Connect with us

MOBILZONE

Огляд фітнес браслета Xiaomi Mi Band 4: браслет з NFC и кольоровим дисплеєм

Опубліковано

Після успіху Xiaomi Mi Band 3, китайський гігант починає випуск свого наступного розумного браслета Mi Band 4. Xiaomi розповіла про це на заході в Китаї, і це може бути значним оновленням від виробника.

Xiaomi Mi Band 4 – безумовно наступний продукт, який нам потрібен у нашому повсякденному житті. Це інтелектуальне пристрій для задоволення численних повсякденних потреб користувачів. Обзор гаджета провела IT-редакція Prostotech.com.

Як і у випадку зі смартфонами, у нас є все, що потрібно в невеликому габариті. Тепер розумний браслет представлений аудиторії з безліччю інтелектуальних функцій. Xiaomi славиться тим, що пропонує інноваційні продукти за доступною ціною.

Mi Band 4 оснащений сенсорним AMOLED екраном з діагоналлю 0,95 дюйма. Крім того, він використовує 2.5D стійке до подряпин скло, що забезпечує його тривалий вплив на користувачів, крім довговічності.

Іншим великим доповненням в Mi Band 4 є новий 6-осьової надточний акселерометр, який необхідний для поліпшення ваших спортивних результатів. Примітно, що плавальний хід особливо підкреслюється в пристрої. Точно так же водонепроникний дизайн дозволяє користувачам занурюватися глибоко в воду до 50 метрів. Він також визначить ваші навички плавання відповідно до вашої працездатністю і витривалістю.

В цілому, браслет Xiaomi Mi Band 4 – це професійний інструмент, що дозволяє розпізнати вашу індивідуальність на спортивних заходах, в домашніх справах або в будь-який інший діяльності.

Xiaomi Mi Band 4: особливості та характеристики
Браслет Xiaomi Mi Band 4 є наступником Mi Band 3 з деякими додатковими можливостями і модулями. Тут ми обговоримо кожну функцію, яку включає в себе Mi Band 4, і спробуємо виявити її плюси і мінуси.

Колір і дизайн

Найперший і головний аспект будь-якого продукту – це його дизайн і колір. У разі розумного браслета Xiaomi Mi Band 4 ви отримаєте дуже елегантний дизайн з декількома варіантами кольору.
Виробник пропонує Mi Band 4 в коричневому, чорному, синьому, рожевому і помаранчевому кольорах. Акцент робиться на вираженні індивідуальності в цих класних і помітних кольорах.

З чуток, зовнішній вигляд браслета Mi Band 4 дуже схожий на попередника Mi Band 3. Xiaomi Mi Band 4 поставляється в гумовій смузі, як і попередній продукт, з різницею в розмірі екрану.

На ньому великий і кольоровий OLED-дисплей. Це сталося вперше, коли Xiaomi використовувала кольоровий сенсорний екран на розумних браслетах. Крім того, розумний браслет Xiaomi Mi Band 4 має зарядну шпильку в нижній частині на відміну від Mi Band 3, де розташувався зверху.

Екран

Коли справа доходить до екрану Mi Band 4, 0,95-дюймовий кольоровий AMOLED сенсорний екран з роздільною здатністю 240 × 120 пікселів для підвищення продуктивності. Крім того, браслет Xiaomi Mi Band 4 забезпечує 2.5D стійке до подряпин скло, захищаючи браслет від пошкоджень.

Аналогічно, Xiaomi Mi Band 4 включає в себе 77 барвистих тем оформлення, що в кінцевому підсумку додає додаткові переваги. Персоналізація – це концепція інтер’єру для Mi Band 4, і Xiaomi подбала про це для кінцевих користувачів.

На екрані відображаються корисні дані, такі як відомості про фітнесі, SMS-повідомлення, повідомлення WhatsApp і багато іншого.

Голосовий помічник
ІІ – це передова технологічна програма, яка зайняла особливе місце практично у всіх електронних та інтелектуальних пристроях. Xiaomi також налаштував браслет Mi Band 4 з технологією ІІ для якісного підходу до голосового помічника.


Тепер ви будете здивовані, дізнавшись, що ви можете зробити з системою ІІ і як вона допоможе вам в Xiaomi Mi Band 4.

З технологією Голосовий помічник ІІ ви можете керувати і контролювати всі інші пристрої Xiaomi прямо з вашого зап’ястя. Завдяки встановленому мікрофона у вас є можливість управління розумного будинку голосом. Тобто, технологія ІІ допоможе розумному браслету Xiaomi Mi Band 4 управляти вашими смартфонами, світлодіодним лампою Mi Smart, кондиціонером Mi, пилососом Mi і багатьма іншими продуктами.

Не тільки це, але ви також можете керувати музичним програвачем вашого смартфона через браслет. Таким чином, Xiaomi Mi Band 4 готова надати вам чудову технологію розпізнавання голосу.

Система контролю серцевого ритму і сну
Подібно попередньому пристрою Xiaomi Mi Band 3, Mi Band 4 також зберігає датчик серцевого ритму і систему контролю сну.
Як тільки ви надягнете браслет, він почне збирати в реальному часі дані про вашому серцебитті і частоті пульсу. Крім того, він буде зберігати ці дані на вашому мобільному пристрої, що можливо завдяки синхронізації.

Дані серцебиття послужать вам основою для аналізу вашої витривалості під час заняття спортом. Він буде стежити за вашої щоденної фізичної працездатністю і попереджати вас про будь-яких негативах або поданих вашого здоров’я.

Крім того, Xiaomi Mi Band 4 також здатний відстежувати ваші дані сну. Він буде визначати ваше серцебиття, дихання, а також показники артеріального тиску і т.д. під час сну.

Bluetooth з’єднання
З установкою версії Bluetooth 5.0 розумний браслет Xiaomi Mi Band 4 забезпечує бездротовий зв’язок з вашим смартфоном.

Ви можете підключити Mi Band 4 до мобільного телефону за допомогою бездротової технології Bluetooth для передачі даних в режимі реального часу. Крім того, він також керує іншими продуктами Xiaomi через Bluetooth і надає розширені послуги на тому ж пристрої.

Акумулятор
Розумний браслет Xiaomi Mi Band 4 оснащений акумулятором ємністю 135 мАг, і Xiaomi стверджує, що ви зможете використовувати браслет протягом 20 днів з одного заряду. Акумулятор покращено порівняно з конкурентами і, таким чином, привертає більше уваги покупців. Xiaomi Mi Band 4 служитиме вам довгий час після повної зарядки.

Система NFC
Технологія NFC також входить в число найбільш популярних функцій Xiaomi Mi Band 4.
Отже, розумний браслет має платформу NFC, яка дозволить вам здійснювати платежі через браслет. Крім того, Xiaomi також випустила спеціальне видання з логотипом «Месників».

Технологія NFC також дозволяє заощадити на більш дорогих версіях, які забезпечують доступ до карт громадського транспорту, цифровим платежах і, звичайно, зручному сполученню телефонів.

 

 

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Опубліковано

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Компанія Xiaomi в рамках геймерського бренду Black Shark анонсувала нову модель розумного годинника GS3. Їхньою відмінністю стала підвищена міцність і тривалий час автономної роботи.

Інформації про годинник поки що небагато. Виробник стверджує, що вони відповідають 15 протоколам довговічності та військовому стандарту надійності MIL-STD-810. Вони повністю пило- та водонепроникні, здатні витримувати високі та низькі температури, оснащені круглим 1,43-дюймовим AMOLED-екраном, а також у них є вбудований GPS та підтримка понад 100 спортивних режимів. Заявлений час автономної роботи – 21 день.

Ціна та дата початку продажів Black Shark GS3 поки не оголошені.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

Опубліковано

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

Apple анонсувала спеціальний захід, який пройде вже незабаром. Цього разу офіційний тизер безпосередньо натякає на новинки, що готуються до виходу.

Захід запланований на 7 травня, і, судячи з опублікованого тизера, він буде присвячений презентації нових планшетів iPad. Зокрема, очікується показ повністю оновлених моделей iPad Pro з OLED-екранами, процесором M3 та іншими покращеннями.

Разом з «прошками» можуть також показати нове покоління iPad Ar, включаючи 12,9-дюймову модель, а також iPad mini та базового iPad, але останні два з важливих змін очікують лише оновлений процесор. Є також інформація про стілус Apple Pencil третього покоління, який зможе реагувати на стиснення.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

Опубліковано

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

Новий закон про мобілізацію в Україні повністю запрацює у восени і на той момент він повинен “дати ефект”.

Про це повідомив народний депутат і член Ради з питань держбезпеки, оборони та розвідки Верховної Ради Федір Веніславський.

Він зазначив, що згідно з мобілізаційним законом та проєкту закону про покарання за порушення порядку мобілізації та військового обліку, ці документи мають правдиво відображати мобілізаційний ресурс в Україні та посилювати покарання для тих, хто не оновлює свої військово-облікові дані чи ухиляється від призову.

Крім того, у зв’язку з ухваленням мобілізаційного закону планується оптимізувати та спростити роботу ТЦК та СП. Це зроблено для того, аби інциденти, коли людей відловлюють на вулицях залишилися в історії.

«Наслідки нового закону про мобілізацію, безумовно, не будуть відчутні до літа. Насправді згідно з оцінками, які прозвучали в Комітеті, закон має запрацювати через шість місяців, тобто десь на середину-кінець осені ми вже матимемо повністю діючий закон”, – розповів Федір Веніславський.

Також читайте:

Міністерство закордонних справ наказало призупинити усі консульські дії щодо для громадян України призовного віку.

Нововведення в законі про мобілізацю, як змінилися правила вручення повісток

 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3
MOBILZONE12 години тому

Xiaomi представила захищений смарт-годинник Black Shark GS3

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв
MOBILZONE13 години тому

Apple анонсувала презентацію нових пристроїв

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект
MOBILZONE16 години тому

У Раді повідомили, коли закон про мобілізацію запрацює повністю і дасть ефект

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою
MOBILZONE16 години тому

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку
MOBILZONE17 години тому

Мобілізація студентів: хто з отримувачів освіти втратив право на відстрочку

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати
MOBILZONE19 години тому

Нова грошова допомога для сімей з дітьми: як отримати

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам
MOBILZONE20 години тому

Сьогодні всі консульства припиняють надавати послуги чоловікам: можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну

Стала відома дата лістингу Notcoin
MOBILZONE20 години тому

Стала відома дата лістингу Notcoin

Не тільки повістки: як вручатиметься вимога ТЦК і що загрожує ухилянтам
MOBILZONE20 години тому

Не тільки повістки: як вручатиметься вимога ТЦК і що загрожує ухилянтам

Випущено перші у світі банківські картки з OLED-дисплеями: у чому їхня особливість
MOBILZONE23 години тому

Випущено перші у світі банківські картки з OLED-дисплеями: у чому їхня особливість

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.