Xiaomi Mi Band 5 стане кращим фітнес браслетом 2020 року

Чим менше стоїть якась електроніка і чим більше якісної вона є, тим ширше коло людей захоче її купити і використовувати на постійній основі. В цьому плані всіх дуже сильно здивує такий майбутній фітнес-трекер, як Xiaomi Mi Band 5, про який сьогодні, 9 листопада 2019 року, стало багато відомо. Даний наручний гаджет анонсують вже в першій половині 2020 року, а потім, після цього, його запустять у продаж, зробивши доступним для покупки спочатку в Китаї, а потім, через кілька тижнів, і на міжнародному ринку, завдяки чому купити такий спортивний браслет без будь -або складнощів зможуть жителі Європи, України та багатьох інших країн світу без будь-яких обмежень і складнощів.

Нехай його розробка до сих і ведеться вкрай активно, але вже відомо, що він зможе порадувати всіх покупців, які виявляться готові віддати за нього близько 200 юанів (750 гривень), тому що саме в таку суму грошей обійдеться цей наручний гаджет, оснащений за останнім словом техніки. Йому приписують 1,2-дюймовий OLED-екран кольорового типу з підтримкою сенсорного управління і дозволом 300 на 200 пікселів. За захист такого від фізичного впливу у відповіді виявиться загартоване скло Corning Gorilla Glass, причому на нього буде нанесено олеофобним покриття для запобігання появи відбитків пальців. За рахунок цього трекер завжди буде виглядати максимально охайно і привабливо.

За підключення до смартфонів буде в повній мірі відповідати модуль Bluetooth 5.1 LE з можливістю визначення місця розташування з похибкою в кілька сантиметрів. За рахунок цього знаходити даний фітнес-трекер, якщо він раптом десь загубиться, стане можливим максимально легко і просто без будь-яких складнощів, а це, поза будь-якими сумнівами, дорогого коштує. Однією з головних «фішок» Xiaomi Mi Band 5 виявиться модуль ЕКГ, що дозволяє робити справжнісіньку ехокардіограму. За рахунок такої стане можливим отримувати максимально точні відомості про те, наскільки добре працює серце. За розшифровку цієї самої кардіограми відповідати буде спеціальний ІІ, який зможе давати поради і рекомендації.

Крім того, майбутня новинка повинна отримати спеціальні додаткові сенсори, призначені для відстеження рівня стресу і кількості води в організмі. На основі таких даних наручний браслет зможе давати персональні рекомендації. Все це доповнять акумулятором на 150 мАг з підтримкою швидкої зарядки за менш ніж одну годину, а зарядний пристрій виявиться вбудовано прямо в ремінець, бо в нього помістять повноцінний коннектор USB. За рахунок цього, щоб зарядити Xiaomi Mi Band 5, буде потрібно всього-на-всього витягти коннектор з ремінця, а потім, після цього, вставити його в зарядний пристрій, виступати яким зможе портативна батарея, ноутбук або інший гаджет.

За сукупністю факторів даний електронний фітнес-браслет виявиться кращим на ринку, так як запропонувати він зможе масу можливостей за низькою ціною.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.