Connect with us

MOBILZONE

Відкривай себе з Huawei Watch GT 2 смарт-годинник у новому дизайні дивує неперевершеною тривалістю роботи

Опубліковано

Компанія Huawei представила в Мюнхені розумний годинник наступного покоління Huawei Watch GT 2 (серії 46 мм і 42 мм) на базі чипа Kirin A1. Новинка дарує неймовірний користувацький досвід, зокрема завдяки енергоефективним системам чипа, які забезпечують тривалу роботу батареї. Huawei Watch GT 2 — це також перший смарт-годинник Huawei з універсальним скляним безрамковим 3D-екраном. Окрім того, Huawei Watch GT 2 включає спеціальні режими для занять спортом, а також функції виклику за допомогою Bluetooth та відтворення музики. Інновації гарантують якісний моніторинг стану здоров’я та фізичної діяльності користувача, що робить годинник ідеальним вибором для тих, хто не уявляє свого життя без спорту.

 

Чипсет Kirin A1 забезпечує максимальний час роботи батареї

Huawei Watch GT попереднього покоління був дуже популярним серед користувачів завдяки тривалій роботі батареї без підзарядки. Huawei Watch GT 2 пішов ще далі — чипсет Kirin A1 від Huawei дозволяє розширити можливості роботи акумулятора. Він включає в себе вдосконалений блок обробки Bluetooth, потужний блок обробки звуку, прикладний процесор із наднизьким енергоспоживанням і окремий блок керування живленням. Прикладний процесор використовує процесор Cortex-M7 для досягнення наднизького енергоспоживання 10 мкА/МГц, що набагато нижче за середній показник у галузі — 30 мкА/МГц. Ідеальне поєднання високої продуктивності та ефективного енергоспоживання дозволяє Huawei Watch GT 2 забезпечити кращий користувацький досвід, зокрема завдяки тривалішому терміну роботи акумулятора.

 

При повсякденному використанні Huawei Watch GT 2 46 мм серії може безперервно працювати до двох тижнів навіть з увімкненими функціями інтелектуального моніторингу пульсу та сповіщення про повідомлення. Власник також може здійснювати та приймати виклики за допомогою Bluetooth 30 хв. на тиждень, слухати музику 30 хв. на тиждень, займатися спортом 90 хв. на тиждень, а вночі переводити пристрій у режим сну. У класичному режимі Huawei Watch GT 2 42 мм серії може безперервно працювати до одного тижня. Обидві серії смарт-годинника гарантують тривалий час роботи батареї у спортивному режимі з використанням GPS. 46 мм серія гарантує 30 год. роботи без підзарядки у режимі Sport із увімкненим GPS, а серія 42 мм — 15.

 

Huawei Watch GT 2 також був оновлений за допомогою абсолютно нового інтелектуального режиму енергозбереження 2.0. Він може розпізнавати дії користувача в різних ситуаціях — наприклад, коли власник пристрою стоїть, одягається або займається спортом. Алгоритм допомагає регулювати ідеальний баланс між продуктивністю та споживанням енергії. Під час щоденного використання час роботи збільшується на 20% завдяки подвійному інтелектуальному енергозберігальному режиму Bluetooth. Термін служби батареї поліпшується на 15% під час інтелектуального моніторингу серцевого ритму.

 

Класичний дизайн ― тепер унісекс

Класичний дизайн завжди в моді. Huawei Watch GT 2 успадкував класичний зовнішній вигляд від моделі попереднього покоління, удосконаливши повноекранний безрамковий дисплей. Універсальна скляна 3D-поверхня екрана забезпечує якісне зображення. При розробці круглого скляного 3D-циферблата 46 мм серії були використані технології обробки дорогоцінних каменів та гравірування на поверхні. Оброблений у кілька етапів ультратонкий циферблат діаметром 42 мм прикрашений стильною тонкою металевою рамкою. Він завтовшки всього 9,4 мм.

46 мм серія Huawei Watch GT 2 також оснащена 1,39-дюймовим високоточним сенсорним екраном AMOLED HD з роздільною здатністю 454 x 454 пікселі, ширшою гамою кольорів і ультратонким дизайном. Екран перевершує рідкокристалічні дисплеї та забезпечує насичений колір зображення і вищу контрастність. Вишуканий і сучасний дизайн екрана підходить для користувачів, які віддають перевагу стильній класиці.

 

Комплексне відстеження стану здоров’я

Huawei прагне допомогти користувачам краще піклуватися про стан свого здоров’я, розробляючи інтелектуальні носимі пристрої. Компанія є лідером на ринку гаджетів для відстеження стану здоров’я завдяки впровадженню інтелектуальних алгоритмів.

Huawei Watch GT 2 відслідковує зниження частоти серцевих скорочень і серцеву недостатність. Користувачі отримають сповіщення, якщо частота серцевих скорочень перевищить 100 ударів або становитиме менше 50 ударів протягом понад 10 хвилин (у будь-якому режимі роботи смарт-годинника, окрім спортивного). Вони також можуть переглядати дані в додатку Huawei Sports and Health, щоб слідкувати за станом свого здоров’я в режимі реального часу.

 

Ще одна функція Huawei Watch GT 2 — моніторинг якості сну. Наразі порушення сну є проблемою для багатьох. Технологія Huawei TruSleep™ 2.0 відслідковує якість сну, частоту серцевих скорочень у режимі реального часу та використовує аналіз великих даних, щоб оцінити параметри сну. Вона застосовує ШІ-технології Huawei для точного аналізу проблем зі сном і надає рекомендації для кращого відпочинку, а також використовує персоналізовані сервіси моніторингу та звіти для покращення якості сну.

 

Huawei Watch GT 2 також підтримує фірмову технологію Huawei TruRelax™. Вона допомагає позбутися стресу, записує зміни варіабельності ритму серця (ВРС) і показники рівня стресу користувачів. Окрім того, смарт-годинник надсилає користувачам сповіщення про необхідність встати та порухатися при тривалому сидінні на одному місці. Ці сповіщення можна легко вимкнути. Ви також можете записувати дані про кількість пройдених кроків за день, спалені калорії та кількість разів, коли встаєте. Huawei Watch GT 2 надає користувачам інформацію про їхній фізичний стан протягом усього дня, щоб створити певні здорові звички.

 

Покращений досвід користування смарт-годинником 

46 мм серія Huawei Watch GT 2 підключається до смартфонів через Bluetooth та виконує дзвінки на відстані до 150 метрів. Гаджет також підтримує функцію телефонної книги, завдяки чому користувачі можуть зберігати контакти друзів та виконувати пошук безпосередньо на смарт-годиннику. Huawei Watch GT 2 також має велику ємність пам’яті для зберігання до 500 музичних треків у форматі mp3. Легко відтворюйте та насолоджуйтесь улюбленою музикою під час тренувань.

 

Професійний моніторинг спортивних досягнень

У спортивному режимі Huawei Watch GT 2 підтримує 15 різних видів фізичних активностей. Серед них вісім видів спорту на свіжому повітрі (біг, спортивна ходьба, піший туризм, сходження у гори, велопрогулянки, плавання у відкритих водоймах, тріатлон) і сім — у приміщеннях (спортивна ходьба, біг, велотренажер, басейн, фрістайл, орбітрек, гребний тренажер). Huawei Watch GT 2 виконує моніторинг близько 190 типів даних для кожного з цих 15 режимів. Смарт-годинник надає точний аналіз даних для різних спортивних активностей, а також аналіз запису даних під час тренувань і подальші професійні рекомендації та поради. Це персональний інтелектуальний спортивний тренер, що допомагає вам покращувати результати та безпечно виконувати вправи.

 

Також у Мюнхені анонсували низку оновлень екосистеми мобільних сервісів, серед яких Huawei AppGallery. Додаток встановлено на всі смартфони брендів Huawei та Honor. Кількість щомісячних користувачів по всьому світу перевищує 390 млн. На сьогодні Huawei AppGallery надає користувачам доступ до понад 11 тис. топових додатків, кількість завантажень яких сягнула 180 трлн разів на рік. Huawei планує розширювати перелік додатків в AppGallery та інвестувати в інші проекти, котрі виведуть користувацький досвід на новий рівень.

 

Huawei відкрив 51 сервіс, який дозволяє розробникам адаптувати свої інновації для екосистеми. Huawei має намір інвестувати 1 млрд доларів США в нові розробки. Понад 80% цих коштів будуть спрямовані на підтримку розробників за межами Китаю, щоб допомогти їм створити цифрові інновації та заохотити використання відкритих можливостей і сервісів Huawei.

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

Тепер за відео і фото роботи ТЦК будуть садити в тюрму

Опубліковано

Тепер за відео і фото роботи ТЦК будуть садити в тюрму

Кримінальна відповідальність за фіксацію роботи ТЦК. За розповсюдження інформації в соцмережах про місця перебування, пересування ТЦК під час заходів оповіщення громадян може загрожувати позбавлення волі від 5 до 8 років.

До уваги громадськості, ЗМі, коментаторів, блогерів та експертів.

1. Поширення інформаці в соціальних мережах інтернет, спільнотах месенджерів, щодо місця перебування, пересування військовослужбовців ТЦК під час виконання ними заходів оповіщення військовозобов язаних громадян – призводить до розкриття форм та методів виконання завдання з призиву на військову службу для захисту України, а також призводять до підриву авторитету Збройних Сил України у суспільстві.

Крім того, такі діяння містять ознаки складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період), які виражаються у втручанні в цю діяльність, створенні перешкод, перепон, спрямованих на недопущення, припинення чи заборону проведення окремих дій підрозділами ЗСУ та іншими військовими формуваннями, прийняття тактичних чи стратегічних рішень керівництвом чи особовим складом зазначених підрозділів задля ускладнення або унеможливлення здійснення законної діяльності ЗСУ та іншими військовими формуваннями або істотному зниженні ії ефективность за що передбачена відповідальність у виді позбавлення волі від 5 (пʼяти) до 8 (восьми) років.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах

Опубліковано

Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах

Apple розділила лінійку iPad Air і представила новинку у двох розмірах: з діагоналлю 13 та 11 дюймів. Інші характеристики майже не змінилися, хіба що моделі 2024 можуть похвалитися новим процесором.

Обидва планшети на 100% виконані з переробленого алюмінію та отримали процесор M2. За словами Apple, сам центральний процесор на 15% швидше за M1, його вбудована графіка обходить попередника на 25%, а нейрочіп – на 40%. Разом ці характеристики і пам’ять з більшою пропускною здатністю зробили планшет на 50% швидше за попередню модель з процесором Apple M1.

Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах
В іншому обидві моделі схожі на попередній Air. Хіба що фронтальна камера тепер розташовується на широкій стороні пристрою. В наявності також 12-мегапіксельна тильна камера, Touch ID, оновлені стереодинаміки, підтримка стілус Apple Pencil. Одне з нововведень – оновлення з Wi-Fi 6 до 6E.

Змінилися модифікації пам’яті: замість 64 ГБ базова версія оснащується накопичувачем на 128 ГБ, а також з’явилися модифікації на 512 ГБ і 1 ТБ. Найдоступніша 11-дюймова версія продається за $599, 13-дюймова – за $799. Замовлення відкрилося сьогодні, а звичайний продаж розпочнеться наступного тижня.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

TCL випустила 100-дюймовий телевізор із частотою оновлення 144 Гц: ціна і характеристики

Опубліковано

TCL випустила 100-дюймовий телевізор із частотою оновлення 144 Гц: ціна і характеристики

Асортименти телевізорів компанії TCL поповнився новою моделлю — Thunderbird 100 MAX (2024). Новинка оснащена значним 100-дюймовим екраном з високою роздільною здатністю, отримала підтримку функцій для покращення зображення та відрізняється потужним просторовим звуком Dolby Atmos.

VA-панель телевізора підтримує роздільну здатність 3840×2160 пікселів, частоту оновлення 144 Гц, пікову яскравість до 1200 нит, рівень контрастності 12 000 000 : 1 і містить 540 зон підсвічування. Також виробник згадує про підтримку 10-бітної глибини кольору, технологій Dolby Vision IQ та IMAX Enhanced та охоплення 95% колірної гами DCI-P3.

За передачу звуку відповідає вбудована акустична система потужністю 50 Вт із Dolby Atmos та DTS:X. Працює телевізор на базі чіпа MediaTek MT9653, доповненого 4 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті. Для бездротового підключення передбачені модулі Bluetooth 5.2 та Wi-Fi 6, а в набір інтерфейсів входить пара портів HDMI 2.1 та HDMI 2.0, по одному USB 3.0 Type-A, USB 2.0 Type-A, Ethernet та AV-вихід.

Ціна Thunderbird 100 MAX (2024) у Китаї становить $1530. Про терміни глобального релізу інформації поки що немає.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.