Порівняння року: Sony PlayStation 5 знищила Xbox Series X

Щоб грати в будь-які відеоігри необхідно електронний пристрій, який це дозволить. Таких зараз на ринку вкрай багато, але якщо говорити про ігрових приставках, тобто гаджетах спеціально для ігор, то вони вже дуже сильно застаріли, так як з моменту їх виходу на ринок пройшло вкрай багато часу. Через те, що існуючі зараз ігрові приставки вже сильно застаріли, вони не в змозі забезпечити високий рівень продуктивності, що дозволяє запускати гри в дозволі високої чіткості з фотореалістичної графікою. Втім, чекати виходу нових моделей залишилося не дуже довго, тому що вже в нинішньому році виявляться випущені такі новинки, як Sony PlayStation 5 і Xbox Series X. Їм приписують передове технічне оснащення.

Ці ігрові приставки забезпечать рекордно високий рівень продуктивності, а також цілу масу інших приємних особливостей, які зроблять дані консолі неймовірно привабливими для тих, хто хоче насолоджуватися фотореалістичною графікою і масою інших приємних особливостей. Сьогодні, 14 лютого 2020 року, стало відомо про те, яка з двох нових ігрових приставок краща за іншу за сукупністю якостей, а розповів про це автор видання Game Informer Ендрю Райнер. Він порівняв обидві консолі на основі наявних у нього інсайдерських даних, заявивши про те, яка ігрова приставка перевершує іншу і в чому саме. Важливо зауважити, що це не офіційна інформація, тому вона може бути неточною, нехай раніше дане джерело практично ніколи і не помилявся.

Як запевняє Ендрю Райнер, обидві ігрових приставки наступного покоління зможуть в повній мірі задовольнити потреби всіх тих, хто чекають їх виходу. Вони, крім якісної графіки і високого рівня деталізації, забезпечать підтримку системи трасування променів RTX, а також, крім того, сумісність з динамічним освітленням HDR10 +. Крім того, обидві новинки зможуть похвалитися флеш-пам’яттю останнього покоління, тому всі дані будуть записуватися і зчитуватися на швидкості понад 2000 МБ / с. Втім, навіть не дивлячись на все це, ігрова приставка Sony PlayStation 5 виявиться краще Xbox Series X у багатьох відношеннях, забезпечивши більш високу продуктивність і цілу масу інших приємних особливостей, які зроблять ігровий процес з її допомогою більш приємним.

Повідомляється, що PS5 виявиться могутніше свого головного конкурента, тому вона забезпечить підвищену частоту кадрів і більш реалістичну графіку. Крім того, за рахунок більш швидкої флеш-пам’яті, ігрова приставка Sony PlayStation 5 зможе відчутно швидше запускати будь-які відеоігри, а ще вона, крім того, зможе за рахунок цього швидше включатися, так як всі необхідні дані зможуть довантажувати відчутно швидше, що гарантовано порадує всіх користувачів. При цьому інсайдер впевнений в тому, що обидві нових приставки коштуватимуть практично однаково, на рівні $ 500, тому особливої ​​різниці в їх вартості не буде, тобто, простіше кажучи, при виборі приставки нового покоління не доведеться відштовхуватися від цінника в першу чергу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.