Про це важливе нововведення в Windows 10 зобов’язані знати всі покупці

Зараз на ринку можна зустріти вкрай багато різних моделей електронних пристроїв з самих різних цінових категорій, починаючи від вкрай дешевих і закінчуючи дуже навіть дорогими, за які просять великих грошей. У всьому цьому немає нічого дивного або ж дивного, адже у всіх користувачів різний бюджет при покупці, а ще, крім того, у всіх різних потреб в гаджетах, адже комусь вони потрібні лише для роботи з текстом, а хтось використовує такі для монтажу відео, використовуючи всю обчислювальну потужність електронного пристрою. Сьогодні, 25 грудня 2019 року, стало відомо про те, що вже незабаром всіх користувачів операційної системи Windows 10 чекають цілком собі реальні зміни, і такі гарантовано припадуть всім до смаку.

Як стало відомо від офіційного джерела, операційна система Windows 10 в тестовій збірці 19536 отримала нове меню, яке було розроблено для того, щоб спростити установку драйверів і оновлень. Зараз, на думку Microsoft, процес їх установки є занадто складним навіть для просунутих користувачів, не кажучи вже про звичайних, які так і зовсім не розуміють, що потрібно робити. Компанія вирішила вирішити цю проблему тільки зараз, через майже п’ять років з моменту випуску цієї ОС на ринок. Новий розділ в операційній системі повністю замінить собою всі старі, в яких за рахунок такого нововведення просто відпаде будь-яка необхідність. Це, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно порадує всіх користувачів.

Зараз, щоб коректно видалити і встановити драйвера, доводиться використовувати сторонні додатки, доступні в глобальній мережі. Проте, Microsoft вважає, що сам факт наявності таких програм – це її вина, тому що вона вчасно не зробила цей процес максимально зрозумілим, простим і зручним для широкого кола користувачів. Через нове меню користувачі зможуть легко і просто видаляти, встановлювати, оновлювати і замінювати драйвера для будь-яких пристроїв, в тому числі для внутрішніх комплектуючих комп’ютера. Також зміниться процес установки оновлення в Windows 10, в результаті чого патчі для системи захисту зможуть встановлюватися навіть без залучення до цього уваги користувача, щоб зайвий раз не відволікати його від роботи або навчання.

Нова функція в Windows 10 вже доступна користувачам в ранній інсайдерської збірці, але вона поки що не працює, тобто використовувати її не можна. Відомо, що всі користувачі десятої «вінди» отримають до неї повноцінний доступ вже навесні 2020 року, коли для цієї ОС вийде наступне велике оновлення під номером 20H1. Як саме воно буде називатися і які ще нововведення з собою принесе поки що невідомо. Досить дивного, що Microsoft не змінила принцип установки оновлень і роботи з драйверами ще в 2015 році, коли вона тільки випустила цю платформу на ринок. На щастя, на радість усіх користувачів, до цього все ж дійшло, нехай і з затримкою майже в п’ять років.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.