Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi зламала смартфони на прошивці MIUI 11, і ось як все виправити

Опубліковано

Xiaomi зламала смартфони на прошивці MIUI 11, і ось як все виправити

Як багато напевно добре знають, щоб вивести якесь мобільний пристрій з ладу досить просто випустити для нього навіть невелике маленьке оновлення, і якщо в такому виявляться допущені навіть самі незначні помилки, в кінцевому підсумку телефон може зламатися, тому що встановлена ​​на нього операційна система не зможе працювати зовсім або ж частково. Сьогодні стало відомо про те, що компанія Xiaomi зламала смартфони на прошивці MIUI 11. Справа в тому, що випущена така операційна система для ряду фірмових мобільних пристроїв призводить до вкрай неприємних проблем, при якій телефони починають посилено нагріватися, а також швидко розряджатися. З неполадками вже зіткнулися десятки тисяч людей по всьому світу.

З моменту релізу прошивки MIUI під номером 11.0.4.0 пройшло всього кілька днів, але форуми вже завалені повідомленнями від простих користувачів, які запевняють, що після установки такої операційної системи, заснованої на Android 10, вони зіткнулися з дуже неприємними неполадками, які заважають використовувати мобільний пристрій. Так, зокрема, компанія Xiaomi допустила в цій ОС якісь помилки, в зв’язку з чим дане програмне забезпечення призводить до проблем в роботі режиму збереження енергії, тому що такий перестає коректно працювати. Виражається це в тому, що мобільний пристрій розряджається набагато швидше, ніж повинно насправді.

Якщо в звичайний час смартфон Xiaomi може пропрацювати 9 – 10 годин, то через неполадки цей показник скорочується до 6 – 7 годин, тобто вкрай сильно. За словами деяких користувачів, у них телефон так і зовсім може розрядитися буквально за 3 – 4 години, причому навіть якщо нічого не робити. На неполадки скаржаться власники Redmi K20, Redmi K20 Pro, Mi 9T і Mi 9T Pro, тобто мова йде про дві моделі телефонів, які просто для Китаю і міжнародного ринку були випущені під різними найменуваннями. Неполадки виникають саме після поновлення до свіжої прошивки MIUI 11 на базі Android 10, тоді як раніше нічого такого помічено не було, і це реальний факт. Сама компанія Xiaomi поки що ніяк не коментує такі неполадки, але незабаром, з урахуванням збільшення числа негативних відгуків, їй точно доведеться почати вирішувати цю проблему.

Тим часом, поки розробники мовчать, користувачі вже самі знайшли рішення. Повідомляється, що неполадки виникають при якомусь конфлікті, а щоб вирішити проблему потрібно очистити кеш телефону, після чого відключити функцію автоматичного запуску додатків. Коли все це зроблено, потрібно перезавантажити мобільний пристрій. Більшості це допомогло, але деяким для вирішення проблеми потрібно було провести скидання смартфона до заводських налаштуваннях. Слідом за цим проблема була вирішена. Якщо робити все це нічого не хочеться, адже це обіцяє певні незручності, варто дочекатися виправлення від Xiaomi, вийти яке повинно в найближчі кілька тижнів. До тих самих пір доведеться відчувати дискомфорт, пов’язаний із занадто великою швидкістю розрядки акумуляторної батареї.

Facebook Comments

MOBILZONE

В Україні роз’яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном

Опубліковано

В Україні роз'яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном

У Міністерстві закордонних справ України прокоментували ситуацію з обслуговуванням громадян в ДП «Документ».

У відповідь на численні запити, в МЗС нагадали, що ДП «Документ» не входять до сфери управління міністерства, а також не належать до дипломатичних чи консульських служб.

Консульські послуги громадянам України за кордоном надають виключно закордонні дипломатичні установи — посольства, генеральні консульства та консульства України. ДП «Документ» є самостійним державним підприємством, що підпорядковується Державній міграційній службі України.

Нагадуємо в Кабміні заборонили пересилати за кордон паспорти чоловікам призивного віку(18 – 60 років). Про це стало відомо з постанови уряду №443 від 23 квітня.

В постанові йдеться, що було внесено зміни до пункту 11 Порядку реалізації експериментального проєкту щодо оформлення українських та закордонних паспортів громадянам України. Тобто, щоб оформити закордонний паспорт або його поновити прийдеться вернутися в Україну.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

В Україні стартувала “м’яка“ мобілізація

Опубліковано

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація

В Україні почали «м’яку» мобілізацію. Reuters вказав особливості лояльного призову до ЗСУ.

Зокрема, по всій Україні відкриваються рекрутингові центри заохочуючи чоловіків обирати спеціалізацію для служби в армії.

Примусова мобілізація супроводжувалася різкою публічною критикою громадськості, після чого, військові підрозділи та чиновники намагаються більш м’яко залучити людей до лав ЗСУ. Бо, хай там що, а для ефективної боротьби з російськими окупантами бойовий склад потребує поповнення.

Повідомляється, що такий набір відбувається на сайтах пошуку роботи, в рекрутингових центрах, у соціальних мережах, а також рекламою на білбордах. Українці отримали нововведення в умовах воєнного стану – вибір підрозділу збройних сил та його позиції за своїми навичками.

Заступник міністра оборони Наталія Калмикова сказала, що військові планувальники визнають, що в демократичних країнах надання певного вибору має вирішальне значення для поповнення армії. Вона додала, що на сьогодні армія потрібне поповнення, адже захищати батьківщину це обов’язок кожного українця і немає різниці чи є у чоловіка військова спеціальність.

Reuters нагадав, що запас добровольців за два роки війни закінчився і зараз чимало чоловіків прагнуть ухилитися від мобілізації, виїхати за кордон або знайти інші способи уникнути призову, щоб не опинитися в окопах. Тому варто міняти тактику мобілізації та проводити бесіду з народом та пояснювати їм важливість вступу в армію.

Також читайте:

В Кабміні заборонили  видавати паспорти українським чоловікам.

Повторне ВЛК для “обмежено придатних”. Що правда, а що ні?

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі

Опубліковано

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі

Київстар переходить на нові номери SIM-карток з кодом 077. При цьому старі номери обіцяють не чіпати. У компанії стверджують, що новий код вирішить проблему нестачі номерів, яка назрівала найближчим часом.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК), зазначили що, дозвіл видано на 5 років, що дозволить «Київстару» підключити до мережі 10 мільйонів нових номерів.

“Київстар” підтвердив отримання нового коду та зазначив, що його впровадження в систему вже відбувається.

«Нещодавно наша компанія отримала дозвіл від НКЕК на використання коду – 077. Ми впевнені, що ці цифри 7 принесуть удачу своїм власникам. Зараз відбувається впровадження нового коду у систему», – повідомили в компанії.

Основною метою впровадження нового коду це залучення нових абонентів, а також вирішення з проблемою нестачі номерного ресурсу, який назрівав у найближчі два роки в компанії.

Нагадуємо,  що “Київстар” попадав в неприємні ситуації, коли номера людей, які померли отримували інші абоненти, особливо в воєнний період це питання стояло не аби як гостро. Адже, через дефіцит вільних номерів оператори стільникового зв’язку, зачекавши якийсь період після смерті колишнього власника, віддають його номер новому клієнту.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
В Україні роз'яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном
MOBILZONE2 години тому

В Україні роз’яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація
MOBILZONE3 години тому

В Україні стартувала “м’яка“ мобілізація

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі
MOBILZONE3 години тому

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі

Кабмін заборонив видавати паспорти українським чоловікам
MOBILZONE6 години тому

Кабмін заборонив видавати паспорти українським чоловікам

Повторна ВЛК для "обмежено придатних": юрист розвінчав популярний міф
MOBILZONE17 години тому

Повторна ВЛК для “обмежено придатних”: юрист розвінчав популярний міф

Українці масово позбавляються авто після прийняття закону про мобілізацію
MOBILZONE17 години тому

Українці масово позбавляються авто після прийняття закону про мобілізацію

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном
MOBILZONE1 день тому

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном

Номери "Київстару" починатимуться з нового коду
MOBILZONE1 день тому

Номери “Київстару” починатимуться з нового коду

Monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку
MOBILZONE1 день тому

monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Електронне бронювання від мобілізації через "Дію": як працюватиме
MOBILZONE1 день тому

Електронне бронювання від мобілізації через “Дію”: як працюватиме

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.