Операційна система Windows 11 зможе знищити Windows 10

Випущена влітку 2015 року операційна система Windows 10 зараз встановлена ​​на більш ніж 900 млн електронних пристроїв, а вже в кінці цього року, найімовірніше, буде досягнута відмітка в 1 млрд гаджетів, які працюють під управлінням даної ОС. Втім, навіть не дивлячись на таку велику популярність даної платформи, вона гарантовано незабаром стане частиною історії, тому що її знищить нова Windows 11, презентація якої відбудеться вже в першій половині 2020 року, а проведе її звичайно ж Microsoft, яка в даний час займається її активною розробкою, нехай така і перейшла в останню заключну стадію. Користувачів чекає безліч вкрай важливих і корисних нововведень.

Всі такі нововведення зроблять це програмне забезпечення краще, ніж Windows 10, яка зараз доступна на ринку. Якщо проаналізувати поведінку Microsoft на ринку операційних систем для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків, а також інших електронних пристроїв, то можна легко помітити, що вона випускає нові ОС один раз в 3 – 5 років, в залежності від успішності останньої випущеної платформи. Так як десята «вінда» виявилася більш-менш нормальної, вона стала популярною у всьому світі, але вже в наступному 2020 році їй виповниться цілих п’ять років, а значить варто чекати появи на ринку нового програмного забезпечення, яке поліпшить користувальницький досвід використання мобільних пристроїв бренду , а також, крім того, принесе з собою значні нововведення.

Хоч поки що Windows 11 ще й не представили офіційно, але вже відомо, що саме вона зможе порадувати всіх покупців, готових її собі придбати. Так, користувачі можуть розраховувати на підвищену швидкість роботи, на установку всіх оновлень у фоновому режимі без постійних перезавантажень, на збільшення автономності, на більш надійну систему захисту, на абсолютно новий інтерфейс і перероблений дизайн всіх елементів меню, а також на масу інших нововведень, які зроблять це програмне забезпечення кращим в своєму класі, що дозволить йому без праці знищити доступну зараз Windows 10. Простіше кажучи, користувачів чекає покращена в усіх відношеннях версія доступною зараз десятої «Вінди».

Новітнє програмне забезпечення зможе без будь-яких складнощів запускати додатки в форматах PWA, UWP і Win32, а це, поза будь-якими сумнівами, вкрай сильно порадує всіх користувачів, адже за рахунок цього вже випущені раніше програми та ігри зможуть повною мірою працювати без проблем. Очікується, що Windows 11 анонсують на початку 2020 року, після чого почнеться її публічне тестування, а прийняти в такому випадку зможуть без бажаючі без будь-яких складнощів. Що стосується релізу фінальної стабільної версії нової ОС, то такий очікується влітку, тобто до 5-річного ювілею Windows 10. Є всі підстави вважати, що всім користувачам ліцензійної десятої «вінди» оновлення до нової нададуть абсолютно безкоштовно, а це дозволить заощадити велику суму грошей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.