Connect with us

HARDNEWS

Новинки ASUS з IFA 2018: годинник-кардіограф, переносний монітор, міні-ПК і не тільки

Опубліковано

Крім оновлення лінійки ноутбуків компанія ASUS представила на виставці IFA 2018 безліч інших новинок. На стенді компанії були представленні: смарт-годинник з функцією вимірювання артеріального тиску VivoWatch BP, компактний комп’ютер ProArt PA90, портативний монітор ZenScreen Go MB16AP, 34-дюймовий монітор ProArt PA34VC з частотою оновлення 100 Гц і світлодіодний проектор F1 з роздільною здатністю Full HD.

Годинник-трекер VivoWatch BP

ASUS VivoWatch BP – смарт-годинник з функцією вимірювання артеріального тиску і відстеження фізичної активності, оснащені ексклюзивною технологією ASUS HealthAI. Вони отримали два електрокардіографічних датчика медичного рівня і Фотоплетизмографічний сенсор, який дозволяє за 20 секунд виміряти артеріальний тиск і стежити за його показниками протягом усього дня.

Ексклюзивна технологія ASUS HealthAI в годиннику VivoWatch BP використовує алгоритм, який аналізує інформацію з датчиків ЕКГ і ФПГ для складання персональних рекомендацій з підтримки здорового способу життя. Наприклад, годинник підказує кількість кроків, які рекомендується проходити в день, або необхідний час сну. Пристрій також відстежує прогрес користувача на шляху до бажаних результатів. Вбудований модуль GPS дозволяє відстежувати швидкість бігу і подолану за час тренування відстань. При щоденному використанні годинник  VivoWatch BP працює 28 днів на одному заряді акумулятора.

 

Компактний ПК ProArt PA90

Міні-комп’ютер ASUS ProArt PA90 пропонує високу продуктивність і підходить для роботи з комп’ютерною графікою і відео. Він комплектується процесором Intel, графікою NVIDIA Quadro і підтримкою технології пам’яті Intel Optane для швидкої роботи з даними. Високопродуктивні компоненти розміщені в компактному корпусі, що займає мінімум простору. Це рішення для графічних дизайнерів і фахівців, котрі займаються створенням медіаконтенту.

 

Монітор ProArt PA34VC

Вигнутий 34-дюймовий монітор ASUS ProArt PA34VC з матрицею IPS має дозвіл UWQHD (3440×1440) і співвідношенням сторін 21: 9. До його переваг відносяться точність передачі кольору, підтримка технології Adaptive Sync і висока частота оновлення до 100 Гц. Кожен монітор проходить фабричне калібрування передачі кольору, що гарантує мінімальне значення розбіжності кольорової гами показника Delta-E <2. Користувач може також самостійно налаштовувати калібрування, а технологія ASUS ProArt Calibration дозволяє зберігати задані настройки в профілях у внутрішній пам’яті самого монітора.

Монітор ProArt PA34VC оснащений роз’ємом DisplayPort 1.2, двома HDMI і трьома портами USB 3.0 для зовнішніх пристроїв. Два порта з інтерфейсом Thunderbolt 3, включаючи можливість послідовного підключення по USB Type-C, забезпечують передачу даних на швидкості до 40 Гбіт / при роботі з контентом із зовнішніх носіїв.

 

Портативний монітор ZenScreen Go MB16AP

При вазі всього 850 грамів і товщині 8 мм новий 15,6-дюймовий ASUS ZenScreen Go MB16AP є найтоншим у світі портативним монітором з роздільною здатністю Full-HD і вбудованим акумулятором. Встановлений в моніторі ZenScreen Go MB16AP гібридний порт USB Type-C призначений для підзарядки і отримання відеосигналу і дозволяє під’єднати монітор до будь-якого пристрою, оснащеного USB Type-C або USB 3.0. Вбудований акумулятор ємністю 7 800 мАг дозволяє підключати портативний монітор ZenScreen Go MB16AP до ноутбука або мобільного пристрою на базі операційної системи Android, не використовуючи їх заряд. Тонка обкладинка товщиною 1 мм захищає екран від подряпин і виступає в ролі підставки. Якщо ж спеціальної обкладинки немає, то монітор можна встановити на столі, встановивши олівець або ручку в отворі в правому нижньому кутку від екрану.

 

Світлодіодний проектор F1

Світлодіодний проектор ASUS F1 з роздільною здатністю Full HD оснащений короткофокусним об’єктивом і дозволяє проектувати зображення діагоналлю 210 дюймів (5,3 м) з відстані 3,7 метра. Він здатний відтворювати всі відтінки з колірного простору NTSC, а яскравість його джерела світла становить 1 200 люмен. Насиченість і чіткість одержуваного за допомогою проектора ASUS F1 зображення вище, ніж у звичайних проекторів. Пристрій має металеву сітку на вентиляційних отворах і динаміках, що забезпечує більш ефективне охолодження і високу максимальну гучність звучання. Аудіосистема пристрою розроблена у співпраці з компанією Harman Kardon і включає вбудовані стереодинаміки потужністю 3 Вт і сабвуфер на 5 Вт.

 

Facebook Comments

HARDNEWS

Телевізори Xiaomi TV S Pro 85 флагманської лінійки вражають

Опубліковано

Телевізори Xiaomi TV S Pro 85 флагманської лінійки вражають

Xiaomi продовжує розкривати подробиці про новинки, що дебютують 26 жовтня. На цей раз компанія розповіла про телевізор Xiaomi TV S Pro 85 флагманської лінійки.

Пристрій отримає панель Mini LED з діагоналлю 85 дюймів, роздільною здатністю 4К та кадровою частотою 144 Гц. Екран має 1440 зон підсвічування, максимальна яскравість складе 2400 кд/кв.м. Xiaomi не розкрила вартість телевізора, але назвала його «суперекраном у ціновій ніші 10 тис. юанів [1370 доларів]». Тобто ціна не перевищить цієї позначки.

85-дюймова версія доповнить раніше випущені Xiaomi TV S Pro з діагоналлю 65 та 75 дюймів. Ці телевізори, нагадаємо, оснащуються чотириядерними процесорами Arm Cortex-A73, мають 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ флеш-пам’яті, підтримують Wi-Fi 6, наділені чіпом NFC та парою портів HDMI 2.1.

Facebook Comments
Читати далі

HARDNEWS

Що відомо про «скасування» MIUI 15 для смартфонів Xiaomi

Опубліковано

Що відомо про «скасування» MIUI 15 для смартфонів Xiaomi

Напередодні інсайдер Digital Chat Station повідомив, що MIUI 14 стане останньою версією оболонки, і після неї Xiaomi представить інший інтерфейс користувача. Але, за інформацією порталу XiaomiUI, це не відповідає дійсності.

Що відомо про «скасування» MIUI 15 для смартфонів Xiaomi

 

На підтвердження своїх слів сайт опублікував скріншоти найменувань тестових збірок MIUI 15 для Redmi K60 Pro (Socrates), MIX Fold 3 (Babylon), Xiaomi 14 Ultra (Ishtar), 13 (Fuxi) та 12T (Plato). Також інсайдери повідомляють, якщо заміна MIUI 15 у вигляді MiOS і з’явиться, то буде доступна тільки в Китаї.

Facebook Comments
Читати далі

HARDNEWS

Хто, крім пенсіонерів, може отримати виплати 6600 гривень від “єПідтримки”: список

Опубліковано

Хто, крім пенсіонерів, може отримати виплати 6600 гривень від "єПідтримки": список

Певні українці продовжують отримувати матеріально допомогу від державних та  міжнародних організацій. Спочатку виплати були призначені лише для внутрішньо переміщених осіб, проте зараз коло отримувачів розширилось. Допомогу від держави зможуть отримати ті, хто постраждали від повномасштабного вторгнення рф до України. Допомога розрахована на: пенсіонерів, осіб з інвалідністю, самотніх матерії чи батьів, а також багатодітні сім’ї.

Майте на увазі, що для цього вам потрібно:

  • знаходиться на тимчасово окупованих територіях;
  • знаходиться на деокупованих територіях;
  • знаходиться на територіях, на яких відбуваються активні бойові дії

Мінінтеграція постійно оновлювює список громад, які можуть отримати матеріальну допомогу. Наразі всього у переліку, затвердженому відповідним наказом Мінреінтеграції, 323 громад у 9 областях, а саме: Донецька – 66 громад; Харківська – 56 громад; Луганська – 37 громад; Запорізька – 54 громад;Херсонська – 49 громад; Миколаївська – 26 громад; Сумська – 21 громада; Чернігівська – 5 громада.

Крім того, у Мінсоцполітики наголосили, що запити від міжнародних організацій на реєстри заявок, як правило, мають кілька критеріїв.

“Наприклад, це пенсіонер+певний регіон або інша соціальна категорія! Так, наприклад, у крайньому реєстрі, наданому Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні, було вказано інформацію щодо заявок із перелюбююіку категорій, таких як: малозабезпечені сім’ї та особи з інвалідністю другої групи, зареєстровані у визначених міжнародною організацією територіях (Луганська, Донецька, Херсонська, Миколаївська, Сумська, Чернігівська та Запорізька області)”, – йдеться у повідомленні.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
В Україні роз'яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном
MOBILZONE38 хв. тому

В Україні роз’яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація
MOBILZONE2 години тому

В Україні стартувала “м’яка“ мобілізація

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі
MOBILZONE2 години тому

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі

Кабмін заборонив видавати паспорти українським чоловікам
MOBILZONE5 години тому

Кабмін заборонив видавати паспорти українським чоловікам

Повторна ВЛК для "обмежено придатних": юрист розвінчав популярний міф
MOBILZONE16 години тому

Повторна ВЛК для “обмежено придатних”: юрист розвінчав популярний міф

Українці масово позбавляються авто після прийняття закону про мобілізацію
MOBILZONE16 години тому

Українці масово позбавляються авто після прийняття закону про мобілізацію

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном
MOBILZONE23 години тому

Схоже на помсту: юрист про наслідки рішення щодо консульських послуг за кордоном

Номери "Київстару" починатимуться з нового коду
MOBILZONE24 години тому

Номери “Київстару” починатимуться з нового коду

Monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку
MOBILZONE1 день тому

monobank запустив видачу карток без попереднього замовлення в застосунку

Електронне бронювання від мобілізації через "Дію": як працюватиме
MOBILZONE1 день тому

Електронне бронювання від мобілізації через “Дію”: як працюватиме

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.