Connect with us

Відео

Огляд незвичайного смартфона Oppo Find X

Опубліковано

Oppo Find X примітна не тільки потужними технічними характеристиками, але і незвичайним корпусом з висувною частиною і 3D-сканером особи.

Подробиці – в цьому відео:

Oppo Find X оснащений 6,4-дюймовим OLED дисплеєм з роздільною здатністю 2340 × 1080 і співвідношенням сторін 19,5: 9. Він зігнутий по краях і займає 92,25% лицьової поверхні. Спереду у смартфона немає нічого, крім екрану, а ззаду не видно камер.

Справа в тому, що верхня частина смартфона з камерами і датчиками висувається автоматично – це відбувається під час розблокування смартфона або при запуску камери всього за півсекунди. Механізм, як стверджується, витримає 300 тисяч циклів.

У смартфоні немає сканера відбитків пальців, тому для розблокування використовується фірмова система 3D-сканування особи O-Face. Вона працює за допомогою спеціальних датчиків, які включають в себе інфрачервону-камеру для роботи в темряві.

Під час розблокування на обличчя проектується 15 000 точок, які будують 3D-модель і забезпечують високу точність розпізнавання. Імовірність помилки, за словами Oppo, становить 1 до мільйона. До слова, ще підтримуються Omoji – аналог Animoji з iPhone X. Анімовані емодзі відстежують міміку і повторюють рухи за вами.

 

Що стосується «заліза», то Oppo Find X володіє топовим процесором Qualcomm Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Акумулятор ємністю 3730 мАг підтримує технологію швидкої зарядки VOOC – з 0 до 100% він заряджається за 90 хвилин.

Дозвіл основної подвійний камери становить 16 + 20 Мп. Є оптична стабілізація, функція розмиття фону (ефект боке) і режим студійного освітлення.

Не обійшлося і без функцій штучного інтелекту, який автоматично розпізнає об’єкти зйомки і підбирає відповідні настройки зйомки. Фронтальна камера має роздільну здатність 25 Мп.

Oppo Find X володіє роз’ємом USB Type-C, слотом для двох SIM-карт і підтримкою Bluetooth 5.0. А ось 3,5-мм аудіороз’єми для підключення навушників немає.

Працює апарат на базі Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою Color OS 5.1. Oppo Find X надійде в продаж у серпні за ціною 999 євро (близько 30 000 гривень).

Facebook Comments
Читати далі
Коментувати

You must be logged in to post a comment Login

Залишити коментар

MOBILZONE

LG показав свій флагман – LG Velvet на відео

Опубліковано

На YouTube каналі компанії LG Electronics виклали рекламний ролик з демонстрацією нового флагмана компанії – LG Velvet. За словами представників LG, назва телефону відображає специфічний дизайн-код нового пристрою. 

Покупців чекає безрамковий вигнутий екран 21: 9, задня панель схожого форм-фактора і тонкий корпус. Буде потрійна задня камера Raindrop і процесор Qualcomm Snapdragon 765 з підтримкою 5G в якості основи. 

Сьогоднішні смартфони стають все більш схожими і їх складно відрізнити тільки за технічними характеристиками. LG Electronics відповідає на виклик, приступаючи до розробки нової лінійки продуктів, в якій особливу увагу буде приділено дизайну, який відрізняється,  і «тактильній» елегантності. Першим пристроєм, який проілюструє цю нову філософію, є прийдешній LG VELVET з унікальною камерою «Raindrop» і симетричним, плавним форм-фактором, який одночасно радує око і приємний на дотик, – LG Electronics. 

Раніше рендери LG Velvet представив інсайдер Ice Universe – вони повторюють те, що показано в рекламному відео LG. Презентація смартфона очікується 15 травня. Покупці зможуть вибрати з чотирьох колірних рішень. 

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Apple випустила ролик з розпакуванням нового iPhone SE

Опубліковано

Компанія Apple випустила новий відеоролик з процесом зняття заводської плівки з недавно представленого iPhone SE.

У ролику показаний типовий власник iPhone, для якого процес зняття заводської плівки при розпакуванні нового смартфона є дуже значущою подією.

iPhone SE другого покоління був представлений 15 квітня. Він отримав дизайн, аналогічний iPhone 8, з 4,7-дюймовим дисплеєм і кнопкою Home з Touch ID, чіп A13 Bionic, нову основну камеру з підтримкою портретного режиму, бездротову зарядку, водонепроникність IP67, Wi-Fi 6 і eSIM.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

JerryRigEverything протестував OnePlus 8 Pro на схильність до подряпин

Опубліковано

YouTube-канал JerryRigEverything протестував свіжий флагман OnePlus 8 Pro на захищеність екрану від подряпин і відкритого вогню, а також спробував погнути смартфон руками. 

На склі Gorilla Glass, яке захищає дисплей, можна зробити подряпини предметом із твердістю шостого рівня за шкалою Мооса, істотні пошкодження наносяться з сьомого рівня. Схожий результат показують більшість сучасних смартфонів. 

Як з’ясував JerryRigEverything, решітка голосового динаміка зроблена з пластику, але усі кнопки і рамка виконані з алюмінію. Піднесення вогню із запальнички до дисплея на 30 секунд викликала поява білої плями, що не позначилося на роботі сенсора.

Випробування на вигин (bend test) OnePlus 8 Pro витримав: корпус трохи вигинався під тиском, але ніяких тріщин та інших пошкоджень не з’явилося. 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement
Samsung випустила надзвичайно дорогу зарядку для смартфонів
MOBILZONE2 години тому

Samsung випустила надзвичайно дорогу зарядку для смартфонів

У WhatsApp скоро з'являться дві нові корисні функції
MOBILZONE2 години тому

У WhatsApp скоро з’являться дві нові корисні функції

Українцям пояснили, чи можна мешкати в Німеччині без закордонного паспорта
MOBILZONE5 години тому

Українцям пояснили, чи можна мешкати в Німеччині без закордонного паспорта

Українцям назвали варіанти узаконити перебування у Польщі без паспорту
MOBILZONE6 години тому

Українцям назвали варіанти узаконити перебування у Польщі без паспорту

В Україні роз'яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном
MOBILZONE8 години тому

В Україні роз’яснили рішення щодо паспортів чоловікам за кордоном

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація
MOBILZONE9 години тому

В Україні стартувала “м’яка“ мобілізація

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі
MOBILZONE10 години тому

У Київстар повідомили про впровадження нового коду для номерів: деталі

Кабмін заборонив видавати паспорти українським чоловікам
MOBILZONE13 години тому

Кабмін заборонив видавати паспорти українським чоловікам

Повторна ВЛК для "обмежено придатних": юрист розвінчав популярний міф
MOBILZONE23 години тому

Повторна ВЛК для “обмежено придатних”: юрист розвінчав популярний міф

Українці масово позбавляються авто після прийняття закону про мобілізацію
MOBILZONE24 години тому

Українці масово позбавляються авто після прийняття закону про мобілізацію

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.