Sony PlayStation 5 змусить всіх власників PlayStation 4 викинути її у вікно

В даний час на ринку можна зустріти вже досить застарілі ігрові приставки, а однією з таких є Sony PlayStation 4. Проте, всі вони до сих пір є дуже навіть актуальними, але незабаром, уже в 2020 році, ситуація нарешті зміниться, а трапиться це через те, що в продаж надійдуть консолі наступного покоління, оснащені за останнім словом техніки. Сьогодні, 26 грудня 2019 року, стало відомо про одну з таких новинок, а виявиться їй Sony PlayStation 5, оснащена за останнім словом техніки. Надійний інсайдер розповів про те, чим вона краще приставки PS4, а також розкрив відомості про вартість. Відзначається, що новинка насправді стане доступна всім покупцям вже в листопаді 2020 року, але лише в двох регіонах – у США і Японії, тоді як до міжнародного ринку вона добереться в грудні.

Як повідомляє ресурс Tidux, який регулярно повідомляє достовірну інформацію про ті чи інші дії великих компаній в ігровій індустрії, ігрова приставка наступного покоління в особі PS5 виявиться вкрай просунутої в усіх відношеннях, отримавши цілу масу різних особливостей. Повідомляється, що її виробник виявиться на рівні 14 терафлопс, завдяки чому їй під силу виявиться запускати гри в дозволі 4K UHD при частоті вище 60 кадрів в секунду, а також, крім того, відтворювати відеоігри в дозволі 8K при частоті 25 кадрів в секунду. Гравці можуть розраховувати на підтримку трасування променів RTX і, крім того, на динамічне освітлення HDR.

Для порівняння, доступний зараз ігровий сервіс Google Stadia забезпечує продуктивність на одного користувачам в 10,8 терафлопса, тоді як випущена ще в 2013 році приставка PlayStation 4 володіє такою на рівні 1,8 терафлопса, тому їй не під силу навіть запускати гри в Full HD при частоті 60 кадрів в секунду, не кажучи вже про щось більше. За рахунок вкрай потужного технічного оснащення нова ігрова приставка виявиться набагато краще доступною в даний час, запропонувавши відчутно більше різних можливостей по частині продуктивності. Таку вдасться витратити на підтримку новітніх технологій і на отрисовку фотореалістичною графіки в будь-яких відеоіграх, які для неї виявляться випущені.

Ігрова приставка PS5 має дуже велику продуктивність, але це далеко не єдине її корисна перевага. Справа в тому, що компанія-виробник Sony додала в неї підтримку забезпечення сумісності з іграми для PS4. За рахунок цього всі власники новенької Sony PlayStation 5 зможуть без зайвих складнощів грати в більш ніж 1 500 ігор, випущених для приставка нинішнього покоління. На практиці це призведе до того, що вона зможе не просто стати консоллю наступного покоління, але ще, крім того, замінить собою стару, тим самим змусивши всіх викинути PlayStation 4, адже ніякого толку в такій вже просто не буде, так як вона в повній міру втратить усяку свою привабливість.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.