Connect with us

MOBILZONE

Прошивка MIUI 11 випущена для всіх смартфонів Xiaomi і Redmi

Опубліковано

Кожен виробник електроніки прагне до того, щоб зробити свою фірмову продукцію якомога привабливішою в усіх відношеннях, а впроваджуються в неї заради цього найрізноманітніші нововведення. Робиться все це для того, щоб її купували собі якомога частіше, адже очевидно, що від продажу будь-якого товару безпосередньо залежить, який прибуток виявиться можливо витягти з усієї цієї витівки. Компанія Xiaomi продає свої фірмові смартфони сотнями мільйонів штук по всьому світу, випускаючи нові моделі із завидною регулярністю. В останні роки цей бренд став приділяти особливо багато уваги програмному забезпеченню, а останнім його творінням є прошивка MIUI 11, доступна в даний час на ринку всім бажаючим.

Сьогодні, 25 грудня 2019 року, компанія Xiaomi нарешті завершила процес оновлення до операційної системи всіх своїх мобільних пристроїв, випущених за останні кілька років, до фінальної версії цієї прошивки. Важливо зауважити, що мова йде саме про міжнародну, яка вигідно відрізняється від китайської відсутністю прив’язки до китайських сервісів, наявністю магазину Google Play і всіх фірмових сервісів «пошукового гіганта», а також повною локалізацією на українську та інші мови світу. Новітня прошивка в особі MIUI 11 приносить разом з собою вкрай багато нововведень, двома головними серед яких є повний редизайн всієї операційної системи і, крім того, підтримка темної теми оформлення Dark Mode.

Якщо використовувати темну тему оформлення на моделях мобільних пристроїв з екраном OLED, можна таким чином домогтися збільшення їх автономної роботи на цілих 50%, тобто дуже і дуже сильно, завдяки чому телефон зможе з легкістю доживати до вечора. В іншому, прошивка MIUI 11 містить в собі нові системні звуки, ряд нових додатків, перероблену навігацію меню, підвищену стабільність, підвищення швидкості роботи, а також, крім того, безліч інших нововведень, позитивно позначаються на привабливості цього програмного забезпечення для мобільних пристроїв. Тепер встановити його на свої телефони можуть користувачі всіх моделей від Xiaomi і Redmi, для яких заявлявся реліз такий з самого початку.

Так, дана операційна система вже доступна для величезної кількості телефонів, входять в число яких Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi Note2, Mi Play, Mi Max 2, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro , Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4X, Mi 9 Pro 5G, Mi CC9, Mi CC 9 Meitu Custom Edition, Mi CC9e, Mi MIX 2, Mi Note3, Mi 6, Mi 6X, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi S2 / Redmi Y2, Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 In-display Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi Max 3, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7 і Redmi Note 5A. Користувачі всіх таких вже можуть встановити MIUI 11 в версії Global Stable, а зробити це дуже просто, так як досить відвідати розділ «Оновлення ПЗ» в настройках телефону.

Facebook Comments

MOBILZONE

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Опубліковано

Redmi офіційно представила дешевий 100-герцевий монітор A27Q (2025)

Бренд Redmi випустив оновлену версію бюджетного монітора A27Q. Модифікація з приставкою 2025 в назві отримали IPS-матрицю з підвищеною частотою оновлення та незвично високим для своєї цінової категорії показником достовірності передачі кольору.

Redmi A27Q 2025 оснащений 27-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2560×1440 пікселів та частотою оновлення 100 Гц. Виробник заявляє про охоплення 95% колірного простору DCI-P3 та показник ΔE менше двох одиниць, що відповідає рівню недорогих професійних моніторів.

Набір інтерфейсів включає роз’єм DisplayPort 1.4 і HDMI 2.0, а також 3,5-мм гніздо для навушників. Доповнюють список особливостей моделі сертифікація TUV на відповідність вимогам до низького рівня синього світла та трирічну заводську гарантію в Китаї (в інших регіонах модель поки не представлена). Ціна новинки складає $138 без урахування знижки для перших покупців.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

В Україні дозволили розмитнювати автомобілі через “Дію“

Опубліковано

В Україні дозволили розмитнювати автомобілі через “Дію“

На сайті українського парламенту, повідомляється що Верховна Рада України ухвалила законопроєкт No10380, який передбачає запровадження послуг з розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації в мобільному додатку «Дія».

Документ передбачає створення електронної бази даних для коригування митної вартості автомобілів. База має містити інформацію про митну вартість нових транспортних засобів з урахуванням марки, моделі, двигуна та виду палива. Також розроблено механізм коригування митної вартості вживаних автомобілів.

При розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації у додатку “Дія” для визначення їхньої митної вартості будуть посилатися на вартість нового легкового автомобіля відповідної моделі з урахуванням віку автомобіля. Отже, для автомобіля віком 1 рік і менше коефіцієнт віку становить 0,95, для автомобіля віком 2 роки коефіцієнт віку дорівнює 0,7 і так далі. Для 10-річного автомобіля коефіцієнт становитиме 0,21.

Звертаємо увагу, що за потреби автомобіль, як і раніше, можна буде розмитнити на митниці.

Автори законопроєкту No10380 вважають, що впровадження розмитнення автомобілів через Дію знизить рівень корупції на митниці. Крім того, автомобілісти рідше втручатимуться в показання одометра.

24 квітня 2024 року народні депутати прийняли за основу законопроєкт No10380. Тепер його переглядатиме парламентський Комітет. Які поправки запропонували до документу нардепи, невідомо. Після чого, законопроєкт буде повторно винесено до сесійної зали парламенту для другого читання.

Також читайте:

Новий мобілізаційний закон. Що чекає чоловіків, які не оновили дані в ТЦК.

Німеччина стала на бік мігрантів та замінить прострочені паспорти українців іншим документом

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики

Опубліковано

Офіційно представлені наддешеві телевізори Xiaomi TV A 2025: ціна і характеристики

Крім лінійки недорогих телевізорів Xiaomi Smart TV A Pro 2025, які виробник випустив для європейського ринку, у продаж надійшла серія Xiaomi TV A 2025. Вона коштує ще менше.

Телевізори Xiaomi TV A 2025 також у трьох розмірах, включаючи 43, 50 та 65 дюймів, при цьому їхня ціна становить 279, 349 та 549 євро. Для порівняння, 43- та 65-дюймові версії Xiaomi Smart TV A Pro 2025 коштують 299 та 599 євро. Варто зазначити, що для Європи з її митом це справді дуже низькі ціни на подібну техніку.

При ретельному порівнянні характеристик можна зробити припущення, що різниця полягає тільки в типі матриці, що використовується. Старша модель Xiaomi Smart TV A Pro 2025 отримала панель QLED, що забезпечує охоплення колірного простору DCI-P3 на 92%, а також підтримує розширений динамічний діапазон HDR10 та HLG. Цих характеристик немає в описі Xiaomi TV A 2025.

В іншому ж тут все те ж саме: роздільна здатність 3840 х 2160 пікселів, дві колонки по 10 Вт, 2 ГБ оперативної та 8 ГБ флеш-пам’яті, вбудований Google Асистент та Chromecast, модулі Bluetooth 5.0 та Wi-Fi.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.