За Windows 10 доведеться платити кожен місяць, оформивши підписку

В даний час операційна система Windows 10 доступна користувачам в декількох різних редакціях, а найдешевша і доступна з таких обходиться в $ 200, у скільки оцінюється версія Home. Цілком собі очевидно, що це вкрай велика сума грошей, розмір якої по кишені далеко не всім, але з плином часу ситуація в цьому плані може дуже сильно змінитися, тому що Microsoft збирається зробити так, щоб змусити користувачів щомісяця платити гроші за використання десятої « вінди ». За рахунок цього компанія має намір підвищити свої доходи, причому на постійній основі, адже для використання десятої «вінди» доведеться так чи інакше віддавати гроші, здійснюючи платежі фіксованого розміру щомісяця.

Сьогодні, 27 грудня 2019 року, з’явилися відомості про те, що американська корпорація Microsoft розглядає можливість зробити так, щоб користувачі будь-яких її фірмових електронних пристроїв приносили їй прибуток на постійній основі, оплачуючи спеціальну підписку. Зараз в рамках такої користувачі отримують доступ до офісного пакету Office 365 і різним додаткові програми для бізнесу. Проте, вже незабаром ця компанія запустить нову підписку, яка дозволить користувачам відразу отримувати доступ до самих різних продуктах компанії. Це буде операційна система Windows 10, фірмовий офісний пакет хмарного типу, Skype для бізнесу, а також розширене хмарне простір в сховище OneDrive, де стане можливим зберігати різні документи і файли.

При цьому, як наголошується, при оплаті такої підписки користувачі будуть отримувати розширену версію Windows 10 з такими можливостями, які недоступні в її звичайної простої версії, доступної в якості однієї одноразової покупки. Про які конкретно функції йдеться поки що невідомо, але вони повинні стати в нагоді бізнес-користувачам, для яких сервіси Microsoft є в першу чергу робочим інструментом, призначеним для вирішення різних завдань, пов’язаних з роботою. Очікується, що нова підписка виявиться запущена вже в першій половині 2020 року, а коштувати вона буде $ 25 в місяць, що становить приблизно 600 гривень. Знову ж, така ціна буде в США, тоді як цінник в Україні може виявитися нижче, або ж вище.

Операційна система Windows 10 користується дуже великою популярністю серед користувачів по всьому світу, а встановлена ​​вона зараз на більш ніж 900 млн електронних пристроїв з різних цінових категорій. Очевидно, що чим більш доступним для широкого кола бажаючих виявиться дана платформа, тим ширше коло людей захоче її використовувати на постійній основі, а це, поза будь-якими сумнівами, дорогого коштує, адже ще не так давно про щось подібне потрібно було тільки мріяти. З чуток, в дану підписку включать відразу цілий 1 ТБ вільного простору в OneDrive, що зробить її вкрай привабливою для всіх тих, у кого багато будь-яких даних.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.