Sony обрушить ціну консолі PlayStation 4 в два рази

Чим менше коштує якесь електронний пристрій і чим більше у людей бажання його купити, тим більш широке коло людей зможе собі все це дозволити. Ще в кінці 2013 року була офіційно представлена ​​і випущена на ринок ігрова приставка Sony PlayStation 4, оснащена на момент запуску в продаж за останнім словом техніки. Проте, за останні роки ситуація в цьому плані вкрай сильно змінилася, в зв’язку з чим тепер дана приставка чи здатна задовольняти бажання і запити більшості любителів відеоігор, бо то якість графіки, яке вона забезпечує через застаріле «заліза», вже не є привабливим за сучасними мірками. Очікувати нічого іншого і не варто, адже шість років – це величезний термін для будь-якого ігрового пристрою,

Проблема тільки в тому, що як PS4 коштувала вкрай багато на старті продажів, так вона і стоїть зараз, тобто купити її всім бажаючим пропонують приблизно за $ 400. Цілком собі очевидно, що з урахуванням того, що приставка застаріла, це вкрай велика сума грошей, і все більш широке коло людей розуміє, що віддавати за неї так багато зараз, під кінець її життєвого циклу, вже зовсім нераціонально, нехай для неї і встигли випустити більш як 1 500 ігор різних жанрів. За більш ніж шість років консоль сильно впала в собівартості, тому зараз її компанія-виробник гарантовано заробляє на кожній проданій моделі більше, ніж раніше, але все це нівелюється попитом, що знижується.

Оскільки попит на PS4 скорочується досить швидко, особливо зараз, у другій половині 2019 року, відомий галузевої аналітик Майкл Пактер заявив про те, що вже зовсім скоро ця консоль стане набагато більш доступною для всіх бажаючих, тому що компанія-виробник нищівно обрушить її ціну, можливо навіть в два рази. Якщо це насправді станеться, купити PlayStation 4 стане можливим лише за $ 200 , тобто покупка даного електронного пристрою обійдеться в вкрай привабливу суму грошей, дозволити собі віддати яку зможуть всі, хто захоче її дістати. Разом з приставкою в вартості повинні впасти і різного роду аксесуари для неї, в тому числі геймпад DualShock 4.

Все це відбудеться за умови, що аналітик прав, але раніше він майже завжди робив точні і достовірні прогнози, тому і в цьому раз ситуація повинна виявитися саме такою, якою її бачить галузевий експерт ринку. Коли саме відбудеться зниження вартості Sony PlayStation 4, на жаль, не повідомляється, проте відповідь на це питання має з’явитися вже в найближчі кілька місяців, тому що занадто довго тягнути зі зниженням цінника компанія-виробник просто не може, адже вже в наступному 2020 року на ринок вийде нова модель, і чим ближче цей самий момент, тим менше повинна коштувати консоль поточного покоління, адже вона стає все більш застарілою з кожним днем.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.