Xiaomi Mi Band 4 нищівно сильно впав в ціні

З кожним місяцем на ринку з’являється все більше різних наручних гаджетів, але дійсно просунуті моделі можна перерахувати по пальцях, і у цього звичайно ж є безліч причин. Справа в тому, що створити якісний спортивний браслет дуже і дуже складно через необхідність зробити його красивим, функціональним, надійним і при цьому ще й недорогим. Всіма такими важливими особливостями і властивостями володіє фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4, здатний який похвалитися вкрай широкими функціональними можливостями, за рахунок яких він може в повній мірі стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, цілодобово вимірювати пульс, а також здійснювати масу інших дій , в тому числі включати «розумний» будильник для більш легкого і простого пробудження в будь-який час доби.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 оснащений 0,95-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів, а є він кольоровим, що робить всю інформацію на такому дуже і дуже привабливою для очей, адже вона сприймається краще, ніж чорно-біла картинка . За автономність в даному трекері відповідає батарея ємністю 135 мАг з можливістю зарядки за півтори години, а одного її повного заряду, тобто 100%, вистачає на цілих двадцять днів, однак якщо використовувати трекер вкрай активно, використовуючи всі його можливості, цю цифру можна сміливо робити на два, а то і на всі три. Корпус браслета має захист від води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому з цим гаджетом дозволено занурюватися під воду ні глибину до 50 метрів.

Виробник запевняє, що даний наручний гаджет витримує тиск до 5 АТМ, а таке можна зустріти саме на глибині в 50 метрів. Таким чином, використовувати фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 можна навіть в басейні, роблячи це без зайвих складнощів. Дисплей цього спортивного браслета прикритий загартованим склом Corning Gorilla Glass, що забезпечує вкрай високий рівень захисту від фізичного впливу. Коли даний гаджет тільки-тільки надійшов у продаж на території України, а було це в липні 2019 року, його всім бажаючим пропонували купити за 1400 гривень, тобто за вкрай велику суму грошей. На щастя, на радість усіх покупців, з тих самих пір ситуація в цьому плані дуже сильно змінилася.

Справа в тому, що спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 дуже сильно подешевшав, ставши набагато дешевше і доступніше для всіх покупців, з’ясувало видання tehnofan.com.ua в ході дослідження цін на електроніку. Як вдалося з’ясувати, в даний час купити цей фітнес-трекер прямо на українській території пропонують за 699 гривень, причому за такою низькою ціною його реалізують багато великі магазини, у деяких з яких тисячі позитивних відгуків від безлічі покупців з різних частин країни. На практиці це означає, що всього за півроку перебування в продажу даний наручний гаджет став на українській території вдвічі більш доступним, ніж коли-небудь раніше до цього самого моменту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.