Apple розширить можливості камери в наступному iPhone

Apple розповіла про свої плани з випуску майбутньої моделі iPhone з новою 3D-камерою. Про це повідомило видання Bloomberg зі слів неназваних джерел.

Американська компанія планує впровадити в смартфон просунуту лазерну 3D-камеру, яка розширить можливості доповненої реальності. В останніх моделях iPhone 3D-камера використовується в системі розпізнавання лиць Face ID.

Apple за рахунок удосконалення камери також хоче розширити діапазон роботи Face ID: якщо зараз смартфон розпізнає обличчя тільки на дистанції від 25 до 50 см, то в майбутніх моделях iPhone вона зможе аналізувати відстань до 5 метрів.

Крім цього, видання зазначає, що в новинці Apple покращиться і основна камера – вона стане робити фото ще більш високої роздільної здатності. Працювати камера буде на більш потужному чіпі обробки зображення, але поки ще не розкривається, на якому саме. У майбутньому iPhone також оновиться функція Live Photo, де довжина роликів збільшиться з 3 до 6 секунд.

Якщо вірити джерелам, то вже в 2019 році Apple випустить три нові моделі iPhone з кодовими іменами D42 і D43, одну з яких обладнають трьома камерами на задній панелі.

Apple також тестує версію iPhone X із роз’ємом USB-C замість порту Lightning. Цілком можливо, що компанія планує повний перехід на USB-C – це зробить нові моделі сумісними із зарядними пристроями, використовуваними для сотень інших пристроїв на Android.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.