Connect with us

MOBILZONE

Офіційний анонс Honor 20 lite, Honor 20 і Honor 20 Pro: ціна і характеристики

Опубліковано

Сьогодні у Лондоні міжнародний бренд HONOR офіційно представив свою першу лінійку смартфонів, до якої увійшли такі моделі, як HONOR 20 LITE, HONOR 20 та HONOR 20 PRO. Нова серія відображає відданість бренду молодіжним трендам дизайну та можливостям камери.

 

Нова лінійка HONOR 20 привертає увагу завдяки першому в світі динамічному голографічному дизайну і камері 48 МП з технологією штучного інтелекту (AI). Саме завдяки чотирьохмодульній камері смартфон HONOR 20 PRO отримав 111 балів у рейтингу DxOMark і посів третє місце. Ціна смартфонів HONOR 20 та HONOR 20 PRO складе 499 та 599 євро відповідно, а ціни на смартфон HONOR 20 LITE починаються від 299 євро.

«Ми дотримуємося девізу «Завжди краще»», – сказав президент бренду HONOR Джордж Чжао. – «Відома N-лінійка бренду HONOR розширюється та вітає нову серію смартфонів HONOR 20 Series, а також запрошує усіх користувачів CAPTURE WONDER, тобто зберегти чудові моменти життя за допомогою телефонів з камерою професійного рівня і динамічним голографічним дизайном. Цей дизайн зміцнює наше лідерство у виробництві і продуктовому дизайні смартфонів. Ми запрошуємо користувачів з усього світу познайомитися з HONOR 20 на нашому офіційному сайті www.hihonor.com».

Флагманська якість чотирьохмодульної камери з технологією AI, яка отримала третє місце у рейтингу DxOMark

 

Чотирьохмодульна основна камера отримала матрицю Sony IMX586, а також підтримку режиму Ultra Clarity з технологією AI і режим нічної зйомки AIS Super Night Shot. Чотири модуля основної камери – це основний модуль 48 МП, ширококутна камера 16 МП, телефото об’єктив 8 МП та модуль для макрозйомки 2 МП, який дозволяє робити фото з близької відстані. Саме ці чотири камери допомогли HONOR 20 отримати 111 балів в рейтингу DxOMark.

 

Лінійка HONOR 20 також вражає інноваційним режимом нічної зйомки AIS Super Night Shot і кращою на ринку діафрагмою F1.4. Завдяки AI технології багатокадрової стабілізації і поліпшеному алгоритму, цей режим дозволяє отримувати чіткі нічні фотографії з високою яскравістю, меншою кількістю шуму і кращим збереженням кольору. Завдяки ширококутній діафрагмі F1.4 через об’єктив проходить більше світла, і користувачі можуть робити детальні знімки навіть в умовах слабкого освітлення.

 

Чотирьохмодульна основна камера з технологією AI гарантує відмінну якість знімків, зроблених в денний час завдяки AI режиму Ultra Clarity (ультрачіткість). При активації даного режиму подвійний модуль нейронних обчислень (NPU) і подвійний співпроцесор для обробки зображень (ISP), інтегровані в 7-нанометровий процесор Kirin 980 з підтримкою AI, поєднають кращі зі зроблених знімків в одне 48 МП фото. Завдяки ширококутній камері кут зйомки складає 117°. Оптичний стабілізатор зображення (OIS) змушує крихітні гіроскопічні датчики швидко реагувати на рух і робить більш чіткі знімки під час ручної зйомки.

 

З камерою макрозйомки 2 МП користувачі зможуть робити знімки з нових ракурсів, які не доступні людському оку. Ця камера дозволяє знімати з відстані 4 см, що ідеально підходить для фотографів, які знімають природу. Наближення об’єкту зйомки за допомогою триразового оптичного зуму, п’ятикратного гібридного зуму, тридцятикратного цифрового зуму тепер можливо без втрати якості. Ця функція буде корисною для фотографів, які знімають дику природу, або стріт-фотографів, які прагнуть зберегти життя міста у всіх його деталях.

 

Найновіша технологія динамічної голографії

 

Нова лінійка HONOR 20 представляє першу в історії бренду HONOR скляну задню панель, створену за допомогою технології динамічної голографії Triple 3D Mesh від HONOR. Процес створення задньої панелі складається з двох етапів. Нижній шар виготовляється шляхом нанесення мільйонів мініатюрних призм, що нагадують діаманти. Після завершення цього складного процесу дизайнери додають два додаткових шари: перший – це скло, а другий – один з кольорів лінійки. Коли світло проходить через призми у глибинному шарі, він відбивається та заломлюється в усіх напрямках.

Серія HONOR 20 представлена у кольорах Phantom Black, Midnight Black, Sapphire Blue, Phantom Blue. Виробництво панелі з об’єднанням різних шарів відбувається в умовах вакууму під тиском і при певній температурі. Результатом є оптичний ефект глибини, який виділяє серію HONOR 20 серед її попередників. Через складний процес виробництва з кожних 100 задніх панелей тільки 20 проходять процедуру внутрішнього контролю.


Неперевершений користувацький досвід

 

Кредо бренду HONOR «Завжди краще» дозволило розробникам досягти більшого, ніж просто використання текстури і кольорового дизайну задньої скляної панелі з технологією динамічної голографії. Смартфони лінійки HONOR 20 можуть похвалитися 6,26-дюймовим екраном, який займає 91,6% передньої панелі, та камерою діаметром 4,5 мм, яку вбудовано в екран.

 

Сканер відбитка пальця розташований на правій стороні алюмінієвої рамки для зручного використання. Асиметричне L-подібне розташування камер дозволило використовувати батарею об’ємом 4 000 мАгод, яка гарантує цілий день автономної роботи. У серії HONOR 20 також представлено систему охолодження на основі графену Graphene cooling sheet technology, яка розсіює тепло і, таким чином, підтримує оптимальну продуктивність.

 

Лінійка HONOR 20 оснащена кращою в галузі технологією GPU Turbo 3.0, яка підвищує ігрові можливості смартфона. Розроблена на основі вимог користувачів лінійка HONOR 20 підтримує 25 топових мобільних ігор, включаючи Fortnite, мобільну версію PUBG та Arena of Valor.

 

Крім відео- та ігрової продуктивності, користувачі оцінять технологію об’ємного звуку Virtual 9.1, що працює на базі технології Histen 6.0. Вперше ця передова технологія представлена на смартфонах. Virtual 9.1 підтримується більшістю провідних і бездротових навушників. Смартфон також має вбудований подвійний мікрофон з функцією шумопоглинання.

Facebook Comments

MOBILZONE

З’явився список із 30 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, які припинять оновлюватись у 2024-му

Опубліковано

З'явився список із 30 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, які припинять оновлюватись у 2024-му

Портал HyperOS Updates опублікував список із більш ніж 30 смартфонів, які отримають у 2024 році своє останнє оновлення. Моделі були відібрані на основі політики підтримки, вартості та популярності.

Згідно з опублікованою інформацією, моделі серій Redmi Note 10 та Redmi 10, а також POCO X3 GT, POCO C40 та POCO C31 побачать своє останнє оновлення вже у другому кварталі. При цьому вони не отримали HyperOS 1.0, ні навіть MIUI 14.

Наступні апарати отримають свій фінальний апдейт (дехто з них оновиться до HyperOS 1.0) у четвертому кварталі поточного року. Це:

  • Серія Redmi K40
  • Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S, Redmi Note 11T
  • Серія Xiaomi Mi 10
  • Xiaomi Civi 1
  • Xiaomi MIX 4
  • Xiaomi MIX Fold першого покоління
  • Серія Xiaomi 11 Lite
  • Серія Xiaomi Pad 5
  • Redmi 11
  • Серія POCO F3
  • POCO M4 Pro 5G
  • POCO M5s
  • Redmi A1
  • POCO C50
  • POCO X4 GT

Водночас Google та Samsung відтепер пропонують 7 років підтримки для своїх смартфонів.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Одна з великих соцмереж тепер буде платною: ціна за публікацію постів

Опубліковано

Одна з великих соцмереж тепер буду платною

Ілон Маск розповів про чергове нововведення, яке може стати частиною правил використання соцмережі X. Мільярдер має намір стягувати невелику плату з нових користувачів за публікацію постів.

Таке рішення, за словами Маска, стане «єдиним способом для стримування натиску ботів», оскільки інструменти CAPTCHA сучасні ІІ з легкістю оминають. У відповідь на запитання одного з користувачів Ілон відповів, що плата стягуватиметься не весь час.

Публікації з нових облікових записів стануть безкоштовними після закінчення трьох місяців з моменту їх створення. Поки невідомо, скільки користувачам доведеться платити за посаду і коли це правило запрацює.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року для неверифікованих користувачів X у Новій Зеландії та на Філіппінах була введена комісія у розмірі $1 на рік за можливість публікувати контент, писати записи, відповідати, додавати в закладки та здійснювати інші дії.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Просто вручити папірець не вийде: як тепер мають видавати повістки українцям

Опубліковано

Просто вручити папірець не вийде: як тепер мають видавати повістки українцям

Після прийняття закону про мобілізацію, було затверджено нові правила вручення повісток працівниками ТЦК. Військовозобов’язані повинні знати, як відбуватиметься процес.

Відтепер, військовозобов’язаному не можуть просто посеред вулиці вручити «повістку». У документі має бути зазначено мету виклику до ТЦК, місце явки, дату і час.

Громадяни, які отримують повістку, можуть попросити працівників ТЦК назвати їхнє прізвище, ім’я та по батькові, а також попросити пред’явити службове посвідчення. Своєю чергою, вони зобов’язані виконати ці вимоги.

Крім того, закон передбачає фото- та відеофіксацію перевірки документів та видачі повісток військовозобов’язаному. Але варто зазначити, що ці правила набудуть чинності через  місяць після опублікування закону.

Не з’явитися до ТЦК після отримання повістки військовозобов’язані можуть лише з поважних причин. Вони мають бути затверджено документально. Причини можуть бути такі: хвороба, непереборні обставини на зразок стихійного лиха або ракетного удару, смерть близького родича.

Однак, навіть якщо є поважна причина для неявки до ТЦК, особа має звернутися до центру комплектування протягом 3 днів після зазначеного в повістці часу, та повідомити про те, що в нього трапилося. Після того він повинен з’явитися у військкомат  протягом тижня та встати на військовий облік і пройти ВЛК.

Також читайте:

Які наслідки чекають чоловіків, котрі проігнорували оновити військового облікові дані у ТЦК протягом 60 днів.

Правила роботи паспортних столів за кордоном вирішили змінити, ажіотажу з чергами вже не буде.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
З'явився список із 30 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, які припинять оновлюватись у 2024-му
MOBILZONE5 години тому

З’явився список із 30 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO, які припинять оновлюватись у 2024-му

Одна з великих соцмереж тепер буду платною
MOBILZONE7 години тому

Одна з великих соцмереж тепер буде платною: ціна за публікацію постів

Просто вручити папірець не вийде: як тепер мають видавати повістки українцям
MOBILZONE10 години тому

Просто вручити папірець не вийде: як тепер мають видавати повістки українцям

Офіційно представлено дуже дешевий смартфон OPPO A1i: міцний корпус та багато пам'яті
MOBILZONE10 години тому

Офіційно представлено дуже дешевий смартфон OPPO A1i: міцний корпус та багато пам’яті

Міноборони прокоментувало проходження повторної ВЛК для українців з інвалідністю
MOBILZONE10 години тому

Міноборони прокоментувало проходження повторної ВЛК для українців з інвалідністю

Українців попередили про нову шахрайську схему в месенджерах
MOBILZONE12 години тому

Українців попередили про нову шахрайську схему в месенджерах

Мобілізація: паспортні сервіси скасували живі черги
MOBILZONE13 години тому

Мобілізація: паспортні сервіси скасували живі черги

У додатку monobank при обміні різний курс валют: причини
MOBILZONE14 години тому

У додатку monobank при обміні різний курс валют: причини

Офіційно представлений новий вбудований холодильник Xiaomi Stylish 508L
MOBILZONE1 день тому

Офіційно представлений новий вбудований холодильник Xiaomi Stylish 508L

Офіційно представлена дешева серія realme P1 з камерами Sony та підтримкою 5G
MOBILZONE1 день тому

Офіційно представлена дешева серія realme P1 з камерами Sony та підтримкою 5G

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.