Connect with us

MOBILZONE

Офіційно представлена сама дешева Motorola Moto E22s

Опубліковано

Офіційно представлена сама дешева Motorola Moto E22s

Компанія Motorola презентувала бюджетний смартфон Moto E22s. Вона коштує лише 110 доларів. За ці гроші покупець як мінімум отримає телефон із нормальним набором пам’яті з 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ флеш-пам’яті.

Офіційно представлена сама дешева Motorola Moto E22s

Більш того, тут є також 90-герцевий екран, хоча його роздільна здатність і HD+ при діагоналі 6,5 дюйма. Серцем служить SoC MediaTek Helio G37, також є основна 16-мегапіксельна камера, фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп і акумулятор ємністю 5000 мА•год, але з підтримкою лише 10-ватної зарядки.

З іншого можна відзначити USB-C, Wi-Fi 5, стереодинаміки,

Facebook Comments

MOBILZONE

Xiaomi випустила недорогий роутер із підтримкою Wi-Fi 7

Опубліковано

Xiaomi випустила недорогий роутер із підтримкою Wi-Fi 7

Компанія Xiaomi розпочала продаж роутера BE5000 з підтримкою Wi-Fi 7 і теоретичною максимальною пропускною здатністю в 5011 Мбіт/с. Також він вміє працювати в Mesh-мережі, оснащений п’ятьма антенами та виконаний у «вертикальному» дизайні. Xiaomi BE5000 підтримує Wi-Fi 7 і може працювати у двох діапазонах одночасно (2,4 та 5 ГГц). Це підвищує швидкість з’єднання та стабільність розгорнутої мережі. Також новинка підтримує 4K QAM замість 1024 QAM у Wi-Fi 6E. Це підвищує пропускну здатність на 20%. В основі роутера лежить 6-нанометровий чіп із 512 МБ оперативної пам’яті.

Три з п’яти антен відведені під діапазон 5 ГГц, а завдяки методу кодування MediaTek дистанція покриття підвищується на 4,5 метра. У цьому ширина каналу становить 160 МГц. З роз’ємів є один Ethernet-конектор на 2,5 Гбіт/с та три – на 1 Гбіт/с.

Xiaomi BE5000 продається на платформі Xiaomi Youpin за $38.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Xiaomi припинить випуск HyperOS

Опубліковано

Xiaomi припинить випуск HyperOS

Xiaomi випускала спеціальні версії HyperOS для розробників для тестування нових функцій перед додаванням їх у стабільну гілку оновлень. Але тепер цей підхід зміниться, що буде корисним як для бета-тестерів, так і для самої компанії. Тепер замість версії для розробників Xiaomi випускатиме бета-версії прошивок. Для компанії це полегшує роботу в тому контексті, що тепер збірки будуть виходити в міру додавання нових функцій та потреби їх тестування, тоді як раніше існував розклад виходу.

Ентузіасти та розробники теж відчують переваги такого підходу: якщо користувач братиме участь у програмі бета-тестування, він зможе оновлюватися без видалення даних. Тобто бета-версії прилітатимуть «по повітрю», а оновитися на тестову версію, як повідомляється, також можна буде без скидання пристрою до заводських налаштувань.

HyperOS для розробників перестане виходити до серпня 2024 року, а набір бета-тестерів має розпочатися у четвертому кварталі. Деталі та дата початку відкриття програми тестування мають з’явитися у темі бета-тестування у додатку або на форумі Xiaomi Community.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Як оновити дані в ТЦК онлайн і офлайн: що необхідно та куди звертатися

Опубліковано

Уже 18 травня вступає новий мобілізаційний закон, який зобов'язує всіх чоловіків оновити військово облікові дані протягом 60 днів.

Уже 18 травня вступає новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово облікові дані протягом 60 днів.

В цьому матеріалі ми розповімо, як оновити дані в ТЦК офлайн та онлайн.

Як оновити дані в ТЦК онлайн

Електронний кабінет військовозобов’язаних повинен запрацювати з 18 травня. Після його запуску, в нього можна зайти та оновити особисті дані.

В Міністерстві оборони підкреслили, що чоловіку потрібно буде уточнити три поля:

  • Фактичне місце проживання;
  • номери мобільного телефону;
  • адресу електронної пошти (за наявності).

Також слід зауважити, що після оновлення даних з чоловіком зв’яжеться представник ТЦК та запросить його на проходження ВЛК. Адже проходження медичної комісії це один із пунктів військово облікових даних.

Як оновити дані в ТЦК офлайн

Також чоловіки можуть оновити дані безпосередньо у ТЦК та ЦНАПі, але для цього чоловіки повинні мати при собі наступні документи:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код;
  • військовий квиток або тимчасове посвідчення;
  • медичні документи;
  • документ про освіту;
  • водійське посвідчення необхідне тільки у разі служби водієм.

Якщо чоловік має право на відстрочку, то він повинен мати відповідні документи, які підтверджують даний факт.

На сьогодні отримати відстрочку від служби можна, якщо у чоловіка є троє і більше дітей або він опікун над особою з інвалідністю.

Нагадуємо, що 9 травня у Верховній Раді остаточно ухвалили новий законопроект, який збільшує штрафи для чоловіків – ухилянтів. Таким чином, якщо чоловік не оновить військово облікові дані протягом 60 днів або проігнорує повістку, то на нього буде накладено штраф в сумі 17 тисяч гривень.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.