, що створення навушників AirPods Pro Lite на базі протоколу Bluetooth 5.0 LE вже активно ведеться. Це буде саме спрощена версія моделі з конструкцією «затички», тому з вух випадати вони абсолютно точно не будуть. Швидше за все, така новинка виявиться позбавлена ​​підтримки технології бездротової зарядки за стандартом Qi, а ще вона може отримати, наприклад, менше різних датчиків і сенсорів, в результаті чого якісь можливості виявляться недоступними. Скільки коштуватимуть нові навушники і коли їх стане можливим купити поки що невідомо, але найбільш вдалий час для їх випуску – березень 2020 року.

Що стосується ціни, то AirPods Pro Lite напевно добре б продавалися, якби вони коштували близько 200 доларів, у скільки зараз оцінюються звичайні AirPods 2-го покоління від Apple, в яких немає підтримки бездротової зарядки за стандартом Qi. Якщо створення таких бездротових навушників насправді активно ведеться, вже незабаром нарешті стане відомо про те, чим саме і коли конкретно вони зможуть приємно порадувати всіх користувачів. Сама «яблучна» корпорація, як і завжди в таких випадках, буде зберігати мовчання про створення такого пристрою до самого моменту його анонса і випуску на ринок. Нові навушники зможуть повноцінно працювати тільки з пристроями на iOS і macOS, проте в режимі сполучення по Bluetooth вони також будуть сумісні з гаджетами на Windows і Android.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.