Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi випустила прошивку MIUI 11 для 50 моделей смартфонів

Опубліковано

Xiaomi випустила прошивку MIUI 11 для 50 моделей смартфонів

Китайська корпорація Xiaomi раніше багатьох інших виробників зрозуміла, що вірний спосіб зробити свою продукцію більш привабливою і затребуваною серед покупців полягає в тому, щоб регулярно випускати для неї новітнє програмне забезпечення, яке буде поступово покращувати призначений для користувача досвід використання подібної продукції. Сьогодні, 12 листопада 2019 року, сталося довгоочікувана подія, так як прошивку MIUI 11, тобто найновішу в своєму класі, випустили для 50 моделей смартфонів. У деяких випадках її основою є Android 10, але в переважній більшості випадків вона побудована на Android 9 Pie або Android 8 Oreo, тобто на більш старої ОС від Google.

Нова операційна система приносить з собою новий призначений для користувача інтерфейс, який був утворений новими іконками програм, новими системними анімаціями і звуками, оновленим екраном блокування, доробленими повідомленнями і багатьма іншими особливостями, що роблять для користувача досвід використання мобільних пристроїв відчутно краще. Крім того, користувачі можуть розраховувати на новий системний шрифт, на кілька нових програм, на збільшення часу роботи за рахунок оптимізації, на розширені настройки персоналізації, на просунуту підтримку режиму Always-On Display (лише на OLED-матрицях), а також на інші можливості , що роблять для користувача досвід використання мобільних пристроїв Xiaomi таким, яким він не був ніколи раніше.

Xiaomi випустила прошивку MIUI 11 для 50 моделей смартфонів

Починаючи з сьогоднішнього дня встановити прошивку MIUI 11 на свої телефони можуть встановити власники безлічі моделей, в тому числі Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition , Mi 8 In-display Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi Max 3, Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi Note2, Mi Play, Mi Max 2, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4X, Redmi Note 5A, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Mi 9 Pro 5G, Mi CC9, Mi CC 9 Meitu Custom Edition, Mi CC9e, Mi MIX 2, Mi Note3, Mi 6, Mi 6X, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi S2, Redmi Y2, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7. Всім власникам таких крупно повезло, тому що відтепер вони можуть бути оновлені до самого нового програм аммного забезпечення з усіх доступних.

Встановити прошивку MIUI 11 дуже і дуже просто, тому що для цього достатньо запустити на телефоні «Налаштування», після чого перейти в розділ «Оновлення ПЗ» і зробити установку апдейта. Прошивка важить приблизно 1,3 ГБ, тому перед її завантаженням найкраще підключитися до мережі Wi-Fi, а ще важливо не забути зарядити акумулятор щонайменше на 50% перед початком процесу установки. Нова прошивка в даний час доступна тільки в китайському регіоні, а відрізняється вона від міжнародної відсутніми сервісами Google Play і підтримкою російської мови. Міжнародна версія прошивки з усіма такими перевагами стане доступна до кінця листопада, а отримати її повинні всі телефони зі списку вище, але у вигляді глобальних моделей.

Facebook Comments

MOBILZONE

monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Опубліковано

Monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Monobank знову розширив спектр послуг. Цього разу для зручності клієнтів, банк вирішив спростити умови оформлення дитячих карток. Про це monobank повідомили сайту «Мінфін».

Раніше для того, щоб отримати фізичну (пластикову) дитячу картку, потрібно було попередньо її замовити у додатку та очікувати доставку приблизно 7 днів.

Проте з останнім нововведенням дитячі картки можна отримати в пункті видачі в будь-який зручний для вас час, без попереднього замовлення. При цьому пункти видачі знаходяться в різних регіонах України, тому послуга доступна в десятках населених пунктів.

Дитячі картки розраховані на дітей віком від 6 до 14 років. Отримати її може не лише дорослий, а й навіть дитина. При цьому жодні документи для цього не потрібні.

“На конверті з карткою ми розмістили інструкцію та QR-код, щоб швидко скерувати клієнтів через процес ідентифікації та активації картки. Засканувати код можуть як дорослі, так і діти. Ми передбачаємо різні сценарії залежно від того, хто сканує код.” – повідомили в monobank.

Важливо, що у дитячій картці буде батьківський контроль. Ця функція означає, що один або навіть двоє батьків зможуть переглядати виписки та отримувати сповіщення про транзакції, а також батьки зможуть контролювати такі опції, як зняття готівки, поповнення сторонніми коштами, перекази на інші картки, купувати ігри онлайн та витрати на кафе й розваги.

Окрім зручності для батьків, банк дбає і про розваги дітей. Серед них:

• Вибір між чорною класичною карткою та ексклюзивною жовтою пластиковою карткою;
• Унікальні скіни для віртуальних карток в Apple Pay і Google Pay;
• Нагороди в додатку включають ексклюзивні колекції котів;

Також читайте:

Найбільший державний банк України «ПриватБанку», розглядає можливість виходу на іноземні ринки.

ПриватБанк розробив сервіс “Конверти”

 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Електронне бронювання від мобілізації через “Дію”: як працюватиме

Опубліковано

Електронне бронювання від мобілізації через "Дію": як працюватиме

В Кабінеті міністрів працюють над механізмом бронювання чоловіків від мобілізації через додаток “Дія”.

Про це в коментарі Forbes повідомила перша віцепремʼєрка та міністерка економіки Юлія Свириденко.

Це вже наша друга спроба затвердити електронне бронювання чоловіків. Ми врахували деякі помилки минулої ініціативи та готові розробити швидкий і зрозумілий процес бронювання працівників для бізнесу. – зазначила Юлія Свириденко.

Що потрібно знати про нове електронне бронювання через “Дію”

Головною відмінністю нового підходу від минулорічного варіанту є відхід від паперового формату бронювання на користь електронного. Крім того, постанова не внесла істотних змін у концепцію бронювання. Тобто, як передбачалося раніше, роботодавці зможуть забронювати лише 50% військовозобовʼязаних працівників. Бронювати працівників зможуть виключно підприємства, які є критично важливими для економіки.

Для того, щоб забронювати понад 50 % працівників у підприємства повинні бути на це вагомі причини та аргументація.

Як планують бронювати працівників через “Дію”:

  • керівник підприємства (або уповноважена ним особа) має пройти ідентифікацію у “Дії” та подати перелік осіб співробітників для бронювання у довільній формі, а також інформацію про компанію;
  • для бронювання потрібно надати дані про співробітників
  • якщо процес пройшов успішно, то керівник підприємства завіряє перелік електронним підписом. Далі дані звіряються з даними у Єдиному державному реєстрі призовників. Після успішної перевірки в реєстрі відразу формується позначка про бронь, а у “Дії” – відповідний сертифікат;
  • забронювати працівника можна лише на шість місяців.

Також читайте:

Як каратимуть українців, які не оновлять дані в ТЦК у 60-денний термін.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Усі консульства України припиняють надання послуг чоловікам призовного віку

Опубліковано

Від 23 квітня всі консульські послуги чоловікам віком від 18 до 60 років більше не будуть надаватися.

Міністерство закордонних справ зобов’язало всі українські консульства припинити обслуговування військовозобов’язаних чоловіків віком від 18 -60 років.Про це йдеться в листі за підписом першого заступника міністра закордонних справ Андрія Сибіги.

«Враховуючи пункти 6 та 16 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», у зв’язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією РФ проти України, з метою недопущення уникнення громадянами України обов’язку з врегулювання питання військового обліку ТЦК та СП і наявності військово-облікових документів доручаю з 23.04.2024 тимчасово призупинити вчинення консульських дій за заявами громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років», – йдеться у листі за підписом Сибіги.

Зазначається, що консульські послуги відновляться коли новий мобілізаційний законопроєкт набере чинності, а саме – з 18 травня. Таким чином, якщо чоловік захоче оновити закордонний паспорт, то йому потрібно буде встати на військовий облік.

Наразі в консульствах можна отримати послуги з оформленням посвідчень особи на повернення в Україну.

Нагадуємо, що в новому мобілізаційному законопроєкті на законодавчому рівні прописано, що всі чоловіки повинні встати на військовий облік протягом 60 днів з дня набуття чинності закону. Чоловікам потрібно буде вказати де вони зараз проживають, свій мобільний номер телефона, електронну адресу та іншу персональну інформацію. Це потрібно для того, щоб представник ТЦК міг зв’язатися з чоловіком та запросити його на проходження ВЛК або уточнити іншу важливу інформацію.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку
MOBILZONE31 хв. тому

monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Електронне бронювання від мобілізації через "Дію": як працюватиме
MOBILZONE2 години тому

Електронне бронювання від мобілізації через “Дію”: як працюватиме

MOBILZONE4 години тому

Усі консульства України припиняють надання послуг чоловікам призовного віку

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE17 години тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв
MOBILZONE18 години тому

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект
MOBILZONE21 годину тому

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою
MOBILZONE21 годину тому

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку
MOBILZONE22 години тому

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати
MOBILZONE1 день тому

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам
MOBILZONE1 день тому

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам: можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну

До Реєстру військовозобов'язаних внесуть дані про їхні сім'ї: закон 11143
MOBILZONE3 дні тому

До Реєстру військовозобов’язаних внесуть дані про їхні сім’ї

Вийшла HyperOS на базі Android 14 ще для троьох смартфонів Xiaomi
MOBILZONE4 дні тому

Вийшла HyperOS на базі Android 14 ще для троьох смартфонів Xiaomi

Як каратимуть українців, які не оновлять дані в ТЦК у 60-денний термін
MOBILZONE3 дні тому

Як каратимуть українців, які не оновлять дані в ТЦК у 60-денний термін

Скільки людей розшукують у Києві через неявку до ТЦК: цифра дня
MOBILZONE5 днів тому

Скільки людей розшукують у Києві через неявку до ТЦК: цифра дня

Офіційно представлений дешевий смартфон Samsung Galaxy C55
MOBILZONE2 дні тому

Офіційно представлений дешевий смартфон Samsung Galaxy C55

Які нові зобов'язання прописані для чоловіків у новому мобілізаційному законі: наслідки неявки у ТЦК
MOBILZONE6 днів тому

Які нові зобов’язання прописані для чоловіків у новому мобілізаційному законі: наслідки неявки у ТЦК

Всі чоловіки можуть отримати відстрочку від мобілізації : подробиці
MOBILZONE5 днів тому

Всі чоловіки можуть отримати відстрочку від мобілізації : подробиці

Офіційно представлений смартфон HUAWEI Pura 70 Ultra: новий процесор, висувна камера та захист від води
MOBILZONE6 днів тому

Офіційно представлений смартфон HUAWEI Pura 70 Ultra: новий процесор, висувна камера та захист від води

Redmi представила серію 4K-телевізорів для бідних на HyperOS
MOBILZONE6 днів тому

Redmi представила серію 4K-телевізорів для бідних на HyperOS

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE17 години тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.