Connect with us

MOBILZONE

Huawei представляє в Україні Huawei P smart Pro: насолоджуйтеся мобільною фотографією з потрійною камерою 48 Мп

Опубліковано

Huawei представляє в Україні Huawei P smart Pro: насолоджуйтеся мобільною фотографією з потрійною камерою 48 Мп

Huawei оголосив про офіційний запуск Huawei P smart Pro, нового смартфона середнього цінового сегмента. Серед головних особливостей моделі ― висувна камера та 6,59-дюймовий екран FullView, які дарують неймовірні враження від перегляду зображення. Дизайн смартфона вирізняється стильними кольорами та елегантною текстурою, що робить Huawei P smart Pro надзвичайно привабливим.

 

Смартфон оснащений потрійною камерою під управлінням AI з основною камерою 48 Мп і надширококутним об’єктивом, що дозволяє робити фотографії, котрі за своїм рівнем наближені до професійних. P smart Pro, як і інші смартфони Huawei, дарує якісні фото навіть в умовах поганого освітлення. 

 

Відкривайте можливості фотографії у повсякденному житті

Розробники Huawei вдосконалили камеру завдяки інтеграції апаратного та програмного забезпечення, подарувавши користувачам нові способи зйомки незабутніх моментів.

 

Смартфони P smart Pro оснащені потрійною камерою з підтримкою AI, що включає основну камеру з надвисокою роздільною здатністю на 48 Мп, ультраширококутну камеру на 8 Мп та камеру з датчиком для виміру глибини зображення на 2 Мп. До основної 48-мегапіксельної камери входить лінза 6P (пластикова система з 6 елементів) з діафрагмою f/1.8, що дозволяє покращити якість та чіткість зображень. 

 

Окрім того, ультраширококутний об’єктив 8-мегапіксельної камери підтримує кут огляду 120 градусів, що перевищує показники традиційних об’єктивів на 78 градусів. Неважливо, чи ви фотографуєте природу, міську архітектуру, чи робите групове фото ― ширший кут огляду дарує ще більше можливостей для зйомки. 2-мегапіксельна камера з датчиком виміру глибини дозволяє розмити фон для створення ефекту боке. 

 

Технологія мультикадрового шумозаглушення на основі АІ забезпечує експозицію до 6 секунд при зйомці з рук. Це дозволяє робити якісні фотографії у нічний час без ефекту «червоних очей» та розмитості, а також з низьким рівнем шуму навіть при довгій експозиції. Більш того, алгоритми АІ дозволяють розпізнавати понад 500 сцен, наприклад, стародавню архітектуру, їжу або схід і захід сонця. Ви також можете моделювати портрет та регулювати фон для різних сценаріїв використання.

 

16-мегапіксельна фронтальна камера з підтримкою АІ-алгоритмів оснащена технологією з ефектами підсвічування та б’ютифікації для ідеального селфі.

Huawei представляє в Україні Huawei P smart Pro: насолоджуйтеся мобільною фотографією з потрійною камерою 48 Мп Huawei представляє в Україні Huawei P smart Pro: насолоджуйтеся мобільною фотографією з потрійною камерою 48 Мп

Надзвичайний 6,59-дюймовий дисплей Ultra FullView зі стильним дизайном

Дизайнери Huawei прагнули позбутися будь-яких вирізів та виїмок на екрані смартфона. Це стало можливим завдяки висувній камері, за допомогою якої дисплей Ultra FullView забезпечує повноекранне зображення. Мікродинамік вбудований у верхню панель, а датчик освітленості приховано в нижній частині дисплея. У порівнянні з попередньою версією Huawei P smart Pro має тонші верхню і нижню рамки, завдяки чому співвідношення екрана до корпусу становить 91%. Такі розробки дозволили максимізувати площу для перегляду контенту.

 

6,59-дюймовий рідкокристалічний дисплей FullView відображає 16,7 мільйона відтінків. Контрастність 1500:1 при роздільній здатності 2340×1080 у поєднанні з розширеним діапазоном кольорів у 85% (типове значення) гарантує якісне та деталізоване зображення. 

 

Окрім того, Huawei P smart Pro оснащений сканером відбитків пальців на бічній панелі, який поєднує в собі клавішу живлення та клавішу розблокування за допомогою відбитка пальця. Така конструкція забезпечує цілісність передньої та задньої панелей і блискавичну швидкість розблокування. Задня панель P smart Pro виготовлена зі скла та відполірована з використанням нанотекстури, що дозволяє відображати гру світла й тіні.

 

Huawei P smart Pro використовує чипсет Kirin 710F, який забезпечує ефективну роботу смартфона та низький рівень енергоспоживання. 

 

Інтелектуальний асистент, який підтримує вас щодня

P smart Pro працює на інтерфейсі EMUI 9.1, який увібрав у себе весь досвід Huawei у розробці програмного та апаратного забезпечення для оптимальної роботи центрального процесора та мобільних додатків. EMUI 9.1 може навчитися розрізняти стиль користування додатками та передбачати подальші дії власника смартфона. Це дозволяє підвищити швидкість запуску та продуктивність окремих додатків.

 

Окрім того, смартфон підтримує двоканальне сховище UFS2.1 та файлову систему EROFS від Huawei, що прискорює швидкість зчитування та запису даних і забезпечує розширене сховище для «важких» мобільних додатків. 

 

Huawei P smart Pro оснащено акумулятором ємністю 4000 мА*год (типове значення). Обсяг оперативної пам’яті (RAM) становить 6 ГБ, а вбудованої пам’яті (ROM) ― 128 ГБ з можливістю розширення до 512 ГБ (можна придбати окремо).

 

Доступний у кольорах «Чорний» (Midnight Black) та «Перловий» (Breathing Crystal). Huawei P smart Pro надійде у продаж в Україні 22 листопада. Новинка буде доступною у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість моделі 6 ГБ + 128 ГБ — 8 499 грн. До кінця року при купівлі P smart Pro кожен отримає у подарунок фітнес-браслет Huawei Band A2. 

 

Технічні характеристики

 

Система Android 9.1 + EMUI 9.1
Дисплей 6.59″ LTPS IPS
19.5:9
2340 x 1080 391ppi
Процесор HiSilicon Kirin 710F,
4+4-Cores, 2,2 ГГц + 1,7 ГГц,
Mali-G52 MP4
Пам’ять 6/128 ГБ + MicroSD (до 512 ГБ)
Основна камера 48 Мп (f/1.8, AF) + 8 Мп ультраширококутна (f/2.4) + 2 Мп боке (f/2.4)
Селфі-камера 16 Мп (f/2.0), висувна
AI HDR
Акумулятор 4000 мА*год
Bluetooth; Wi-Fi BT 4.2; Wi-Fi 2,4 ГГц, 802.11 b/g/n
Роз’єми Type-C, 3.5 mini-jack
Розміри, вага 163,1 x 77,2 x 8,8 мм
206 г
Кольори «Чорний» (Midnight Black), «Перловий» (Breathing Crystal)

 

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Опубліковано

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Компанія Xiaomi в рамках геймерського бренду Black Shark анонсувала нову модель розумного годинника GS3. Їхньою відмінністю стала підвищена міцність і тривалий час автономної роботи.

Інформації про годинник поки що небагато. Виробник стверджує, що вони відповідають 15 протоколам довговічності та військовому стандарту надійності MIL-STD-810. Вони повністю пило- та водонепроникні, здатні витримувати високі та низькі температури, оснащені круглим 1,43-дюймовим AMOLED-екраном, а також у них є вбудований GPS та підтримка понад 100 спортивних режимів. Заявлений час автономної роботи – 21 день.

Ціна та дата початку продажів Black Shark GS3 поки не оголошені.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

Опубліковано

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

Apple анонсувала спеціальний захід, який пройде вже незабаром. Цього разу офіційний тизер безпосередньо натякає на новинки, що готуються до виходу.

Захід запланований на 7 травня, і, судячи з опублікованого тизера, він буде присвячений презентації нових планшетів iPad. Зокрема, очікується показ повністю оновлених моделей iPad Pro з OLED-екранами, процесором M3 та іншими покращеннями.

Разом з «прошками» можуть також показати нове покоління iPad Ar, включаючи 12,9-дюймову модель, а також iPad mini та базового iPad, але останні два з важливих змін очікують лише оновлений процесор. Є також інформація про стілус Apple Pencil третього покоління, який зможе реагувати на стиснення.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

Опубліковано

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

Новий закон про мобілізацію в Україні повністю запрацює у восени і на той момент він повинен “дати ефект”.

Про це повідомив народний депутат і член Ради з питань держбезпеки, оборони та розвідки Верховної Ради Федір Веніславський.

Він зазначив, що згідно з мобілізаційним законом та проєкту закону про покарання за порушення порядку мобілізації та військового обліку, ці документи мають правдиво відображати мобілізаційний ресурс в Україні та посилювати покарання для тих, хто не оновлює свої військово-облікові дані чи ухиляється від призову.

Крім того, у зв’язку з ухваленням мобілізаційного закону планується оптимізувати та спростити роботу ТЦК та СП. Це зроблено для того, аби інциденти, коли людей відловлюють на вулицях залишилися в історії.

«Наслідки нового закону про мобілізацію, безумовно, не будуть відчутні до літа. Насправді згідно з оцінками, які прозвучали в Комітеті, закон має запрацювати через шість місяців, тобто десь на середину-кінець осені ми вже матимемо повністю діючий закон”, – розповів Федір Веніславський.

Також читайте:

Міністерство закордонних справ наказало призупинити усі консульські дії щодо для громадян України призовного віку.

Нововведення в законі про мобілізацю, як змінилися правила вручення повісток

 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE5 години тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв
MOBILZONE6 години тому

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект
MOBILZONE9 години тому

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою
MOBILZONE9 години тому

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку
MOBILZONE10 години тому

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати
MOBILZONE12 години тому

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам
MOBILZONE13 години тому

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам: можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну

Стала відома дата лістингу Notcoin
MOBILZONE13 години тому

Стала відома дата лістингу Notcoin

Не тільки повістки: як вручатиметься вимога ТЦК і що загрожує ухилянтам
MOBILZONE13 години тому

Не тільки повістки: як вручатиметься вимога ТЦК і що загрожує ухилянтам

Випущено перші у світі банківські картки з OLED-дисплеями: у чому їхня особливість
MOBILZONE16 години тому

Випущено перші у світі банківські картки з OLED-дисплеями: у чому їхня особливість

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.