Xiaomi випустила поліпшену прошивку MIUI 10 для смартфонів

Китайські розробники з компанії Xiaomi постійно працюють над створенням нового програмного забезпечення, щоб встановити його на свої гаджети могли всі користувачі. Сьогодні, 1 лютого 2019 року, вони випустили поліпшену прошивку MIUI 10 для смартфонів, яку вже зараз можуть встановити на свої телефони всі бажаючі. Новітнє програмне забезпечення підвищує швидкість роботи і стабільність, а також позитивно позначається на роботі фотокамери і часу автономної роботи. Вага нового ПО – цілих 1,4 ГБ.

З сьогоднішнього дня для завантаження і установки на смартфони Xiaomi доступна прошивка MIUI 10.2.3, яка зараз доступна для моделей Redmi 5 і Redmi 5 Plus, проте вже в найближчі дні її повинні отримати і багато інших моделей. Її основою є операційна система Android 8.1 Oreo, проте в ряді випадків також може використовуватися Android 9.0 Pie. Конкретний білд ОС від Google вибирається виходячи з конкретної моделі мобільного пристрою, тобто на нових використовується найактуальніше і свіже ПО.

Після установки поліпшеною прошивки MIUI 10 користувачі побачать оновлений екран блокування, доопрацьоване верхнє меню, а також змінений дизайн повідомлень. Новітнє програмне забезпечення, за словами розробників, відчутно підвищує якість фотографій, тому як в нього була впроваджена підтримка нових сучасних ІІ, що відповідають за поліпшення знімків різними алгоритмами. Також свіжа збірка прошивки для смартфонів XIaomi містить в собі січневе оновлення для системи безпеки Android від Google.

Так як оновлення важить цілих 1,4 ГБ, перед його уставкой найкраще підключитися до швидкісної мережі Wi-Fi, а перед початком цього процесу акумулятор мобільного пристрою необхідно заряджати щонайменше до 50%, або ж взагалі підключити телефон до зарядки. При установці апдейта «по повітрю» все особисті дані користувачів залишаться на своїх місцях, як це завжди буває при такому способі оновлення. Новітнє програмне забезпечення від Xiaomi рекомендовано до установки всім користувачам мобільних пристроїв, а отримати його повинні більше двадцяти моделей, випущених на ринок переважно за останні два роки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.