Connect with us

MOBILZONE

Xiaomi представила в Україні нову лінійку роботів-пилососів

Опубліковано

Xiaomi представила в Україні нову лінійку роботів-пилососів

Компанія Xiaomi представила сьогодні в Україні чотири моделі роботів-пилососів нового покоління з функцією вологого прибирання – Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Mi Robot Vacuum-Mop 2 та Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite.

Моделі Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro та Mi Robot Vacuum-Mop 2 надійдуть у продаж з 21 січня, моделі Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra та Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – у лютому. Новинки можна буде придбати у авторизованих магазинах Xiaomi Store, на маркетплейсах та роздрібних мережах, а також у офіційних партнерах Xiaomi.

Рекомендована роздрібна ціна складе 15999 грн за Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, 6999 грн за станцію самоочищення Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro оцінили у 12999 грн, Mi Robot Vacuum-Mop 2 – у 9999 грн, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – у 6999 грн.

Facebook Comments

MOBILZONE

У Польщі запустили програму працевлаштування для українців

Опубліковано

У Польщі запустили програму працевлаштування для українців

У Польщі запустили новий проєкт. Він орієнтований на українських жінок, які мають педагогічну чи психологічну освіту та працюють вчителями, вихователями, шкільними психологами чи медсестрами в Польщі.

Даний проєкт має назву “Працюй за фахом, працюй в освіті”.

Його метою є надання безкоштовної допомоги українським вчителям у підготовці та працевлаштуванні в польських навчальних закладах. Програма пропонує можливість отримати диплом, пройти курси польської мови та отримати сертифікат. Існують також можливості для підвищення кваліфікації, наприклад, оволодіння навчальними програмами польської системи освіти.

Цільовою аудиторією проєкту є працюючі чи безробітні громадяни України з вищим педагогічним чи психолого-педагогічним досвідом, які бажають працювати в освітніх польських закладах. Кожного кандидата супроводжуватиме менеджер від подачі заявки до остаточного працевлаштування на бажане робоче місце в будь-якому населеному пункті Польщі.

Також передбачені консультації з HR-фахівцями та допомога психологів. Для кожного кандидата менеджер розробляє індивідуальний план, який містить необхідні компоненти програми.

Подати заявку на участь можна за посиланням: https://forms.gle/8WAXYXdd46Pgowwy5

Вимоги до кандидатів у вчителі:
• завершена освіта вчителя/вихователя/психолога; наявність українського диплома;
• стаж не менше 3 років у школі, університеті чи дитсадку в Україні;
• наявність всіх документів, необхідні нострифікації;
• бажано мінімальне знання польської мови.

Для отримання додаткової інформації, звертайтесь на сайт: https://nezlamna.org/uk/robota/work-in-education/

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Як самостійно обрати, де проходити службу: три способи

Опубліковано

Як самостійно обрати, де проходити службу: три способи

Якщо ви бажаєте вступити до лав ЗСУ і самостійно вибрати військову частину, підрозділ і спеціальність для проходження військової служби, то зараз для цього є кілька доступних і законних способів.

Перший спосіб, це самостійно звернутися до ТЦК 

Однак, якщо армії потрібні конкретні бійці, ТЦК все одно може відправити військовозобов’язаного на перекваліфікацію.

А також, вступаючи на військову службу через ТЦК, ви маєте можливість обрати – або бути мобілізованим до оголошення демобілізації, або службу за контрактом.

Звернутися до конкретного підрозділу

Залежно від конкретного підрозділу, умови звернення можуть відрізнятися. Деякі з них мають сторінки в соціальних мережах, де можна знайти контактні телефони та іншу інформацію. Також деякі підрозділи мають рекрутингові центри. Наприклад, у Львові є рекрутингові центри НГУ «Азов», 3-ої окремої штурмової бригади, батальйону «Вовки Да Вінчі» тощо.

Інший варіант – отримати рекомендаційний лист (так зване відношення або письмову згоду) від військової частини, в якій кандидат бажає служити.

Знайти вакансію на платформах з пошуку роботи

Вакансії в певних підрозділах та за конкретними спеціальностями можна знайти на чотирьох платформах пошуку роботи: Lobby X, Robota.ua, Work.ua, Olx Робота. Крім того, відповідні вакансії також опубліковані на Єдиному державному порталі вакансій від Служби зайнятості України.

Платформа працевлаштування пропонує бойові та небойові посади, а також вакансії в Міністерстві оборони для військовослужбовців, які на цей момент проходять службу.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

Опубліковано

Щоб оновити дані, достатньо буде скористатися застосунком, не відвідуючи ТЦК

Уже з 18 травня повинен запрацювати новий мобілізаційний закон, який зобов’язує всіх чоловіків оновити військово облікові дані. Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.

Зараз іде активна робота над застосунком, щоб до 18 травня він був уже готовий. Тому всі чоловіки, які не хочуть стояти в черзі у військкоматах зможуть користатися даним додатком“, – зазначали Черногоренко.

Також вона додала, щоб оновити військово облікові дані потрібно буде скачати додаток та заповнити відповідні поля.

З 18 травня, всі чоловіки повинні будуть оновити свої дані — номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання. Це можна буде зробити через ЦНАП, електронний кабінет військовозобов’язаного та безпосередньо через ТЦК та СП. Це буде мобільний застосунок, його можна буде завантажити в App Store і в Google Play Market. Працюємо над тим, щоб в застосунку можна було авторизуватися, заповнити ці три „поля“ і отримати одразу інформацію з бази військовозобов’язаних „Оберіг“ для того, щоб передивитися, які ваші дані знаходяться в реєстрі, — сказала заступниця міністра оборони.

Після уточнення даних з військовозобов’язаним зв’яжеться представник ТЦК і надасть інструкцію, що потрібно робити чоловіку.

Нагадую, що проходження ВЛК це одна з частин військового обліку, тому всі чоловіки повинні бути готові пройти медичну комісію – зазначила чиновниця.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.