Connect with us

Статті

Офіційні рендери Xiaomi Mi Max 3 в трьох кольорах

Опубліковано

Xiaomi готується представити Планшетофони Mi Max 3, який на цей раз скасується 6,9 “широкоформатним екраном з роздільною здатністю Full HD +, акумулятором на 5500 мАг і подвійний 12 + 5-Мп камерою. Ну а поки ми чекаємо анонса, один з співзасновників Xiaomi поділився в соціальних мережах серією рендерів, що демонструють дизайн майбутньої новинки в трьох кольорах: чорному, золотом і синьому (останній стане дебютним у серії).


В цілому, дизайн відповідає численним витокам по Mi Max 3: величезний дисплей оточений вузькими рамками, на металевій задній панелі розташовується подвійний модуль основної камери і сканер відбитків пальців. Передня панель в чорному і синьому варіантах – чорна, а в золотом – біла. Очікувані технічні характеристики також включають чіпсет Snapdragon 636, 4/6 ГБ ОЗУ, 64/128 ГБ ПЗУ і MIUI 10. Офіційний анонс відбудеться післязавтра, 19 липня.

Facebook Comments

MOBILZONE

Українцям відновили видачу паспортів за кордоном: кого це стосується

Опубліковано

Українцям відновили видачу паспортів за кордоном: кого це стосується

ДП Документ відновив у тестовому режимі, видачу паспортів українцям за кордоном.

Варто зазначити, що документ видаватимуть передусім «громадянам із соціально незахищених верств населення». ДП Документ пояснює це тим, що вони хочуть запобігти перевантаженню системи та повторних технічних збоїв.

Щоб отримати закордонний паспорт, необхідно виконати такі дії:

• Отримати смс після 25 квітня, що ваш паспорт готовий;
• Надати документи, що посвідчують особу заявника;
• Пройти процес верифікації та перевірки своїх особистих даних.

Нагадуємо, що наприкінці квітня Міністерство закордонних справ вирішило призупинити надання послуг у консульствах України. А згодом призупинили й видачу паспортів та документів військовозобов’язаним чоловікам віком від 18 до 60 років. В той момент в Міністерстві закордонних справ заявили, що це рішення є тимчасовим.

Згодом український уряд оприлюднив постанову No443, згідно з якою військовозобов’язані українці зможуть отримати документи лише в Україні.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Українців можуть покарати за переказ коштів з картки на картку

Опубліковано

Українців можуть покарати за переказ коштів з картки на картку

Українські банки проводять регулярний фінансовий моніторинг операцій клієнтів і в окремих випадках можуть навіть застосовувати санкції.

Фінансовому моніторингу підлягають усі перекази понад 400 тис. грн, але іноді в поле зору банку потрапляють перекази на значно менші суми. Це можливо, якщо на рахунку клієнта фіксуються нетипові перекази коштів.

Наприклад, якщо раптово почали здійснюватися великі суми переказів, банк може заморозити картку або певний переказ. А також, якщо кошти починають надходити від різних людей, не пов’язаних з власником рахунку.

Банки блокують такі транзакції, щоб з’ясувати  джерело надходження коштів і власнику потрібно довести їх законність, то дані можуть бути передані до фіскальних органів за підозрою в незаконних операціях.

Після цього контролюючий орган може звернутися до суду і вже за його рішенням може бути виписаний штраф.

Якщо буде доведено, що фізична особа займається незаконною торгівлею, штраф може скласти від 17 до 34 тисяч гривень. Крім того, у фізичних осіб можуть вилучати кошти отримані від незаконного обігу, а також продукцію та засоби виробництва.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Відтепер у «Дії» можна перекласти документи на англійську мову

Опубліковано

Відтепер у «Дії» можна перекласти документи на англійську мову

У додатку «Дія» з’явилася можливість перекласти документи на англійську мову.

Про це в Міністерстві цифрової трансформації повідомили у своїх соціальних мережах.

Тепер, у додатку можна отримати англомовну версію наступних документів:

  • закордонний паспорт
  • техпаспорт
  • посвідчення водія

Як скористатися послугою:

  • Зайдіть в додаток і знайдіть документ, який потрібно перекласти,
  • Натисніть три крапки в нижньому правому куті документа
  • Перекласти на англійську

Права та техпаспорт мають міжнародне кодування, яке використовують у ЄС, США та Канаді.

Також читайте:

У Міністерстві ветеранів повідомили, що через два місяці запустять електронні посвідчення ветеранів у системі «Дія».

У додатку “Дія” тепер можна надсилати електронні копії своїх документів. 

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.